Arkadaşlar şimdiden bana hayvan huyvan diyenlere hak verdiğimi ama benim ne kadar kötü birisi olduğumu söyledikten sonra yardım edecek arkadaşları bekliyorum.
Yazılım mühendisiyim bir proje üzerine çalışıyodum evden , 3 gündür falan uyumamıştım. Baya sinirli ve stresliydim. Sonra boş bir mevzudan tartışma çıktı benim karımda çok konuşan birisidir, tartışmaya başlayınca iyice bıdıdı bıdıdı yapar. Aslında benim gibi asosyal birisi çok konuşan bu kadına deli gibi aşıktır ve onun konuşmasını yani bu özelliğine bayılırım. Flört döneminde vs ben çalışırken bir yandan da onunla 5 saat konuşmuşumdur mesela.
Neyse 3 günlük uykusuzluk sinir stres derken buda biraz bağırarak konuşunca benim nalet olası bir damarın attı. Bir sus - yav bir sus - yalvarıyorum bi sus - derken bi tane patlattım.
Sonra sustu gitti ve 3 gündür konuşmuyor.
Çok pişmanım projesininde kodununda. hani aç kalsaydık parasız kalsaydık da keşke böyle olmasaydı.
Napabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç bir şey tokat atmanı haklı çıkaramaz biliyorsun dimi? şu an karının insafına kaldın.
Elbette biliyorum çıkaramaz o yüzden ne deseniz haklısınız ama şu an çözüm lazım bana çözüm.
Tekrarı olmaz ve yapmazsın umarım. Gidip karına söyle bunun asla tekrarı olmayacak de ve özür dile, bu sadece lafta kalmasın ama sözüne sadık ol. Onun dışında artık hediye mi alırsın n'aparsın o da sana kalmış.
Ya ben böyle çok mu şey oldum mıy mıy acaba. Biraz alfalık mı yapsam
Alfalık derken? Şu duruma mıy mıy demen ne kadar doğru? Kusura bakma ama kendini bu duruma sen düşürmüşsün arkadaşım. Senin tabirinle kendini affettirmek mıy mıy olmaksa evet özür dilemekten başka çaren yok şu an.
Git sarıl özür dile. İş stresinden kaynaklandığını belirt.
Hiç tepki vermiyor. Sarıldım elleri yanda böyle , özür dilerim yemeğe çıkalım mı dedim. Bana öldürcekmiş gibi baktı gitti odaya kitledi kendisini
Okurken yükseldim bir anda eşinin yerinde olmak istedim ne naz yapardım
Yükseldim derken? bu yaptığı naza girer dimi? özür diledim yemek teklif ettim. Öldürcekmiş gibi baktı bişey demeden odaya gitti
naptım yani
Nereye gitti
3+1 ev yatak odasından falan atsa gene iyi kendisi gitti boş bir odamız var. yani kimsenin kalmadığı 3 gündür orada yatıyor yüzüme bakmıyor benimle konuşmuyor vs.
İyi yapıyor neyse git bir çiçek al akşam yemeği falan hazırla gönlünü al çok büyük Öküzlük yapmışsın
Yaptım doğru. Yani aslında özür dilerim yemeğe çıkalım mı falan dedin ama bana öldürcekmiş gibi baktı ve bişey demedi. Çiçeklisini tekrar deneyeyim mi?
Çiçek al ve özel birşeyler hazırla yani dışarıda yemeğe çıkarma kendin hazırla onu şaşırt
ya da dışardan söyle
Evdeyiz ama nasıl süpriz yapıcam hazırlarkende görür alırkende. Bide normalde de haftada 1 2 yemek yaparım. Dün yaptım yemedi yaptığımdan bana baka baka gitti yumurta kırdı :(
Düşün bir çaresini
ya da bir yere gönder o yokken hazırla
E oda imkansız zaten bana tepki vermiyo soğuk soğuk bakıyo. Bide korkuyorum annesine falan gidicek diye. Gitcek olsa baştan giderdi dimi?
Evet gitçek olsa baştan giderdi
O odadayken hazırla kanka
Ya bu bi ara kendini kelepçelesene tarzı bişey istemişti , bende kesinlikle reddetmiştim. Acaba öyle bişey yapıp açması için onu mu çağırsam? ama ya açmazsa :(
Hiç yapmadığın ama onun yapmanı istediği şeyi yap
Bunu yapıcam ya :/ kesin açmicak ya da çok acı çekicem ama :/ yapcak bişey yok