Kısmetse olur , müge anlı vb seyler izleyenleri görünce midem bulanıyor😢

Kısmetse olur , müge anlı vb seyler izleyenleri görünce midem bulanıyor😢

Evet bende buna katılıyorum. Esra erol müge anlı tarzı programı izleyen insanlar başkalarının yaşantılarına bakıp şükür biz böyle değiliz diye kendilerini kandıran insanlar. Milletin sapıtmışlığından içten içe zevk alan insanlar. Başkalarını kınayıp kendileri daha beterlerini yapan insanlar
Günümüzde ilgi odağı olmuş herşeyi normalleştiren programlar ve onu oturup izleyen insanları anlamıyorum kısmetse olur proğramı kesinlikle iğrenç ötesi Reyting alıyorlar mesela vizyonda geçen haftalarda yanlız kurt diye bir dizi vardı çok güzel konusu gerçeklerden bir kesit anlatıyordu ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılabilir ama Reyting alamadığı için bitti ama bu kısmetse olur vs programlar bitmiyor çok sinirlerim bozuluyor gerçekten
Aptalca şeyler izleyenlerin zekalarından şüphe ettiğim için biraz uzaklaşma oluyor.
Ben cinayet olaylarına bakıyorum, olay örgüsü çözüme ulaşma sebep sonuç ilişkisi hoşuma gidiyor diğer türlü saçma sapan bagirismalar falan bende nefret ediyorum
Pokisiye seviyorsun bu ayrı
Öylemi oluyor🤣 sadece kriminal cinayet o suçlunun psikolojisini incelemeyi o suclulugu kendimde hissediyorum ölen insanın yerine kendimi koyuyorum o an kafamda canlanıyor değişik birsey ya yoksa bana ne 3 çocuğunu bırakmış kaçmış başka kocaya tin tin tin iki saat kavga ederler nefret ediyorum böyle şeylerden programın kalitesi düşüyor
Söyle kaliteli biseyler olsa millet oturup hep beraber izlese örnek olacak şeyler lazım, boş beleş şeyleri bende sevmiyorum muhabbetleri de birsuru var televizyonda
Cevap
10Cevap
Evet bence kalitesini belirler yani bazıları zevk işidir ama bazıları da kalitesini belirleyebilir.
Bu dediklerini izleyip de kaliteli olana rastlamadım henüz.
Toksik insan özelliği gibi bir şey bunları izlemek
Neyle vakit geçirirsen o olursun bir süre sonra. Belirler tabii ki
dinledikleri instagram keşfeti yaptığı yazım yanlışları da belirler
Insanin bütün hayatı boyunca ne yaptığı ne yasadigi kimlerle olduğu hepsi etkiler
Cidden nefret ediyorum bunları izleyenlerden sadece prim vermek dışında bişey değil
Yo bence değil. Kafa dağıtmak için kalitesiz şeyler izleyen kaliteli insan da çok
Sabah programları izliyorsa okeydir ben anlarım anlayacağımı. 😂
Belirler. O dediklerini izlemek varoş işi. Bi belgesel, bi konser izleyenle bir olur mu?
Evet ama bazen saçma videolar izlemek komik olabiliyor 😃
Genelde cahil kesim izliyor o programları.
bunları izleyen erkek ılıktır
ama iyi bir yanı tartışmalarını izlemek cok keyifli :D
Benimde dkwşwn
Belirler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?