+1 yılSürekli güzel bir salona hoca git bursadaysan Rıdvan hoca var.. değilsen arastir
0139 Yorumla
Soran+1 yılYok değilim orada ama şuanda dershaneye de gidiyorum dersler de önemli puan için evden kendim sıkıcam biraz olmadı son aylarda yazılırım öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Fiziki olarak durumun ne ceviklik olarak soruyorum. Beni dinlersen ben 2 sene bekcilik için girdim aynı parkurlar. Şundan eminim erken başlamakta fayda var. Vücudun iyice alışacak kondisyon kazanacaksın. Dershanenin önemli değil yine git her gün gitmiyorsan bi program hazırla kendine.. tabi gerçekten çok istiyorsan
Soran+1 yılBoy kilo 1.62 53
Soran+1 yılSen kaç günde bir gidiyordun her gün müydü
Soran+1 yılÇok istiyorum tabi
Soran+1 yılSadece üç gün gitmiyorum diğer günler sabahtan öğlene kadar işte
- +1 yıl
İlk başlangıçta haftada 3 gün gittim benim vücudum cevik değil bazenleri büyüktü kendimi sıçrama tahtasina çok hazirladim baya emek verdim yoksa zordu. Tam puan alabildim. Yani burada senin kendini bilmen önemli
- +1 yıl
O zamab soyle yap spor yapmadiysann normalde 2 koşmada hamlayacaksin? 1 hafta bi kendin imkanınla aç kendini önce sonra açma germe mutlaka yap sakatlanma.. hamlik oluşur geçer bi kursa gidersin isindiktan sonra parkuru tanitip süre alıcak orada göreceksin kendini ona göre ya çok fazla gidersin ya da arada bir
- +1 yıl
Bizde ilk gün gidişte süre alınmıştı belki şehir hoca farkı ilk seferde süre almayabilir. Özet şu bir kere kısa sürede kendini gör sureni gör.. zaten gittiğin salonda göreceğin süreler bile seni hirslandirir. Birde cinsiyet faktörü olacak bu bunu yapmış ben de yaparim😏😀 konunun farklı yerleri tabi buralari
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya vallahi çok sağol
Soran+1 yılSıçrama tahtası dediğin ilk engel demi sağ sol zıplanılan
- +1 yıl
Rica ederim. Evet ilk engel lanet 😭🤣
Soran+1 yılBiraz yavaştan başlayayım buralarda koşmaya madem evde de az biraz boy uzatırız boy kilo çok sıkıntı değil heralde daha kilolular var
- +1 yıl
Parkurda ki her bölgenin geçiş taktiği var ayrıca.. paldır paldır geçmek zor taktikle kolay ve hızlı
- +1 yıl
Boy sınırı kaç kadında
Soran+1 yılTaktikler nedir mesela varsa bir video da atabilirsin youtubeden? Benim en kısa yolları bilip geçmem lazım, herkesin ağzını kapatmak istiyorum.
