Benim gözümde yaptığınız bütün yorumlar "En iyi görüş"..
Değerli görüşünü esirgemeyip paylaşan herkese teşekkür ederim.
Nice nice sorularda karşılaşmak ümidiyle..
@Beylerbeyi-06

Selam veriyorsa, güleryuzlu ise, cok yemezse, cok konusmazsa, merhametliyse, yedigini paylasiyorsa, sen kimsin ki? cumlesini hic kullanmıyorsa, sorumluluktan çalısmaktan kacmiyorsa, yardimeli uzatiyorsa adam secmiyorsa kaliletidir. adamın dibidir. dost olunur ölene dek.
Bunlar işini görür sanırım.

İnsan kalitesinden bahsediyorsunuz da üstünlük Allah katındadır.
Amenna 😊
Hersey den belli olur dinledigi müzikten izledigi tv programlarından hal ve hareketlerinden konusmasından belli oluyor yani kaliteli kalitesiz insan
Rica ederim 😊
Sözünden ve yüzünden. İnanın içinin temizliği yüzüne yansır 👍. Eğer içi pislikse bir insanın yüzüne ve uzullarina yansır
Cevap
73Cevap
Konuşması
Hal ve eylemleri
Verdiği sözde duruşu
Asaleti, empati duymasi, kendine duydugu saygi, kalabalık içinde ve teke tekken aynı davranması. Sinirlendiği zaman içgüdülerini kontrol edebilmek, saygısızlık yapmadan konuşmaya veya hareket etmeye devam edebilmek. bağıra bağıra konusmamak malzeme kalitesini arttiran seyler.
Konuşmasından
Yazmasından
Davranışlarından
Verdiği sözlerden ve yaptıklarından
Kıyafetinden
Çevresindeki kişileri kendisine davranışlarından
Dünya görüşünden
Çocuk sevgisinden
Doğa sevgisinden
Kültüründen
Yemesinden
İçmesinden
Çalışmasından
Vefalılığından
Daha da vardır mutlaka aklıma gelenler bunlar...
Bu tamamen göreceli bişeydir.
bir insanın bugün bana hayrı dokunuyosa o kalitelidir, yarın kötülük ediyosa kalitesizdir.
İnsan iyiliğin kölesidir.
Bazı özelliklerinden dolayı bana kaliteli gelen insan başkalarına göre kalitesiz olabilir. Dediğim gibi bu işler görecelidir
Yemeğe gideceksin sohbet edeceksin konuşmasına yemek yeme şekline ve garsona davranış şekline bakıp çözeceksin kaliteyi
İlginç ve bir o kadar da güzel bir tespit 👍😉
😅😅😅 ince nüanslar
Bu tespitini emin ol dikkate alacağım..😊 Görüşlerin benim için çok değerli 😍
Teşekkür ederim gençç🤗
Gençç mi, o senin güzel görüşün, teveccühün 😊 Ahhh ah yaşlanıyok şazim. Beyazlar tek tük çıkmaya başladı.. Yine ellerim bomboş, yüreğimde bir sızı 😂 Asıl ben sana teşekkür ederim şazicim 😉😎
Rica ederim
Bir insanla yıllarca arkadaşlık kurarsınız tam anlamıyla iyi tanıdığınızı sanırsınız bir bakmışsınız düşmanınızdan bile beklemediğiniz bir hamleyi hareketi en dost en arkadaş iyi bildiklerinizden alırsınız dolaysıyla bir insanın tanımanın en iyi yolu hayata perspektif tümüyle insanlara yaklaşım konuşma üslup oturup kakması tavır ve yaşamı arkadaş ortamı kişinin portesini ortaya çıkaracaktır.
Konusulunca susuyorsa, konustugu vakit herkes susuluyorsa, buyuklerine karsi hurmet etmeyi biliyorsa kalitelidir. Annesine cevap veren bigun karisini sevgilisini de dover. Konusani dinlemiyorsa kendi yorumu bostur ve dinlenmez.
İnsanlar güzel süslü cümleler kurmayı bile çok kolay beceriyorlar artık. Önemli olan onun arkasında durabilmek. İnsanın kalitesi zor zamanında belli olur bence.
Sosyal statüsü ne olursa olsun kaliteli insanın duruşu bile farklıdır öğrenilerek yapılan bişey değildir genlerinde vardır
Davranışlarından verdiği tepkiler konuşması oturması saygısı ölçülü ise, kendini sevdirmiş ise ve ortamdakiler onun orda oluşundan memnun ise zaten kaliteli insandır 👍🏻
Yanındaki insanı dinleyip görüşlerine saygı duyan ve yeri geldiğinde doğruları söylemekten çekinmeyen kişidir kalite budur sahte samimiliklerin canı cehenneme
ilk önce konuşmasına bakılır sohbetin içeriğine kendini ifade edebilmesine hayata bakış açısına karakter kişilik bunların bir bütünü kişiyi kaliteli yapar bana göre
Insanların kalitesiyle karakterleriyle alıp veremediğiniz nedir sizin? Her insan senin kafandaki kılıfa uymak zorunda mı. Benim için kendi olan her insan kalitelidir
İlk görüşte ilk buluşmada ilk konuşmada anlaşılmaz hiçbişey. Zamanla anlaşılır bir konu ortaya atarsınız verdiği tepkiye göre sizde ona bir not verirsiniz
Doğru sözlülüğünden. Davranışları ve söylemlerinin tutarliligindan. Kumaşa baktığında kalitesi nasıl anlasiliyorsa insana bakınca ıkı kelam edince de anlaşılıyor
🌷öyle işte...
Bu söze kesinlikle katılıyorum, sonuçta süngünün açtığı yara iyileşir de sözün açtığı yara iyileşmez derler
Neye nasıl güldüğünden üslubundan kullandığı kelimelerden anlaşılır
Her şeyi yapacak gücü kuvveti varken hiç bir sey yapmaması
Kendini sevdiren karşısındakinin görüş ve ifadelerini anlayabilen toplum yönünden saygı gören kisidir
Giyiminden, konusmasindan, neye guldugunden, sohbet edilirken toplumda her konuda bir fikrinin mutlaka olmasindan.. bla bls bla
Her halinden yürüyüşünden oturuşundan gülüşünden tarzından davranışlarından yani a dan z ye her şeyinden
doğrudur. ettiği laftan, bahsettiği konudan, güldüğü espriden.
Birinin karakter, kalite vs. sini anlamak istiyorsan tabu oyna. Orda herkesin kişiliği meydana çıkıyo 😂
Yaptığı davranışlardan
Konusmasindan
Yürümesinden
Verdiği tepkilerden
Oturup kalkmasjndan
Ahmak olmasaydı insan hep beraber bilirdi yaşamayı.
Zaten kaybetti tüm şavaşları bu ahmaklık yüzünden
Kavga ederken zeki cevaplar kullanmak yerine sadece küfür kullanıyorsa kalitesizdir
Kaliteli bir insan ben buradayım diye bağırır zaten bunu görmemek pek mümkün olmaz.
Farklı görüşlere olan saygısıyla kalitesini belli eder
ilk kavganızda belli olur. ya da tartışmanızda demek daha doğru.
Net sözleri, dik duruşu, tarzına dikkat etmesi, çevresinde olup biten ile ilgili olması.
Dürüstlüğünden belli olur zaten erkeğe en çok dürüstlük yakışır.
*insana
İnsanın kalitelisi olaylar karşısında davranışlarından ve sohbetinden belli olur.
bir insanı kaliteli gösterecek bir çok sebep vardır ama bana göre en hakiki olanı; insan seçmeyen, herkese eşit davranan insandır.
Başbaşa kalınca
Menfi istekler çıkarlar çakışınca bir de
Konuşması, görüşleri, oturup kalkması, sinirlendiğinde nasıl davrandığı
Karakteri, çevreye insana hayvana gösterdiği tutum ve davranışlarıyla, sözleriyle, duruşuyla.
konuşmasından, bakışından, mimiğinden, tarzından kısaca her halinden
Davranışlarıyla, karşındaki insana nasıl hitap ettiğiyle
Hareketleriyle, verdiği cevaplarla kendini belli eder zaten.
Ahlak davranis hal ve hareketleri insanlara davranisi
Hal hareket duruşu konuşması ve en önemlisi beynini nasıl kullandığı
Konuşmaların dan duruşundan olaylara olan yaklaşımından
İdeolojik görüşlerinden, esprileri ve cevaplarından olabilir.
Dogru ve yanlisi ayirt edebilmesi ve dogru yoldan ayrilmamasiyla..
Neye gülüp neye ağladığından, yaptığıyla söylediği başka olmayandan , sözünden
Sadece çıkarları veya menfaatleri için hareket etmemeli bence kaliteli insan dediğimiz
Menfaatin cikarciligin sahtekarligin iftiranın yalanın dolanin zirve olduğu bir anda bunların hiç birisine bulasmayarak olur. Kaliteli insan.
Şartlar değişiklik gösterdiğinde hemen belli olabiliyor.
Her sözü, her davranışı çevresi tarafından hoş görülüyorsa, vicdanlıysa. Ve dahası.
Oturması
Kahkahası
Konuşması
Neler ile vakit geçirdiği
Dar gününde yaninda olan mutluluğu acıyı paylaşan iyimser guzel Iyi niyetli insanların karakteri yuksektir
Konusmasindan hal ve hareketlerinden belli olur.
Tartıştığınızda kötu ve igrenc kufurler ediyorsa o insan kalitesizdir👍
Kalitesiz o kadar insan var ki kaliteli insanları unuttuk
Zor durumda olduğu zamanda sergiledikleri davranışlardan
Bazilari da var ki sozunu duymaya bile gerek kalmiyor. Yuzune isliyor. Hareketlerine isliyor. Kilik kiyafetine isliyor 🤞
Patavatsz olmayan , iyi niyetli insan zaten kendini belli ediyor
Zoru görünce, parayla ve aynı ev ya da iş yerinde çalışınca.
Davranışlarından konuşmasından oturup kalkmasından gülüş şeklinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar