Selamlar... Bugün okulda iki kız fiziksel olarak kavga ettiler. Bende hemen görevli birisini çağırdım. Karışmam yani, ben arada kaynarım. 😬

Selamlar... Bugün okulda iki kız fiziksel olarak kavga ettiler. Bende hemen görevli birisini çağırdım. Karışmam yani, ben arada kaynarım. 😬
Hayır tabi ki kavga eden insanların kendi sorunlarıdır bazen ayırdığımız zaman bu sefer suç bizde oluyor. o yüzden en iyisi ayırmamak ya da araya girmemek. çünkü o insanların ne sorunu olduğunu ya da neden kavga ettiklerini bilemeyiz ya da üzerimize düşmeyen konulara karışmamalıyız. belki de kendi aralarında çözebilirler. ben sadece çocuklara ya da kadınlara karşı korumacı olurum o zaman mutlaka araya girerim.
Ama bunların dışında hiç bir şekilde müdahale de bulunmazdım. kendi hallerine bırakırdım o kişileri.
Ne olursa arada kalana olurmuş ya karışmazdim. Ama öyle çekirdek kola alıp film izler gibi izlemezdim
Ben de kavga edildiği zaman araya girmem Çünkü kavganın harareti ile arada kaynama olasılığım oldukça yüksek senin yaptığının aynısını yaparım Birkaç kişi çağırırım ayırmaları için yardım isterim
İki samimi arkadaşım arasında, bir kavga çıkar o zaman müdahale ederim. Ama onun haricinde kuzum senin gibi bende bir görevli çağrırım asla müdahale olmam..
Teşekkür ederim balım 😍❤️
Cevap
9Cevap
Hayır girmem. Kim olduğuna bağlı tabii. Ama genelde kavga edenlerin arasına girersen sen zararlı çıkarsın.
Benim tavrım şu: yani asla
Bulaşmamak en güzeli
Dün annemle yengem tekme tokat kavga etti ayırmadım bile
Saçma sapan çocukça kavga edenleri zerre umursama yesinler birbirlerini
Asla. Kocaman insanları ben mi ayırcam
Bebeimm😍
Evet ayırırım. Sen girme kavgaya arada kaynarsın sana da vururlar. Mümkünse erkek kavgasına karışmayın🙂
En sevdiğim aksiyonlardan birisi :D
Girmem izlerken eğlenceli oluyor😂
Araya giren hep dahay yemiştir :)
Tanıdığım sevdiğim dostumsa ayırırım
Duruma göre değişir
Cips mısır vs varsa oturur izlerim.
arada kalmamak şartıyla evet.
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?