Soran+1 yılKadınlarda 1.62 tam benim
- +1 yıl
53 kilo cokmu çok gibi konuşmuşsun geri dönüp baktim🙄
Soran+1 yılYok değil yani bilmiyorum koşmada sıkıntı olur mu işte onu merak ettim
- +1 yıl
Senin boy sıkıntıolabilir herkes farklı ölçüyor diyor eksik ölçüyor diyor orjina net şekilde ölçen cihaz var orada. Bunun için sana söyleyeceğim öneri var ben 2 cm. kazandim sende kazanacaksın. Tartı boy ikisi ayni cihaz vücut kitle endeksi falan hepsini basacak. Sen tartıya çıkıp arkandaki çubuğa yaslancan tamamen dik duracak şekilde vücudu biraz kastir ve nefes alarak yukarı doğru biraz daha yükselt bedenini gogusden itibaren.. 164 boyun😏 şu an dene farkedersin anlarsın hatta
- +1 yıl
53 altı afrikalilardir 😀
- +1 yıl
Video bakıyorum bulabilirsem
- +1 yıl
Şansın var. Tam. bizim hoca anlatıyor da link atamiyom seviye yetmedi
- +1 yıl
Bursa Osmangazi pomem parkur yazarsan youtube bulursun. Ortak payda adında bir kanalda paylaşılmış beyaz fotosu var kanalın.. bizim hoca. Şansına
Soran+1 yılAy çok teşekkür ederim varya iyi ki çıktın karşıma Sağolasın
Soran+1 yılSen bekçi olabildin mi bari inşallah olmuşsundur
- +1 yıl
Rica ederim. Dediklerimi unutmadan uygula mutlaka sonra çalış artık nasip kısmet 😏
- +1 yıl
Sözlü Mülakatta 60 alıp elendim ben🥲
Soran+1 yılPeki tam en az 70 ve üstü müydü öyle bir şey okumuştum ben
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrar yapıcam
Soran+1 yılKötü olmuş tekrar deneyemiyor musun
Soran+1 yılE şey fiziksel geçtin o zaman parkurdan kaç saniyeye tamamlamıştın
- +1 yıl
70 üstü alırsan geciyorsun o aşamayı sonra notlar ortalama alınıyor sıralama olusturuluyor girersen sıralamaya kazaniyon yoksa yedek
- +1 yıl
Alım yapmaları lazım 2 gün önce alım ilanı geldi 26 il için sadece😔 bursa yok😶
- +1 yıl
Parkur 40 saniye 100 puan
Soran+1 yılTüh be
Soran+1 yılAnladım mülakatta yüksek lazım o zaman
Soran+1 yılKadınlarda 42 saniye zaten takamlayazsam diye bir sıkıntı geldi valla nasıl hızlılar anlamıyorum ben koşamıyorum
- +1 yıl
Dediğim givi vücudunu bilmiyorum sende bilmiyorsun parkuru görmen gerekecek. Kosamiyorum derken hiç mi :D
Soran+1 yılKoşmayı sevmem pek diyim😄
Soran+1 yılEvet kendimden haberim yok cidden
- +1 yıl
Meslek sevdirir🙂 zaten düz maraton kosmayacagin için pek kosma sayılmaz engellerrr😏 1 kere dene süre al merak ettim kaç saniye olacak🤔
Soran+1 yılİnşallah kazanıp gittiğimde daha sıkı eğitimler olacak zaten bakalım o zaman ne edicez ileriyi de düşünüyorum kazanırsam eğer
Soran+1 yılPeki seni tek mi izlediler hani seçmeler nasıl oluyordu onca kişinin içinde mi
Soran+1 yılŞuanlık gidemem ki puanı kazanıp ondan sonra giderim kursuna bakalım geçebilecek miyim ösym den o da var dereyi görmeden paçayı sıvamış gibi olmayayım
Soran+1 yılAma evde kendimce başlayıp tanımak istiyorum hareketleri arada bir çıkar koşu yaparım
- +1 yıl
Salonda komisyon var masa salonun baş tarafinda duruyor onlarla işin yok ortada memur seni takip ediyor başla komutu veriyor... salonda başka senin gibi adaylar oluyor tribünlerde onlarda seni izliyor sacma hareketinde dalga geçerler ama sen duymazsin🤭🤣
- +1 yıl
Önceliğin evet osymden çıkmak senin hallet onu parcala😏
Soran+1 yılÇok kişi olmayaydı iyiydi
Soran+1 yılUtangaçlık da var
Soran+1 yılNeyse artık
- +1 yıl
Yapacak bisey yok ona.. Bende vardı.. bunu zaten salonda çalışırken asarsin ama yine aynı heycan mülakatta da olur rahat olcan istediğin şeyi düşünürsün sadece gerisi kıldan tereyağı çekmek gibi olur😏 ben olamadım inşallah senin olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, inşallah senin de gönlünce olsun her şey.
- +1 yıl
Amin 🤲
- +1 yıl
5 metre kurali vari 5 metreden belli oluyorsa olmaz.
Soran+1 yılYa küçükken kaldırıma vurmuşum o yani ben bile aynaya çok yaklaşmayınca görmüyorum
- +1 yıl
Bisey olmaz ondan.. dövme falanda polo tişörtün altında kalırsa yine problem olmaz.. ameliyat vücuda yerleştiren yabancı madde sorun teşkil eder.. psikolojik ilaçlar vs. Yönetmelikleri araştırıp okursan daha iyi öğrenirsin
Soran+1 yılOkudum okudum o yaraya aklım takıldı sadece o kadar sağolasın
- +1 yıl
500 tane kart var.. şansına ne çekersen:) ekinoks nedir bitcoin nedir? Genel kültür falan var.. bana sosyo kültürel farklılık nedir gibi yoruma dayalı şeyler çıktı
Soran+1 yılOha ya
Soran+1 yılNe bu saçma sapan
Soran+1 yılO kadar kart içinden sadece bir soruya mı yanıt verme hakkımız var yoksa başka bilgi soruları da var mıydı biliyor musun
- +1 yıl
Aklına gelen gelmeyen her şey olabilir :) bilmiyorsan şunu dersiniz bu konu hakkında bilgi sahibi değilim. Buradan ayrıldıktan sonra araştırıp öğreneceğim.. kişisel soru sormak isterseniz cevaplamak isterim... gibi🙂 belki sana arkandaki duvar ne renk diye de sorabilirler🙂 arkanı dönersen 3 evetle eve yollarlar seni.. akıl oyunu gibi şeylerde olabilir.. önemli olan senin orada diksiyonun konuşurken net oluşun gibi dusun.. 5 madde üzerinden planlıyorlar maddeleri sorma bilmiyorimm. Biri şu ama sorulan soruya doğru cevap 20 puann.. 5 tanesi herbjri 20 üzerinden puanlama
- +1 yıl
Odaya girer girmez selam veriyorsun baş selamı kart alıyorsun hemen yanda duruyor
Soran+1 yıl5 tane soru toplam yani birini çekip cevaplıyorsun diğerlerini de mi öyle yoksa onlar mı soruyor
Soran+1 yılO yanda duruyor dediğin kart ne için alıyoruz
Soran+1 yılAy valla sende kusura bakma cidden işte bilmiyorum ilk defa giricem ondan bu kadar soru sorup duruyorum sende Allah razı olsun
- +1 yıl
Yok ben anlatamadım galiba baya uzun uzun söylemek istiyorum bende çok uyuyunca cümleler anlaşılmaz oluyor galiba benden kaynaklı.. 5 madde üzerinden seni değerlendiriyorlar yani.. kart değil.. yanda duran kartlar çok fazla sen ordan girince soru çekiyorsun
- +1 yıl
Yok sen sorunu guncelliyorsun banada bildirim geliyor cevaplıyorum sor yani bildiğim kadarını aktaririm ben.. cümlemizden Allah razı olsun insallah
- +1 yıl
Yaklaşık 300 500 kağıt vardır orada benim girdiğimde öyleydi rastgele aliyon arkalari dönük zaten secemezsin şansına kolay gelir inşallah 🙂
Soran+1 yılTeşekkür ederim valla, her şeye bakıcaz diyorsun yani saçma sapan da olsa orada sorma ihtimalleri var, inşallah kolay gelir ya da bilindik bir şey çıksın valla sıkıntı o mülakat her neyse
- +1 yıl
Nasip artık.. dediğim gibi bilemezsen bile o an tribüne güzel oynan gerekecek.. senin soruyu bilmene çok önem vermezler
Soran+1 yılNe yalaka ol ne de çok ciddi ortası o zaman suyuna gitmek birazda e ama bilmezsen de soruyu olmaz ki
Soran+1 yılAman bakalım ta oraya geliyim de sorucakları soru düşüneceğim en son şey olsun be
- +1 yıl
Kendinden emin konuşuyor olmalısın akıcı net heycansiz :)
- +1 yıl
Durduk yere gulesin gelmesin😁🙂
- +1 yıl
Gelirsin gelirsin olduğunuda görürüz 😏😌
Soran+1 yılYok öyle gevşek biri değilimdir oturmasını kalkmasını bilirim o yönden sıkıntı yok
Soran+1 yılYok gelmez gelmez inşallah yani😄
Soran+1 yılAy inşallah be inşallah
- +1 yıl
Sen bunu çok istiyorsun yürekten o yüzden bende istiyorum olmanı başarmanı
Soran+1 yılGüzel haberler olursa buradan söylerim yani öylesine sevinç paylaşımı,
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya
- +1 yıl
Öylesine deme yinede öylesine değil hayalin hedefin😏
- +1 yıl
Kutsal meslek😏
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum kutsal öylesineyi buraya yazarım belki anlamında dedim
- +1 yıl
Zaman çok daha sorun okursa yazarsin👋 iyi geceler
Soran+1 yılBen şimdi yazılsam kursa ilk başlayanlar olur mu yoksa yarı dönemden mi devam ederim? Onu biliyor musun? Millet açık gözlü hemen başlamıştır.
- +1 yıl
Kurs için erken demistin ama sanki bence şu an sadece önce gelecek olan sınavına odaklan.. hemde erkenden maliyet olusturmasin sana
- +1 yıl
Erken başlamak iyidir bende 8 ay önce başladım anca alisabildim
- +1 yıl
Youtube video atacam müsait olunca linki yazarım bakarsin bi😀 beni daha iyi anlarsın
Soran+1 yılErken dedim evet ama şimdi vücudun alışması ve heyecanın dinmesi için lazım gibi düşündüm şimdi birde diğerleri de var yani o kadar kız içinden karışık mıdır çoğu spor salonu bilmiyorum ama tek kızlar olsa daha iyi olurdu benim için neyse görücez bakalım daha arayıp görüşmedim ama ne kadar erken o kadar iyi bence de
Soran+1 yılYani 8 ay ne demek ben 8 ayda kendimi tanıyamam valla en iyisi başlayıp ısınmak şimdiden
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim sana da ya cidden en azından görüp bilen biri olunca bende öğrenmek istiyorum böyle sağolasın
- +1 yıl
Kiz erkek karışık oluyor bizde öyleydi hazırlanmak için gittiğin salon belki bulunduğun şehirde vardır bilmiyorim.. neredesin sen bakalim önerilen kurs var mı senin sehirde
Soran+1 yılEskişehir, var burada da bir kam tane konuşacağım yazılırsam
- +1 yıl
Bende bakayım bi
- +1 yıl
İzle gör hantal olmak vucudun alışık olmadığı şeyleri yapmak nasıl belirgin oluyor 🙂 ama her kısım taktikli geçiyorum burada
- +1 yıl
İzledikten sonra silicem haber verirsin😀
Soran+1 yılİzledim izledim
Soran+1 yılİyisin ama gene
- +1 yıl
Teşekkürler ama hedefe ulasamadik
Soran+1 yılKaç saniyeydi
- +1 yıl
40
Soran+1 yılAnladım iyi aslında ama 38 39 yapanlar da var mesela erkeklerde bende gittim konuştum az önce birebir diyor kimse yok ben dedim acaba kalabalık bir grupla mı başlarlar özel ilgileneceklermiş geçmişi yoksa baştan başlasın erken dedi bakalım koca şehirde bir tane var sanki başka hiç yok
- +1 yıl
O ne saçma yer öyle kimse yok😀 ilk defa duyuyorum.. bunlar biz gidince para kazanıyor herkese birberi yapamazlar. Erken senin için çok erken ama o yüzden hani önce sınavı bilirsen daha iyi sanki .. o öyle bursada 3 tane var.. normal yani herkes yapamaz bunu
- +1 yıl
He bir sürü var
- +1 yıl
Sen nasıl buldunuz gittin
- +1 yıl
https://simdiogrendin.com/?s=Parkur+eskisehir surdan baksana bide semtleri bilmiyorim ben sen daha iyi anlarsın..
Soran+1 yıl5 kişi var dedi tek grup şu an böyleymiş yeni başlayanlardır büyük ihtimal ön kayıt 1000 erken ama öyle başlaman daha iyi olur dedi birde bende sıfır şimdi spor ondan da demiştir
Soran+1 yılVardı bir tane buldum buradan dedim ya bir tek bu var sanki başka yoktu
- +1 yıl
Su an alımları bilmiyorim herkes çalışıyor bu MSÜ besyo polis bekçi.. aynı dönem herkes gelebilir oraya ama herkesin olmak istediği farklıdır orada çalışırlar.. kalabalik olur
Soran+1 yılSon bir ayda 100 kişi diyor
Soran+1 yılAstsubaylık olsa onu da çok isterdim yaş işte o da sıkıntı
- +1 yıl
Niye yaş ne istiyor
- +1 yıl
Başka çalışmak için alanda bak... olmadı erken erken ara sıra gidersin
Soran+1 yılEn fazla 21 diyor da beklemek istemiyorum ben
Soran+1 yıl27 diyen de var
Soran+1 yılNeye ara sıra giderim kursa mı
- +1 yıl
Evet. Bizde ilk alimlar gelince değilde yazılı sinavi geçince baya artmıştı 50 60 kişi oluyorduk. O yüzden erken önemli bu zamanı belirlemek senin bileceğin is
- +1 yıl
27 dır bence 21 ne askere mi aliyoruz😆
Soran+1 yılLise mezunları da başvuru yapabiliyormuş 21 de de oluyor heralde okudum az önce de ne bileyim valla bugün bir kafam allak bullak herkes bir şey söylüyor
- +1 yıl
Kara kuvvetleri geçmiş alım ilanlarından şartları okusan kimseyi dinlemek zorunda kalmayacaksin😏
Soran+1 yılHepsi o kadar cazip geliyor ki hepsini olası geliyor insanın valla
Soran+1 yılCidden he herkes bir şey konuşuyor bilgin gibi
- +1 yıl
Insallah biri olursunda🙂
Soran+1 yılİnşallah, bugünde bir yerle konuşmaya gidicem dün babam aradı 25 kişilik dedi gelsin sizin kızınız bizim kızımız konuşmaları😄
Soran+1 yılİçime yattı biraz kalabalık hem herkes onun gibi olucak dedi sıfırdan mülakata kadar öğretiyorlarmış
- +1 yıl
İçine yaptıysa gidip görürsün çok sık gitme bence erkenden
Soran+1 yılYarın Allahın izniyle başlıyorum
- +1 yıl
Süre alırsan söylersin 😀 sıçrama tahtasında ayaklar birleşik belden vücudu döndürerek atla😀
Soran+1 yılSöylerim, her şey tamam da takla yok o sıkıntı evde yapmayı deniyim dedim de cesaret yok. orada da yapamam.
- +1 yıl
Takla çok kolay olacak.. evde durduk yere bende atamam zaten patates çuvalı gibi devrilirim😅🤣 sağlık topundan cikinca koşuyorsun minde sola dönüş olduğu için vücudunu sola yön verdireceksin koşarak geldiğin için bi anda atliyorsun ve atlamayı sol ayağı atıp yapacaksin sol ayağı attığın gibi takla atican.. yönün sola meyilli olmalı çünkü sonraki engel slalom çubuğu.. solda başlıyor 1. cubuk ona dönük atlamazsan bide ona doğru döncem derken zaman kaybı 🥲 taklayi attığın da ayaklarin yere çarpıp kalma oyle evde kalırsın orada bi maratonda olduğu için direk dogrulacaksin zaten.. kolay olanı dert ediyorsun yapınca anlarsin😏
- +1 yıl
Yapamam edemem diceksen hiç girme bu işe 🙂 yaparsın ne insanlar yapıyor gidince görürsün zaten🙂
- +1 yıl
Sana söylemiştim bizim hocanın videosunu.. 20 dk... gideceğin yerden geldikten sonra 20 dk bir daha ayırıp izle aralarında fark var mı? ya da ince detay yakalaya biliyor musun bunu gör en azından biraz ondan biraz bundan belki katkısı olur.. 20 dkda her yeri püf noktasında detaylı anlatıyor
Soran+1 yılGörücez bakalım teşekkür ederim yazdığın için.
Soran+1 yılOlucaz dedik bir kere geri dönmek yakışmaz.
- +1 yıl
😎👏👏
+1 yılÇalışırsan zor gelmez
05 Yorumla
Soran+1 yılVideolardan izliyorum ama korkuyorum işte yapamazsam diye evde de çalışmaya başlamak faydalı olur mu sence kursuna gitmeden
- +1 yıl
Korkmana gerek yok korktukça parkuru gözünde büyütürsün. Evde düzenli bir şekilde çalışırsan da başarabilirsin. Sanırsam bazı parklarda bu parkurlardan var bi yerde öyle denk gelmiştim. Şehrinde olan o parkları da araştırabilirsin
Soran+1 yılÇook teşekkür ederim rahatlattın vallahii
- +1 yıl
Rica ederimm 💜
Soran+1 yıl🤍💋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor, zor olduğu için hazırlığa ya da spora giden var çalışmazsan zor gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılVideolardan izliyorum ama korkuyorum işte yapamazsam diye evde de çalışmaya başlamak faydalı olur mu sence kursuna gitmeden
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,7b cevap paylaştı. parkur zor değil kondüsyonun yerindeyse geçersin her türlü mesele sözlü mülakatı geçmek
08 Yorumla
Soran+1 yılKondüsyon kastın nedir
Soran+1 yılSözlüde sıkıntı yok ne soracaklar ahiret sorusu değil ya mesele parkur
Soran+1 yılAnladım peki bunu en hızlı nasıl sağlayabilirim amacım kısa sürede onlar gibi parkuru bitirmek şuanda kursa gitmek için zamanım yok elimden geldiğince burada halledicez ama gitmeye de çalışıcam tabi
Soran+1 yılTeşekkür ederim yapıcaz artık mecbur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılPmyo mu istiyorsun yoksa uniye gidip univeritede mi gidiceksin
05 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunuyum
Soran+1 yılÖsym den sonra direkt başvuru geçersem
Cevap sahibi+1 yılUniveristeden gitmek daha mantıklı degil mi
Soran+1 yılBilmiyorum mantıklı mı mantıksız mı polislşk kafada şu an olduk olduk en erken
Cevap sahibi+1 yılEvet haklisin cidden bu konuda en kisa yoldan olmak mantıklı
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok değil
03 Yorumla
- +1 yıl
Başarı oranı artırmak istiyorsan kursa git
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence zor givi :/
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvde pratik yapmak zor olur bence kurs sart onda bende dusunuyor gibiyim kpss gecersem giderm kursuna
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol
Soran+1 yılÖsym den sonra başvuru yapılmıyor mu sen kpss dedin
Cevap sahibi+1 yılUni mezunlari kpss ile
Soran+1 yılHe ben lise mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılBende uniden mezun olacam iste bu sene gircem
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılParkurdan korkmuyor musun peki
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam