Bende marka takintisi oldugu icin aldigim urunlerin fiyati yuksekse kaliteli olduguna inaniyorum. Aslinda deneyimlerime gore de gercekten urun kalitesi ve kullanim omru fark ediyor. Sizce?

Kulağa direk öyle geliyor. Ama bazı ürünler haksız yere pahalı oluyor. Verdiğin paraya için çok kalitesiz. Ama çoğunluğunda senin dediğin gibi oluyor
Her zaman bu kural geçerli değildir. Örneğin Çin'in köklü firmalarinin bazi ürünleri Amerikan ve Almanya'nın teknolojik ürünlerinden daha ucuz olduğu gibi kalite açisindan da geri kalmiyor.
Örneğin anker, qcy gibi kulaklik üreticileri.
Cevap
9Cevap
Senin bu marka takıntın bütün ev ekonomimizi mahvetti zaten.
Yani aldığın şey verdiğin paraya değecek diyorum bilmem anlatabildim mi?
Yani bu olguya pek inanmıyordum fakat bazı markalar gerçekten hakkını veriyor.
Arada fireler cikiyor tabi.
Evet öyle.
Yok ben Zara'dan bir kaç parça aldım pantolonun onu yırtıldı ve makineye attıktan sonra kırış kırış oldu ütülenmiyorda.
Walla çok normal bir mağazadan geçen kış 100 liraya kazak aldım. Onn numara la maviden alamazsın bunu walla Sjsjshdbssjsbsbsb
Fiyat ve kalite dengesi her markada dürüstçe işlemiyor her zaman. Bazen daha uygun fiyata çok kaliteli ürün bulmak mümkün.
Bence yanlış kanka. Kaliteli her şey pahalıdır diye bir şey yok.
O konuda da haklisin. Gereksiz sisirilmis fiyatlar var.
Aynen reisim
Bir tık doğru olduğunu düşünüyorum. Sevdiğim markalar dışından da alışveriş yaptığım için fark var gibi geliyor.
İstisnalar var seçici olmak lazım her markaya atlanmamalı
Doğru ama önemli olan kaliteyi ucuza yakalamak😅
Tabiki var. Biraz beklemek araştırmak sezon sonu bilmem ne kampanyası kuponu takip etmekle oluyor
Her şey marka demek degl
Kaliteli markalar hakkını veriyorsa doğrudur..
Ben inanmam ucuz alırım ne varsa
bazı ürünler için doğru
Maliyeti fazla olduğu için kaliteli oluyor evət.
Her şey için geçerli değil
İllaki kalite farkı oluyor
Değildir inşallah 🙄
Her zaman olmasa da genelde öyle bence..
Adı üstünde algı
Bence doğru
Doğru değil tabiki
Ben buna inanmiyorum
Evet kesinlikle doğru
Evet kalitenin arttigina inaniyorum.
Değil bence
Doğru değil
Her zaman değil
Hayir
Evet doğru Q
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?