Tek yaşıyorum ve arkadaşım yok. O yüzden kötü hissediyorum. Nasıl kurtulurum? Arkadaş bul demeyin çünkü bulamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, başlı başına iyi veya düzgün bir insan olmak yetmiyor bu tarz şeylerde. Toplum da genel olarak çok bozuldu yani herkesin bir çıkarı var, kimse emek vermek, zaman ayırmak istemiyor başka bir insana. Bunu bir zahmet olarak görüyor. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama 1-2 kişi de olsa bence bulabilirsiniz yani gerek bu siteden veya sosyal medyadan olabilir, gerekse reelde olabilir veya bir kursa katılırsınız oradan bulabilirsiniz hani mutlaka olur. Yeter ki siz her yere atılın, geniş bir çevre edinmeye gayret edin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Bilmediğin bir şeyi birine sorduğun zaman anında uzaklaşıyor senden
- +1 yıl
Evet ama herkes öyle değil. Az da olsa iyi insanların halen var olduğuna inanıyorum.
Soran+1 yılBen artık inanmıyorum o yüzden kimseyle de konuşmayacağım artık
- +1 yıl
Anladım fikrinize saygı duyuyorum elbette.
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Zaten önemli olan burada arkadaş bulmak değil. Gerçekten doğru insanı bulmak. Erkek ya da kadın hiç fark etmez. Hayatına adam akıllı birisinin girmesi lazım. Eğer seni üzecek veya hayatını zindana çevirecek birisi girdikten sonra zaten hayatında birinin olmasının hiç anlamı yok. Yalnızken bile başının çaresine bakabilmeli insan. Sana birkaç tavsiye verebilirim.
- Spor salonuna gidebilirsin
- Kütüphanelere gidebilirsin
- Yeni bir eğitim alabilirsin
- Sosyal etkinliklere katılabilirsin
Bunları söylememin en büyük nedeni aktif olman. Evden çıkmayan birinin sosyal bir çevre edinmesi imkansıza yakın maalesef.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok çalışıyorum ama işyerinde tekim arkadaşım yok. Başımın çaresine bakabiliyorum şükürler olsun ama işte arkadaşım olmadığı için de üzülüyorum
+1 yılDoğru aramak önemli burada. Veyahut şöyle düşünerek kendinizi kısıtlıyor da olabilirsiniz; "gerçek yüzümü görseler sıkılırlar, uzaklaşırlar benden" diye kendinizi kısıtlar iseniz daha onlar gelmeden gitmelerini sağlarsınız.
Yalnız kalmaktan korkmayın. Yalnız olduğunuzu sandığınız zaman, aslında değilsinizdir. İnsan kendi ile kalıyor çünkü. Siz, kendinize katlanmak istemiyorsunuz sonucuna ulaşmak pek mantıksız değil gibi. Sizce?
Kendiniz ile barış sağlayın, kendinizi sevin ki başkalarıda sizi sevsin.
Bir şeyi ne kadar zor görürsek o kadar zorlaşır. Sınırları koyanlar aslında biziz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında gerçek yüzüm çok eğlenceli ama gösteremiyorum iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var şu ara bu ya... Sadece tek kişiye bağlı kalıyorum ister istemez o meşgulse bir şey yapamıyorum. Sanal olanlara kalıyorum.
Kursa git gene tanışıp ettiklerin oluyor birileri çıkabilir. Bende yapıyorum artık bunu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
Arkadaş bulma, kafa dengi insanlara aklından geçenleri söyle... Tepkileri olumluysa devam, değilse sessizliğe bürün o sessizlik bitirir zaten. Sen arayışa girme yani bu konuda... Yalnızlığın getirdiği olumlu şeylerde var. Hepten kendini yalnızım diyerek içe dönük tutma... Bir gün patlama yaşarsın hiç istemediğin bir karakter oluverirsin :D
Şu bencemde yalnızlığın avantajları var bir tık sevindirir.
Yalnızlığın Avantajları Nelerdir?
