kendimi çok beğeniyorum
ve çok seviyorum
aynaya baktığım günden beri hasta halsiz hissediyorum yataktan kalkamıyorum
ve çok seviyorum
aynaya baktığım günden beri hasta halsiz hissediyorum yataktan kalkamıyorum
Bence insanın kendi nazarı değmez ama zihnin bedeni etkileyebiliyor, onu ayırmak lazım. Kendini beğenmen çok sağlıklı bir şey, bununla ilgili suçluluk hissetmene gerek yok. Ama aynaya bakıp “bir şey olacak mı” diye düşünmeye başladıysan bedenin stres tepkisi vermiş olabilir. Halsizlik, yataktan kalkamama çoğu zaman yorgunluk, baskı ya da zihinsel yükten geliyor. Biraz dinlenmek, korkuyu beslememek ve gerekirse doktora görünmek en mantıklısı. Nazara bağlayınca iyileşmek zorlaşıyor.
Senin enerji aynanın önünde bir anda yükselmiş, sonra da düşmüş gibi hissettim 🌙✨
İnsanın kendi nazarı bence kesinlikle değer, özellikle de çok yoğun bakış ve beğeni varsa. Ben de bazı günler kendimi çok güzel, çok ışıklı hissedip sonra bir anda halsizleşiyorum, o yüzden tanıdık geldi.
Bugünlerde kış enerjisi de ağır, üstüne bir de kendi enerjini fazla tüketmiş olabilirsin. Bir tuzlu suyla duş al, mümkünse ellerini, enseni yavaşça ov. Sonra aynaya daha yumuşak bak, “iyi ki varsın” deyip bırak. Eğer halsizlik uzarsa da doktora görünmeyi ihmal etme canım 💫
Cevap
7Cevap
Ben de keyfim yok, uykum var, yemek yiyemedim uyuyamıyorum, hayat böyle işte, herkesin derdi farklı
Aynada negatif enerji olabilir sık aynaya bakma
sürekli aynaya bakarım
Değiyor ya, kendi işimi kendim bozuyorum. 🤦🏻
değer.
Evet
Değiyor
Değer evet
değer
Değer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?