Kavga sırasında altan alanmısın? Yoksa tutmayın küçük enisteyi modunda mısın? Allah'ım dilimi tut Allah'ım dilimi tut diyen tarafım kimsenin işine karismadim kimse de bana bulasmasin kafasında yım ama insanların derdi ne ki bulasmasanda bulasiyorlar gözüm dönünce kendim olmaktan cikiyorum yapmayın da bana böyle şeyler.🙄😊 İlla kaba cirkef mi olmak gerek sevilmek için?
Hayırlı günler olsun inşallah.😂😊😊
Kavga sırasında altan alan mısın? Yoksa tutmayın küçük enişteyi modunda mısın?
Ben, kavga olmamasi icin durumun gidisinden anlayip geri vites yapip olmasini engellemeye calisanim.. Kavga etmek kadar nefret ettigim birsey yoktur.. ama su var ki bazi durumlar da siz istemeseniz de saldirgan terbiyesiz ve guzel dilden anlamayan ve buna aliskin olmayan insanlar karşınıza cikiyor. İste o zaman da yine sesi yukseltmeden ne söylemem gerkiyorsa soylerim. Karsi taraf. cirkeflige yellozluga dokuyorsa isi, ordan uzaklasirim konusmayi surdurmem.
Ben kova burcuyum genelde hep Altan alırım ama biryere kadar şarteller attıktan sonrada karsindakinin canını yakmak adına yalan yanlış hiç dusunmedigim şeylerde söyleye biliyorum sonrası pişmanlık oluyor ama iş işten geçiyor insanları kirmaktan hep cekinmisimdir ama işte pismanligin da faydası olmuyor
Vallah kavga sırasında kendimi savunurum tabi o kavgaya bağlı ama karşımdaki küçük çocuk ise alttan alırım ama benimle yaşıtsa bana hakaret ediyorsa sert davranırım
Bugün gözlüğümü kırdım sinirimden. . Aslında çok sabırlıyım ama ani çıkışlarım oluyor. Koskacaman şeylere Sabırlı davranırken en ufacık şeye katlanamoyorum. Tıpkı bugün gibi
Şimdi bir kutu düşün o kutu gitgide doluyor o taşana kadar alttan alan sesimi cikartmayan biriyim ama o kutu taşarsa yani sabrımı aşarsalar sorun büyük.
bir gün piknikten döndük. Ablam gitsin kendine kiralık evde kalsın dedi. Bende dedim benim işime karışma. Ablam dedi sinirlenme. Aslında ablam sinirlenme diyene kadar normal ses tonuyla konuşuyoduk.
durumuna göre çoğu zaman alttan alıyorum ama alttan aldığım halde eğer karşımdaki insan beni anlamıyorsa sen haklısın deyip konuşmayı kesmeyi tercih ediyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
sevdiğim biriyle tartışıyorsam alttan alırım genelde çünkü sinirlendim mi ağzımı bir açarsam daha yüzüme bakamaz hale gelir karşımdaki o yüzden sakin takılırım genelde
En İyi Cevaplar