Şu bencemde de yalnızlığından kurtulmak istiyorsan birtakım arkadaş edinme bilgilerim var.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence en mantiklisi ya bir yere girip calismak ya da kendine bir hobi edinmek, bir kursa yazilmak, enstruman calmak, resim yapmak, spora gitmek vb.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum ama çalıştığım gruplaşma olduğu için arkadaşım yok
Soran+1 yıl*Çalıştığım yerde
+1 yılŞimdi bunun tek çaresi insan bulmak. Herhangi bir insan olabilir bu. Seni tek kişilik hayatından iki veya daha çok kişilik hayata çıkaracak kadar insan lazım. Yalnızlıkla böyle başa çıkılır.
11 Yorumla
Soran+1 yılOda zor gibi bakalım
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılTek yaşamak aslında güzeldir fakat istenmeyen bir yalnızlık varsa, tek yaşamak o zaman ızdırap oluyor.
Neden bulamıyorsun?19 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki demek ki kafa dengim kimse yok
- +1 yıl
İçe dönük, her şeyi kendi başına yapmayı kendine görev edinmiş birisi misin? Birisiyle hiçbir şeyini paylaşmaz mısın? Ne bileyim, ortama aykırı mı hareket ediyorsun?
Aslında sebebi bildiğini düşünüyorum.
Soran+1 yılYani konuştukları zaman konuşuyorum bazen ben konuşmaya çalışıyorum. Sebebini inan bilmiyorum
- +1 yıl
İnan bana biraz irdelesen sebebini bulursun.
Demek ki o kadar da aktif değilsin sosyal hayatta?
Soran+1 yılAktif olmak için ne yapabiliri ki? Muhabbetlerine ortak olmaya çalışıyorum. Güleç biriyim
- +1 yıl
Sosyalliğin oradan ibaret olmasın, gez, başka yerlere de takıl. Bunun gibi.
Seni kabullenmeyen ortama kendini kabul ettirmeye çalışma.
Uzak dur, başka bir topluluğa yaklaşmaya çalış.
Soran+1 yılTeşekkür ederim önerileriniz için.
- +1 yıl
Rica ederim, pek bir şey öneremedim ama, kısa zamanda biter umarım yalnızlığın.
Soran+1 yılUmarım
+1 yılMutlu olmak için hayatında birinin olmasına gerek yok bence.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama bu aralar değişik hissediyorum
- +1 yıl
Olabilir ama kendini geliştirmeye zaman ayır. Böyle şeyler nasip işidir. Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Soran+1 yılDoğru aslında. İlk zamanlar kız beni eve cagiracakti ama annem yanıma geleceği için gidemedim. Oda başkasıyla arkadaş oldu.
Soran+1 yılAmin çok sağol
- +1 yıl
İyi günler.
+1 yılOturup ağlamıyorum ama aynı durumdayım. Neyse ki Allah var... O'na sığın.
116 Yorumla
Soran+1 yılSende mi yalnızsın
- +1 yıl
7-8 yıldır yalnız yaşıyorum. Artık dayanılmaz olunca kız kardeşimi çağırdım benle yaşasın diye ama halen yalnız hissediyorum.
Soran+1 yılBenim daha 4 ay oldu. Bilmiyorum alışır mıyım
Soran+1 yılSenin bayağı fazlaymış ya
- +1 yıl
4 ay mıı? Toparlarsınız umuyorum. Daha çok yenisiniz yalnızlıkta. Benim biraz farklıyım kafa olarak ama siz umut kesmeyin 4 ay öncesine kadar yalnız değildiyseniz çok sürmez yalnızlığınız ☺️
- +1 yıl
Ben biraz farklıyım*
Soran+1 yılÇok sürecek gibi.. neden öyle dediniz
- +1 yıl
Yaşınız doğruysa eğer ve bu yaşa kadar yalnız değildiyseniz toparlarsınız. 4 ayda bunu dert etmiş olmanız bile toparlayacağınıza işaret bence. Çünkü çoğu insan bir süre yalnız kalabilmekten büyük haz alır. Benim ilk 2 yılım çok rahattı mesela ☺️
- +1 yıl
Küs, umutsuz olmayın. Çok düşünüp derdinizi büyütmeyin. İnanıyorsanız Allah'a sığının. Olmadı sıkıldığınızda burada yorumda buluşuruz muhabbet olur.
