https://www.mynet.com/kavgayi-ayirmak-isterken-az-kalsin-gozunden-oluyordu-olan-bize-oldu-bu-allah-in-bana-cezasi-110106964609

Şeref (sizler Ya Ulan adamın ne suçu var Bunu yapanı bulacan gözünden mi ettin adamı o pisliğin gözünü bıçakla oyar oyar deşer kanlar içinde bırakır tamamen yerinden sokerdim Gözu olmadan yaşasın da anlasjn gözün değerini Geçmiş olsun inşallah düzelir şu adam ya
Yazık olmuş ama kendi hatası. Kavga ayırırken öldürülen tanıdığım oldu.
Bazen kisi, hayatta kaldığına şükretmeli.
Eskiden olsa evet derdim ancak taraflardan birinin elinde kesici bir alet olabilir.. o yüzden temkinli olmak gerekiyor.. Ancak zararsız görünen bir kavgayı ayırabilirim.. Gönül isterdi ki herkesi ayıralım ama durum belli..
Kavga eden olursa ayiririm tabiki çevremde pek görmüyorum kavga edenleri
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
12Cevap
Kadir Şeker'den sonra kimse ayırmasın bence
Hayır umurumda bile olmuyor.
Kavga edenlere göre değişir mndmemdk geçenlerde iki erkek arasinda gecen bi sokak kavgasına denk geldim. Kavgayı ayıran sadece kadınlardı ve erkekler kenarda izliyodu. hiic öyle anlatasım geldi ahamsmwmsns
Bir ellerinde çekirdek eksikmiş d''ü""r'z-ül€rin
Duruma göre değerlendiririm. Sözlü uyarırım kesinlikle. “ Biriniz mezara biriniz cezaevine girersiniz “ şeklinde uyarırım sözlü. Anlamayacak şekildelerse araya girmem.
Yanımda ise olay bunu yaparım yanımda değilse rahatımı bozmam
Umrum olmaz koca koca insanlar neyin yanlış neyin doğru olduğunu biliyorlar sonuçta yesinler birbirlerini banane
Vah, vah, vah yok yere gitmiş adamın gözü
Artık karşımdaki kişiler birbirlerini gebertseler bile müdahale etmem (Zaten hiç ayırmadım da)
Ayırmıyorum çok ciddi bi durumsa polis cagirmayı daha mantıklı buluyorum..
Ay 😬çok fena olmuş kavga edenleri görünce kaçıyorum kimse kusura bakmasın😦
Milletin kendisinin tamam dolayı kılıma bile zarar gelmesini istemem, umrumda olmaz kısacası.
"tamam" yerine aslında "b0k yemesinden" yazmıştım. Şu sitenin otomatik düzeltmeleri çok sinir bozucu.
Ay çok kötü olmuş...
Ayıramam ben, kendimi riske atamam maalesef.
Tanımadığım kişiler kavga ediyorsa geçer gıderım yanlarından.
Yani suç vuranda değil Allah cezalandırmış öyle mi:d anlıyorum. Ayırmam
Hayır. Çekirdeğimi alıp karşılarına geçip izliyorum. 10/10 aktivite
Genellikle olan ayırana olur zaten bu yıllardır böyle.
Üstelik yarın kavga edenler barışır olan ayırana olur ve ortada pisi pisine gider o yüzden yakın olunan kişiler vs değilse en temizi polise haber verip işi onlara bırakmak.
Hayır kavgaya karışmadım hiç belli mi olur biri bıçak çeker al başına belayı.
Maalesef yakında böyle haber olucam..
Zıplamadan kavgaya durmam..
2-3 gün önce de çocuklar kavga edşyor döküyorlardı ayırayım falan dedim sonra düşündüm de sucu var ki dövğyorlar dedim uzaklaştım Burdurda
En iyisi hiç karışmamak ne halleri varsa görsünler
hayır etliye sütlüye karışmam
Bende ayırmam ya helede büyük bir kavga falansa
bende ayirmicam artik
S.. yım böyle isi ulan niye iyilere oluyor hep be
Araya girmem
Yazık ya geçmiş olsun.
Üzüldüm
Yoo çekirdek çitleyip izliyorum
Direkt polisi arayin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?