Hayır girmem asfalt işi yapan bir firmadayim üç yıl önce çalışırken iki vatandaş kavga ediyordu hatta biri bıçak çekmiş adamın ellerini kesmiş adam kaçıyor bıçaklı olan kovaliyordu bıçağı da sallıyordu yaklaşınca yakalasa deşecekti öyle soyliyeyim bizim calisanlardan birisi eline kürek alıp ayırmak için bıçaklı adamın önüne durdu adam bir anda ona yöneldi oda kuzu kuzu önünden çekildi adamın ne gerek var kendime zarar verdireyim
Onu da yapmak sıkıntı vursan adam ölse bir dert bir hareketle sıyrılıp darbeyi almasa bıçağı ona vururdu adam çok ofkeliydi kızı o adama kaçmıştı mesele ondanmis
E yani... adam blöf veya korkutmak için değil öldürmek için sallıyordu bıçağı diğeri habire kaçıyordu yakalayamadı yoksa elek olacaktı ama sonra tanıdık biri girdi araya bir arabaya binip gittiler hepsi
Ya kaldım da bizim çalışana da kizdik sen neden bulasiyorsun dedik ekip sorumlusuna söylemeyin emi dedi ben girmem genelde araya girene oluyor olan benim yanımda tanımadığım biri sigara içerken ağır ağır eğilip yere düştü bayıldı kaldırımda pek tekin bir tipe benzemediğinden bıraktım karşı kaldırıma geçip servisi bekledim belki hapci aniden bıçak vuracak insanları bilmiyorsun biri polisi aradı polis ambulans falan geldi
Köpek kavgası hariç girerim. Adamlar kavga ederse ayırmaktan daha çok “ biriniz mezara, biriniz cezaevine mi gideceksiniz, aileniz, çocuklarınız vardır , yapmayın” vs diyerek sakin tonda uyarır, yatıştırırım.
Daha önce benzer sakinleştirdiklerim oldu. ( Tabi benim kavga ettiğim zamanlar kendimde uygulamakta zorlandığım zamanlarda oldu 🤣🤣) Allah’a şükür beni sakinleştiren kişilerde oldu kavgalarımda.
İki kişi kavga ederken araya girmekten zevk alıyorum ikisini birden tutup bir anda itiyorum onlarda şaşkına dönüyor olay bir süreliğine duruyor herkesin odağında ben oluyorum falan filan neyse işte
Araya girdim yapıştırdım bi tane 😂 benim kedi ondan çok korkuyor ve benim içim parçalanıyor gerçi ben daha onun boğazını sıkıp öldürecektim de kolumu mahvetti 🙄