Yoksa tam tersi mi?

Evet var
Hayır yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa tam tersi mi?

Zaten yıllardır asosyalim okul hayatım asosyal geçti beden dersinde voleybol oynanırken 2 takım olurdu kimse beni takımına almazdı bende köşede sessizce oturup onları izlerdim 😶🌫️ tamam şimdi o kadar asosyal değilim Allah'a şükür ama yinede sosyal bi ortamda sen neden sessizsin yanımıza gel derler
Nerede çokluk orada b.. luk kafasındayım.
Aslında orada bulunan insanlar seçilmiş insanlar olsa bulunduğun mekanın kalabalık olmasının bir önemi olmaz. Çünkü hepsi seçilmiştir, kaliteli insanlardır ama rastgele kalabalık bir yere girdiğin zaman çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsin.
Benim görüşüm bu.
Asla yok
hayir olmuyor
Cevap
3Cevap
Hayır geri planda kalmıyorum ama ileride de gitmiyorum keyfim nasıl isterse
Ortamın verdiği vibe çok önemli benim için. Girdiğim kalabalik ortamların çoğu boş muhabbet kasıyor. Bende nefret ederim. Konuşulan muhabbetlerde önemli benim için. Velhasıl yalnızlık iyidir kanks sjsjjsjx
Geri planda kalma gibi bir durumum olmaz çünkü girdiğim sosyal ortamda herkes bir biriyle fazla eğlenir ama geri planda kalmak benim tercihim yani pek ön planda olmak ya da herkesle haşır neşir olmak istemiyorum.
Yerine göre öyle durduğum anlar yok değil. Ancak ister istemez duygu ve düşüncelerimle ön plana çıktığımı söylerler.
Fazla kalabalık ortamlara sık sık girmem ama bulunduğum zaman da anın tadını çıkarır ve çekingen bir tavır sergilemem.
Ortamın beni açıp açmadığına yani moduma bağlı. Enerjiler benim için çok önemlidir. Rahat hissetmediğim bir yerde ön planda olmam.
Göze batmamayı tercih ediyorum. Beni ilgilendirmeyen konulara karışmıyorum.
Biraz var çok önde olmak da istemiyorum pek zaten..
Bazen diyelim kararsız kalırsam geri dururum ya pasif gözükürüm kastem
Genelde ben öncül olurum güzel etkinliklerde
Merhaba. Sizinle soru ve cevaplarda daha sık karşılaşmak için karşılıklı takipleşmek istesem... Umarım bir sakıncası yoktur. 🌹
🙃🌹
Hayir yok Sen?
Benim var. Maalesef.
Yalnızım kimse hiçbir şeyim olamaz
Sosyal fobimden dolayı evet
Ben canliyimdir herkezden dsha cok konurusum😂
Var evet..
tam tersi
Hayır yok
Evet, var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?