Sakinliğimi olabildiğince koruyabiliyorum, çok gelinirse üzerime bende film kopuyor.. karşınızdaki insan susuyorsa gitmeyin üzerine.. edebinden falan sustuğu yok.. konuşursa kötü olacak çünkü..

Sakinliğimi olabildiğince koruyabiliyorum, çok gelinirse üzerime bende film kopuyor.. karşınızdaki insan susuyorsa gitmeyin üzerine.. edebinden falan sustuğu yok.. konuşursa kötü olacak çünkü..

Kavga etmekten hoşlanmıyorum, kavga etmemek için elimden gelenide yaparım. Ve kavga ettiğim kişiye bağlı olarakta elbette tepkim değişkenlik gösterir ama kesinlikle ağzıma geleni yine saydıran biri olmam. Benim için önemi varsa kalbini kırmamak için uzaklamayı seçiyorum, benim doğrum bu. Kötü olmaya gerek yok ne olursa olsun.
Ama sevdiklerim söz konusu olursa onlar için dünyayı yakarım...
Duruma, ortama, yerine, zamanın, kişisine göre değişir. Ama genelde ortası olur bende. Ne çok alttan alıp susmak boyun eğmek, ne de ağzıma geleni saymak. Kendimi saygı çerçevesi içinde savunurum.
Sabrımın sınırını zorlayana kadar alttan alırım. O sabır zor aşılır ama aşılınca da geri dönüşü yoktur.
Ben genelde alttan almam...
Tenk yu : ))
Cevap
19Cevap
Kiminle kavga ettiğime göre değişir. Alttan alma zorunluluğu görmüyorum ağzıma ne gelirse saydırırım.
Konuşma, müzakere, normal tartışma zamanı çok sabırlıyım, iyi bir dinleyiciyim. Gereksiz ve kaba tartışmalarda büyüklere bir az sabır gösterir, sakin kalır, uzaklaşırım yalnış yapmamak için, küçüklere de anlayış gösteririm. Yok karşımdaki kavga etmek için uzatıyorsa, bakmam kim, ne, konumu, yaşı acı konuşur, unutamayacağı lafları yüzüne çarparım. Öyle yaptıklarım da yok denecek kadar az.
Kesinlikle senin dediklerine katılıyorum bir tartışma sırasında olabildiğince olayı çözmek üzerine bir şeyler yapıyorum kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama bir damarıma basıldığı zaman işte o zaman hiç iyi olmaz şarteller atıyor Açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye bir söz var o duruma geliyorum Maalesef ki o duruma gelmeyi hiç istemem ama bazen oluyor
Aslında hep alttan alırım ben aşk acısı çektim ya resmi gördüm kaale alınmadım onun imtihanını verdiğim halde işte orada ben değiştim ben ben değildim sinirlendim kendi sinir etti o an geliyor aklıma aşık olduğum o an daha fazla soğudum kızdan bana kız kuzen diyor ki niye ağlatıyorsun dedim ki sen bir şey bilmiyorsun dedi ki ben herşeyi biliyorum sonra kız sinir etti yukarda son kez sinirlendim
İşin ucunda haince kafa yediğim bile oldu ama ağzıma geleni söylemenin vermiş olduğu gururu tarif edemem.
Ya.. neler tutmuşuz icimizde ne güzel idare etmisiz.. illa soylettircekler😃
Geçmiş olsun ya
Alttan alanım. Görüşümü sil diyeninkini itiraz etmeden silerim.
Teşekkür ederim
Önceden sakin kalamıyordum şimdi ise bu konuda çok değiştim ya direkt engel atıyorum ya da o duruma sokmuyorum kendimi.
Alttan alan tarafım çünkü konuşursam kalbini kıracağım , zoruna gidecek ve kavga daha da büyüyecek. Aynen katılıyorum.
Fiziksel veya sözlü farketmez sonuna kadar çarpışırım
Susarım susmasına da bi sabırım taşarsa işte o vakit zor susarım.
Alttan alırım elbette ama bi yerden sonra alamıyorum.
Ne kadar sinirlendiğime bağlı, ama genelde kendimi tutarım
Kavga sırasında bedenim konuşur ama. Tekme tokat misali. Tartışıyorsak nabza göre.
Söven taraf
Mevzu varsa gelelim
Alttan aldığım zamanlar da oluyor..
susabilen tarafım
ama nadiren de olsa alttan alıp kafasına vurabiliyorum karşı tarfın
Kısa kırmam.
Bende dahil herkes hakkını alır.
Kavga edecek kadar ortamda kalmam, zira gelip bizi bulursa yapacak bisi yok dalariz.
Bazen susan bazen de alttan alan oluyorum. Duruma göre değişir
Karşındaki insana bağlı bir durum. Haddini aşmışsa had bildirmek her zaman iyidir
Kavga insani degilim edersemde cevabini alir
hayatta durmam, susmam
Ben direkt döven tarafım
Kimseyi alttan alamam o kota doldu...
Alttan alan ve zekamı kullanan birisiyim
Saydırırken alttan alan tarafım ben 😅
alttan ala ala sırtımız ağırdı :D
Umursamaz davranan
Alttan alıp müdahil olmamaya çalışırım
Jengamı oynuyoruz ne alttan alacaz
Ağız burun kıran tarafım
Altan alan