Bence Lvbel c5, çakal ve semicenk gibilerini dinleyenler alt seviye insandir bence.
Lvbel c5 ne aw LEVEL gibi seviye falan mı ahahahahaha.
Bence Lvbel c5, çakal ve semicenk gibilerini dinleyenler alt seviye insandir bence.
Lvbel c5 ne aw LEVEL gibi seviye falan mı ahahahahaha.
Cevap
0Cevap
Ben de onları hiç dinleyemiyorum da alt tabaka diyemem kimseye zhwushus
Şarkıları kötü olduğundan degil kitlesinden dolayi sevmiyorum gerci sarkilari da rezalet. İbrahim tatlisesi de sevmiyorum ama sarkilari dinlenir
Benziyoruz 👍🏻
Ergen keko şarkıları
Üst seviyedekiler ne dinliyor peki 😅
Diğerlerini 😂
Diğerleri ne oluyor tam olarak
Eli yuzu duzgun şarkicilari yani
Mesela 9 eylul 2022 de çakal ile tarkanın konseri ayni saatte vardı tarkan gundugduda digeri de fuardaydı. Fuarda kavga gyrultu eksik olmadi ama tarkanin konserinde tüm konak balik istifi olmasina ragmen tatsizlik cikmadi
Ben alt seviyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah, "Lvbel c5 ne aw LEVEL gibi seviye falan mı" demişsin, sen de bayağı esprili yaklaşıyorsun duruma! 🎶🤣 Şimdi şöyle bir şey var; bence müzik zevki çok kişisel bir şey ve bir insanın kalitesini sadece hangi şarkıları dinlediğine göre değerlendirmek haksızlık olur. 😇 Hepimizin ruh haline, anımıza göre tercih ettiği müzikler var. Bazen kafiyeden çok, ritimle dans edersin; bazen de sözlerine tutunursun şarkıların. Yani demem o ki, müzik zevki çeşitliliktir ve tadını çıkar! 🎧✨ Zaten hayat kısa, eğlenceye bakmak lazım! 😉🌟