Gün içinde olumsuz olaylar uykusuzluk yorgunluk bunların sonucunda yoğun stres yaşıyorum öfke sinirlilik sakinlesemiyorum biturlu siz neler yapıyorsunuz bu durumda

Gün içinde olumsuz olaylar uykusuzluk yorgunluk bunların sonucunda yoğun stres yaşıyorum öfke sinirlilik sakinlesemiyorum biturlu siz neler yapıyorsunuz bu durumda

Selamlar,
Bu durumlarda spor yapmak bana çok iyi geliyor çünkü hem bedenen hem de zihnen kendimi çok daha iyi hissediyorum. Özellikle beslenme alışkanlıklarını değiştirirsen kendi farkı daha çok hissedeceksin. Kafeinli içeceklerden uzak durup biraz daha bitkisel ürünlere yönelirsen daha dingin bir ruh haline bürüneceğini düşünüyorum. Yatmadan önce mutlaka bir bardak süt ve en azından bir yarım saat kitap okumanı tavsiye ediyorum.
Günlük yaşantıda tabiki bazen aşırı yorgunluk ve stresın altında kalmak normal ve bununla başa çıkılması oldukça basit ve kolaydır
Derin bir meditasyon
Bu ruhunuzu çok sakinleştirir
Bittiğinde garip bir dopamin salgılıyor vücut bir mutluluk hissi bu hiss herşeye değer
Tabi farklı alternatiflerde ola bilir
Herkesin kendi yöntemleri vardır elbet benimki bu
Yıldızlar etrafınızda olsun ^_^💫
Birşeyler kata bildiysem ne mutlu bana :)
bulunduğum ortamdan uzaklaşmak iyi geliyor mümkün değilse hayal kuruyorum kafamın içinde bir dünya var kimsenin bilmediği oraya sığınıyorum..
Sürekli hayaller kuruyorumvama kısa süreli oluyor genelde
Enerjimi başka konulara aktarmaya çalışıyorum bu konu üzerinde yani stres yaptım mevzu üzerinde konuşmamaya çabalıyorum ve onu kafamda bir hapishane varmış gibi onu hapsediyor bir kenara bırakıyorum
Cevap
14Cevap
Genelde film izliyorum
şu an hastanede 7/24 flim izliyorum artık izleyecek flim bulamıyorum
Kendimi yiyip bitiriyorum. oysa çözüm basit sakin olup herşeyi akışına bırakmak ama bunu tüm stresi yaşadıktan sonra farkediyorum
Pisikyatriye gittim ilaç verdi kullanıyorum sinir kalmadı kısaca dünya yansa umrumda değil
Niye faydası oluyor
İyi yapıyorsun yan etkileri çok kötü yapıyor
Net çözümü yok zamana bırakmak lazım
inanç var ise okumak
Kur'an okurum duş ederim hep özellikle inşirah süresi okumam ayrı bide sürekli dinlerim bi
Dua ederim
Çok güzel bunlar kesinlikle fayda verir.
Sabır için ne okunabilir onu araştırabilirsiniz. Sabır bir çok şeyin ilacıdır. Hayat zorlu ve ciddi mücadele istiyor. Hayatın her saniyesine bunun içinde insanlar var haliyle… her şeye sabır göstermek zihni ferahlatmak için bir başka çözüm yolu olabilir.
Kedimi seviyorum, geçiyor
Telefona bakıyorum sohbet edecek birilerini bulup sohbet ediyorum.
Bişey yapamıyorum bekliyom gecesiye kadar birinin sakinleştirmek gerekiyo
Tesbih çekiyorum koridorda tür atarak.
Evin koridoru benim:) Düzenli ve devamlı bir şekilde Allah'ı zikredersen şifa olur🙏
Amin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Klasik müzik dinliyorum beni sakinleştiriyır
Benim iştahım kesiliyor zor sakinlesiyorum
Ok
Açıkçası aşık olmalısın,
Uyumak en güzel çözüm
Tek care uyku ya da yürüyüş...
Aksamlari peki. Ben de hastanedeyim zor oluyor. Aksamlari cikiyorum artik
Aklima su geldi bir de. kafanda seni mutlu eden bir anı belirle. Ne zaman canin skkn oldu onu düşün hep o ani
Dedigimi yap cidden etkili. daha da kotu olursanız ben buradayik
Uzun sürer umarim. Yapabileceğim bir sey olursa buradayim. Motivasyon konusunda kendime guvenirim
Sigara yakıyorım
Yemek yiyorum
Ben özellikle çikolata yiyince sakinlesiyorum ve stresim azalıyor
Kilo alma
55 kiloyum zaten
İyiymiş adın ne
İşte o durum çok sıkıntı çıldırıyorum sinirden
Derin nefes al kanki ya sabır ya selamet gibisinden
Müzik dinliyorum o kadar.
Zaten mesai bitiminde evde dinliyorum meditasyon amaçlı.
Rahatlayacagin sey
Çıkıp bir sigara yakıyorum
Yürüyüş
Müzik dinleyerek uyuyorum
Muzik dinlerim
Hiçbir şey
Gitans sigara kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?