En ağır kavga da bile lafını etmem diyeceğiniz şeyler ne?
Bel altı şakalar
Dış görünüşü assağılama
Irkçılık yapma
Travmalarını küçümsemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, ben direkt olarak birini seçemedim yani şıklardaki 4 sebep yeterince yaralayıcı ve kavgada söylenmeyecek cinsten olduğunu düşünüyorum. Yeni sorularda görüşmek ve her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... :)
Elbette 🙂 Bu arada bu kedicik eskiden galerimdeydi
Öyle mi ne güzel :) Ben de hoşuna gider ve tebessüm edersin diye paylaştım
Bu sitede ilk defa yorum kısmından birisine böyle bir şey yapıyorum itiraf etmek gerekirse
Neden ben? 😅
İnan bilmiyorum içimden geldi bir anda öyle :D
Bu arada son bir şey diyeyim. Mesajlaşmamız çok kısa sürer veya sıkılır soğursun diye ben hiç mesaj atmadım ya da beni diğer erkekler gibi sanma diye de sadece sorulara görüş paylaşıyorum. Yazmak istesen yazardın diye düşünüyorum :)
Mesajlarda pek kalmıyorum. Genelde öylesine ve kısa mesaj atanları nazikçe itekliyorum:) Ama biri hakkımda bir şeyi GERÇEKTEN merak ettiğinde ya da bir konu hakkında GERÇEKTEN fikir almaya ihtiyaç duyduğunda falan mesajlaşmayı seviyor ve özenli davranıyorum. Eğer bu tarz bir durum varsa yazabilirsin kedicik. sevdigim bir üyesin 🙂 Sadece bomboş mesajlaşmayı sevmiyorum. Bir durum olunca konuşmak daha iyi.
Ben öylesine bir iş yapmam zaten yani karakter olarak da öyle biri değilim, hayatımı da öylesine yaşamam ama konuştukça aslında konu bulunduğu kanaatindeyim. Teşekkür ederim ama yorumun için oldukça açıklayıcı oldu :)
Bu karsimdakini sevmemek anlamina gelmiyor yanlis anlasilmasin🙂 Sadece monoton konusmaları cok sevemiyorum. Rica ederim✨
Yani monoton konuşmayı ben de istemem zaten aslında aynı şeyi söylüyoruz ama farklı yollardan ifade ediyoruz gibi hissettim :)
Tamam sude hanım başka bir şey demeyeceğim. Keyifli paylaşımlar :)
Sorulara gelirim her daim :)
Güzel geceler dilerim✨🌸🙂
Travmaları küçümsemek. Çünkü travmalar tamamen kişiseldir. Senin yaşadığın bir şey senin için hiçbir şey değilken benim travmam olabilir. Travmalar üzerinden yürümek kişinin zayıf noktasına tuz basmaktır.
Cevap
16Cevap
Travmalar olabilir bence. yani uzun süre unutamadığı bir şey üzerine şakalar yapmak
Birinin daha önce anlattığı özel şeylerini yüzüne vurmak gibi
Yakın arkadaşımın bana anlattığı özelini onunla tartıştığım esnada yüzüne vurmak büyük sıkıntı.
Namus, eş, aileyi kapsayan çirkinlikler
Hassas noktasından vurmam kimsenin
Travmalarını küçümsemek bence
Hiçbir güzel bir şey değil bence
Dış görünüş veya bir kusuru yüzüne vurmak
aynen canım he tamam
Kisilik dış görünüş fiziksel kusurlsr
Bel altı ve aşağılama
Dış görünüş en ağırı
hiçbir zaman
Sünnetsiz gavur demeleri 😂
Kilo almışsın