Soran+1 yılÇok istiyordum biliyor musun yalnız yaşamayı... Evet yaşım doğru
Soran+1 yılOlur arada muhabbet edebiliriz
- +1 yıl
Öyle oluyor insan olduğu halden memnun kalamaz uzun süre, hiç bir hal de kalıcı olmaz. Yalnızlığın avantajları olduğu kadar dezavantajları, yalnız olmamanın avantajları olduğu kadar dezavantajları var. Yarın yalnızlığın bittiğinde tekrar yalnız kalabilmeyi istemek te var ☺️
Soran+1 yılİyi aciklamissiniz. Yalnızlık bittiğinde tekrar aramayiz inşallah 😊
- +1 yıl
Uzun süren yalnızlığın dezavantajı "çok fazla düşünmek" ☺️ umarım dilediğinize çok geçmeden kavuşur sonuçlardan pişman olmazsınız
- +1 yıl
Bir takip bildirimi gelip gitti ama siz miydiniz?
- +1 yıl
3 4 yıldır ne konuştuğum arkadaş edindiğim oldu. Sonrada çıldırmaya başladım artık psikolojik ilaç kullanıyorum ve psikoterapi görüyorum O acıyı birdaha yaşamak istemiyorum Yalnızlık istemiyorsan kötü ancak Hiç kimsenin olmamaması demek imkansın bir eşin çocuğun evlenmiyorsun kendi başına ölene kadar yaşıyorsun hayatına aldığın hiçkimse yok Psikolojin dahada bozulur yani bir olay yaşamamışsan ve yaşın halen gençse Yalnız kalmak kadar kötü bir şey yok Banada iyi geliyordu sonradan bozuldu yani arkadaş gerekiyor Gerçekten, İnsanlar sahte kimse kafa dengi değil vb. boş ver konuş birileri çıkıcaktır. Çıkıyorda.
+1 yılNeden arkadas bulamiosun ki çalıştığın is yerinde arkadasin falan yok mu ağlama
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır maalesef gruplaşma var. Benimle konuşan insanlar bile artık konuşmuyor
- +1 yıl
Vay o kötü imis ama bunu biraz lehine kullanmaya çalışsan misal kendini daha on plana cikarsan ne is yapion bilmiom ama bi yolu vardir
Soran+1 yılNasıl on plana çıkarabilirim ki. Herşeyimi tek yapıyorum
- +1 yıl
Misal fake storyler paylas is arkadaslarin eklidir herhalde en azindan ya da tbt storyleri ne is yapiosun özel degilse
Soran+1 yılMemurum
Soran+1 yılArada yaparım olmadı
- +1 yıl
Oo devlet dairelerinde var öyle şeyler bi kiz arkadaşım vardı ondada boyle seyler vardi gruplasmalar falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla söyle karşılıklı bi kahve içip o günün olaylarını anlatacagin birinin olmaması ne demek bunu çok iyi bilirim...
14 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi 😔
Cevap sahibi+1 yılO yüzden seni anlıyorum. Hersey bir yana bu bi yana. İstersen arkadaş olalım senle
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da
Arkadaş bulamamanın nedeni nedir? Şans ver birilerine bulursun
14 Yorumla
Soran+1 yılVerdimde bir iki gün konuşup bırakıyorlar. Kafa dengi değiliz demek ki
Soran+1 yılUmarım
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsadece arkadaş olsun diye arkadaş olunmuyor maalesef, özelliklede bu zamanda, fazla kendinizi üzmeyin mutlaka sizi anlayacak birisi çıkar karşınıza
10 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra eğer bı aktivite faaliyet yoksa arkadaş bulmak gerçekten zor biliyorum hissetiklerinizi şu an bende o durumdayım ama ben çokta takmiyorum yanlışlığı seviyirm yapi meselesi
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bende seviyorum yalnızlığı ama sorun şu ki işyerinde gruplaşma var ve kendimi dışlanmış gibi hissediyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmediğin sürece bol bol ağla illa bi yerden sonra düzeltirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum artık
- +1 yıl
Umutsuzluğa sarılma, yaşın genç kişiliğini bilemem
+1 yılBazen bende öyle hissediyorum. Bunun için ne yapılır bilmiyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gel tanış olalım arkadaş olup yoldaş olalım dert ortağı herkese lazım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen çok iyi geliyor ama bazende çekilmez bir hal alıyor bu ara bende öyleyim
