Yoksa "o an hak etmisti" mi diyorsunuz?
Ya da tam tersi durumlarda, size soylenenler icin özür dilenmesini bekler misiniz?
Ya da tam tersi durumlarda, size soylenenler icin özür dilenmesini bekler misiniz?
ben kimseye kötü söz söylemem.ilişkimi keser işime bakarım.kimseye sinirlenecek kadar enerjimi harcamam.o noktaya varmışsam kredisi bitmiş demektir.sessizce selamı sabahı keserim.bundan 3 ay belki daha fazla...bi arkadaşımla münasebetimi tamamen kestim.mesajlaşıyoruz o bana mesajı yazıyor aklı bende kalmasın işine gücüne baksın diye hemen cevap veriyorum o hep saatler sonra cevap veriyor bazen 1 gün sonra filan.bir gün mesaj trafiği çok yoğun baksana bana yolladığın mesaj saatler sonra ulaşıyor bana diye dokundurdum o da ti ye alarak hemen cevap verdi bende numarasını hemen sildim bir daha aradığında telefonu açmadım baya bir süründü ama iş işten geçti.
Valla benim iki üç kere güzel bir dayak yemişliğim olmuştu biri çok ağırdı e bir beş altı kere de dayak atmışlığım vardır. Ama bunlar saçma sapan nedenlerden dolayı olmamıştır tabi serseri gibi algılanmak istemem valla kavga esnasında ne dediğini hatırlamıyorsun ki Ben hatırlamıyorum sadece kavga nedeni sözler aklında kalıyor. Ha sözlü kavgalar elbette hele ki arkadaşlar arasındaysa çok pişman oluyorum hemen aklıma benim için yaptıkları aklıma geliyor kendimi çok ezilmiş hissediyorum. Maalesef öyle
Kolay kolay sinirlenmem..sinirlenirsem de önemli bir mevzudur ve genelde söz söylemek yerine fiziksel şiddet uygularım ki o da şöyle olur :
ortam gitgide gerginleşmeye başladığında sinir haliyle gözlerinin içine hakim olup hiç beklemediğin bir anda yumruk atabilirim..hassas bir bölgeye darbe uygulayabilirim..parmaklarını parmaklarıma ters geçirip geri yatırmak suretiyle 10 saniyelik bir işkence uygulayabilirim..eğer karşımdaki kişi beni ittirirse ve ben düşersem düştüğüm yerden diz kısmına şiddetli bir tekme atıp bacağını bile kırabilirim.tabii ki pişman olmam..=)
Hey Allahım =D
Genelde olmam
Cünkü tartisirken,kavga ederken kendimi kaybetmem.
Gayet akli basinda ve bilinci olarak ne söylediysem gerekliligine ve
dogruluguna inanarak söylerim.
Kolay kolay kavga eden biri de degilimdir ayrica.
Tersi durumlarda ise özür dilenmesine müsade ederim.
Agir ve cok ciddi bir sey söz konusu degilse.
kendin özür diler misin peki?
Cevap
32Cevap
Hayatımın her köşesinde soğuk kanlılığını koruyabilen bir insanım. Duygularımla hareket ettiğim durumlar nadirdir. O yüzden ne söylediğiminde farkında olurum. Pişman değilim, hiçbir zamanda olmadım... Sadece bunu söylemek yerine şunu söyleseydim daha iyi kapak olurdu dediğim şeyler var...
tartisma esnasinda sadece olani soyledikten sonra ve ses yukselmeden uslup duzgun olduktan sonra - hayir. ama deger verdigin insanla tartismak kotu. araya az da olsa sogukluk girmesi ve anlasmamazlik olmasi uzer insani :(
bu durumlarda kendime hakim olup sölemiyorum kirici sözler..
kirici sözler duysam bile eyvallah diyorum
Ama sonra sakin bir andada bu durumu ona izah edip yaptiginin yanlis oldugunu söylüyorum
Eğer bir hatam olduysa giderim özür dilerim.Eğer bir kişi hatasını bildiği halde özür dilemiyorsa benim için bitmiştir.
Ben genelde söyleyemediklerim için kendime küfrederim sonraları. Özellikle gece yastığa başımı koyduğumda ^^
O an haketse bile sonradan o sözleri kendime yakıştıramıyorum. Ama kavga esnasında onları düşünemiyorsun.
söylediklerimden çok söyleyemediklerimin içimde tutmak zorunda olduklarım var onların pişmanlığı daha çok...
Çok ani parlamalar yaşarım ve haksızlık ederim,evet bunun pişmanlığı olur. Elden geldiğince rehavete kapılmam.
cut.
Kavgadan kastın sadece sözlü tartışmaysa, pişman olurum genelde... Ama yok işin içine fiziksel şiddet giriyorsa, ben konuşmuyorum zaten işime bakıyorum =) Hoş o zaman da pişman oluyorum ya neyse...
Hak eden var bir o anki sinirle söylenmiş olanlar var ona pişman olursun . Özür dilenmesini beklemem sinirle söylenmiş kelimeler ama hepsinin altında demek istedikleri yatar . : )
Çoğu zaman ama haketmediğinden değil, planlarımı kendim bozduğumdan
hak etmiştir ki söylemişimdir bir daha olsun bir daha söylerim ne pişmanlık duyacam
duyarım kızınca kendimden geçerim bir sinirle cok ağır sözler söylerim pişman olurum
ne akdar sinirli olsamda kavga ederken karşımdakini kıracak bir şey söylemem. oto kontrolum her zman vardır
aslan burcuyum , sinirlendiğim an sözlerimle kırar geçerim ama sinirim yatışınca üzüldüğüm sözlerim olmuştur .
Soylemediklerim icin pisman olurum keske sunuda soyleseydim diye dusunurum
bazen kendimi kaybedip ağır konuştuğum olur. O zman pişman olabilirm. Ama ben unutkanım. bugün kavga etsem yarın hatırlamam o derece :)
ne pişman olcam ya kişi fazlasıyla hakediyordur söyledğim lafları zaten bna laf söylemesne kesinlikle izin vermiyorumm fırsatı kalmıyor
Bazı durumlarda sinirlerin hakimiyetini saglayamıyorsun..
Buda söylenmeyecek sözleri tetikleyebiliyor..
Pisman oldugum oldu..
evet .insan sinir halinde saçmalayaBİLİYOR VE KIRICI OLABİLİYOR.
kavga da söylediklerimden değilde söylemediklerimden pişmanlık duyarım :D
genelde gerçek duyguları yansıtırlar özürle düzelecek şeylerde değildir özür dilemek bence saçma
genelde kontrolümü kaybetmem ama karşıdan gelirse de özür beklemem değer veriyorsa zaten diler
Her zaman birine kötü bir şey söylediğim zaman sinirim geçtikten sonra pişmanlık duyuyorum ve gidip özür diliyorum ne yapayım huyum böyle ...
hep sonrasında pişman olan ben miyim diye düşünüyorum her zaman karşı tarafa hiç pişman olmuyor gibi duruyor.
Genelde çok pişman olurum çünkü sinirlendiğim zaman kendimi tanıyamıyorum
pişman olmak için hata yapmak gerek. ve bizim insanımız hiç hata yapmaz...
Duymam genelde.sinirliyken doğruları söylüyorum o yüzden içim rahat olur
şurayada kızgınken söylenen doğruları çizelim ve dudaktan çıkan sözler bakın nasılda gidiyor ok misali geri dönüşü olmayan bir yola...
kanka sen bu resim işini epeybi abartmışsın:D
ananınamınakoyayımgalatasaray dıyorum ve pısman olmuyorum kavgada
Sevdiğim birine bağırıp kalbini kırdım mi İnanılmaz pişman oluyorum ama iş işten geciyor
evet çok pişmalık duyuyorum, saman alevi parlıyom sonra fısssssss diye iniyor pişman oluyorum
Amaaan iyiki söylemişim içimde kalsa daha kötü
Haketmiş ki söylemişim :) ne pişman olcam :P
bazen dilimin ayarı olmaya biliyor :/
yok pişman olmam çünkü küfürlerimi seçerek söylerim :))
Genelde pişman olurum ..
genelde söylemediklerim için pişman olurum
hakim olamıyorum bazen o durumlarda
pişman olacagım şeyleri yappmamaya çalışırım pek.
Evet pişman olurum .
Özür beklerim.
Acayip sinirlerime hakim olurum sinir ederim
Haketmistie o laflari pisman olmam soylediklerime
Olur öyle arada
Mq*gitten ileri birşey demem zaten
sinirim geçince evet
kavga etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar