Allah ilk doğduğun zamanlar imtihan nasip etmiştir sonra kocanı nasip etmiştir. Belki de ilk doğduğun zamanlar nasibinde imtihan yoktur kocanın evinde imtihan olursun. Geçen zengin koca sorusu sordum aşağıya 1.65 boyunda iğrenç bi adam baba evinde zenginlik mi gördün de yazdı babam ne alaka beni babam mı s. kiyor ben kocama aidim yazdım o da sen adamın cebine bakarsan zengin adamlar aldatır yazdı tam bi mal neden konuşuyor ki bi tek bana mı böyle korku veriyolar yoksa size de veriyorlar mı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne çirkin bir konuşma tarzı. Yani adam diyorki karaktere değil cebe bakarsan düzgün birini bulamazsın, adamda bunu hissederse ona göre muamele yapar
Lan ne karakteri onu yazan herifin tipini konuşmasını bi görsen karakter mi var? Ayrıca parası olanda karakter olamıyor mu erkek seçiyorum kadın değil erkekte güce aşık olurum siz kimsiniz Allah veriyor siz kimsiniz
Ne yükseliyorsun ya? Kafan yerinde mi senin? Saygılı bir şekilde cevap ver. O adam beni ilgilendirmez. Bem zengin adamlar karaktersizde demedim okuyup tam derk edip öyle cebap yaz. Parasını herşeyin önüne koyup para için evlenirsen adam zaten bunu anlar ona uygunda saygı görürsün
Ha zaten kimseyle onun için evlenmem rahat ol para boy tip ahlak hepsi kriterim ben köle değilim enayi değilim Allah bana değer vermiş istediğimi seçebiliriz Allahın izniyle
Aşağıda erkeğin parasına bakmayıp neyine bakacağım diye yazmışsın🤦🏻♀️ Allahın Peygamberinde (s) dünya malı yoktu yani değer onunla ölçülmez. Zaten Allahın dininden haberiniz olsa bu kadar paragöz olmazsınız
Ha bide "erkek zaten paradır"
E sanane bundan? Gerçekten para olmazsa olmaz olan kriterlerden bi tanesi siz neden bu kadar malsınız neyse kendi denginize göre birini bulursunuz s. ktir git
Soruyu sormasaydın o zaman? Allah akıl versin ihtiyaç var
Benim değil senin ihtiyacın var ben akıllı tercihler yapıyorum sen kocanın borcunu ödemeye mahkumsun
Bu kadar çok belli etme kimin ihtiyacı olduğu🤦🏻♀️
Evet utandın çünkü skskksjd akılsız annenin akılsız kızı fakirliğe mahkumsunuz erkek gibi ev geçindirmek zorunda kalmaya kocanıza kendiniz bakmaya
Ben birinin annesine babasına laf edecek kadar alçalmadım zaten normal bir adamda senin gibi bir seviyyesizle asla evlenmez sonunda kendin gibi bir sefili bulacaksın. Konuşmalarından da baba evinde hiç bir şey görmemiş açgöz para avcısı olduğun anlaşılıyor.) Şükür ben evde bereketide , saygıyıda gördüm bunlara sahip olmak için kimsenin cebine bakıp dinlenmiyorum💁🏻♀️
Seviyesiz olan sen ve ailensiniz. Normal düzgün adam senin gibi erkek kadınla evlenmez. Benim gibi akıllı ve güzel ister. Bu kadar net
Yazılanlardan herkesin kalitesi belli oluyor zaten başka söze ihtiyaç yok
Tani canım erkekler para avcılarına bayılır olsada evlensek diye bekliyorlar. Kendine saygısı olmayan kadına hiç kimse saygı duymaz. Kendin bir şey beceremeyip onun bunun cebini arıyorsun işte
Kendine saygısı olmayan Kadın kadın olduğunun farkında olmaz erkek kadın olur senin gibi.
Senin gibi satılık mal olmaktan iyidir canım hadi yallah
Sen direk mal olmayı tercih etmişsin zaten😅
Ne güzelde kabul ediyorsun ya😁
Yok hani bana bi iddiada bulundun kendi bileceğin şey ama o iddia doğru veya değil sen zaten malsın🙂
Mal evet
Erkeğin parasına bakmayıp beye bakıcam ki erkek zaten paradır koruma görevi erkektedir