10 Yorumlasosyallik durumunuzu biraz daha genişletin derim ben.
10 Yorumla
+1 yılHalk eğitimde kurslar oluyor hem bir şeyler öğrenir sertifika alırsınız hem de yeni dostluklar kurarsınız faydası olacaktır
00 Yorumla
+1 yılBende yalnızım ve hiç arkadaşım yok aynı derdi paylaşıyoruz emin ol eğer szin için mahsuru yoksa sizi tanımak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden hiç farkım yok, hayattan bıkmış haldeyim, insanın boğazı düğümleniyor bazen
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa😔
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılBende yalnızım benim korkum yanlış insanla yaşamamak o kadar kötü bi durum değil bu takmaa
00 Yorumla
+1 yılCemre Demirel diye bir abi var , bence onu izlemeyi dene canlı yayın acıyor YouTube'dan
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı. Benimde arkadaşım yok istersen yaz konuşabiliriz 😊
00 Yorumla
+1 yılBirçok kişinin isteyip sahip olamadığı şey.
110 Yorumla
Soran+1 yılYok be bende öyle düşünüyordum ama sanıldığı kadar iyi değilmis
- +1 yıl
Demekki kendinle barışık degilsin 🙂
Soran+1 yılBilmiyorum ki kendimle bir sıkıntım yok iyi anlaşıyoruz aslında 😅
- +1 yıl
Bak bu gerçekten kendini sevmekle alakalı. Ben tek yaşıyorum ve kalabalık bir çevrem var ve çoğu kişiyide azalttım. Çokta mutluyum. Evimdeki huzur anlatılmaz🙂
Soran+1 yılRabbim daim eylesin. 😊 Çalıştığım yerde konuşmuyorlar benimle sanırım ona üzüldüm
- +1 yıl
Seni üzmeye değecek birileri mi❓️ Değilse salla gitsin 🙂
Soran+1 yılİş arkadaşları
- +1 yıl
Olsun çekememezlik oluyor zamanla oturur
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar 🙂
Benimde arkadaşım yok
15 Yorumla
Soran+1 yılEksikliğini hissediyor musun
- +1 yıl
Herşeyin başı aile sorunların kaynağı çocukluktan geliyor genel de konuşmak istersen burdayım sosyal medya arkadaşlığı olur en kötü 🙏
Soran+1 yılBenim sosyal fobim yok aslında ama çekingen duruyorum biraz ondan olabilir diye düşünüyorum
+1 yılBende yalnızım :(
111 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
Ama bir yerde de iyi oluyor
Soran+1 yılYani avantajlı yönleri var tabi
- +1 yıl
Ne işle meşgulsün
Soran+1 yılMemurum
- +1 yıl
Memur memnun mu peki
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
memurluktan memnun musun
Soran+1 yılYorucu ama ne yapalım
- +1 yıl
Evet yorucu ne yazık ki :(
- +1 yıl
Hangi kurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni tanıyarak tabiki
🤏😎
🤏🕶️😍
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞekil yapalım dedik el emojisi tersmiş sitede
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenle sık sık iletişim kur.
11 Yorumla
Soran+1 yılKuruyorum orada sıkıntı yok
+1 yılBende aynıyım ama mutluyum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vakit gecirebilecegin hobilerin olsun iyi gelir
10 YorumlaHangi sehirdesin. lise arkadaşın vs yokmu
15 Yorumla
Soran+1 yılLise arkadaşım 14 yıl sonra mesafe koydu. Oda konuşmuyor artık
Soran+1 yıl30 yaşındayım
Soran+1 yılErzincan
+1 yılBuluşalım koklasam
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirini bulun
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılBir şekilde kabullenip yaşıyorsun takma kafana 😉
00 Yorumla Sen tek yalniz degilsin, takma
00 Yorumla
+1 yılTinder kullan
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tanısalım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasınız
02 Yorumla
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yılTanışalım ister misiniz belki yakınızdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden bulamıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıliş okul ortamı?
Soran+1 yılYok maalesef
Cevap sahibi+1 yılkötüymüş
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > O kadar yalnız hissediyorum ki oturup ağladım az önce. Nasıl kurtulurum bu histen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım