Kişilik & Karakter Her şeye çok sinirleniyorum elimde olmadan? denizdibindeinci Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazı davranışlara sinir oluyorum mesela kapımı birisi yarım açıkken çekmesine sövesim geliyor kendimi zor tutuyorum? Güncellemeler+1 yıl Tövbe estağfurullah Her şeye çok sinirleniyorum elimde olmadan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sen düşündüğüm üye misin acaba.. Savır taşın ortadan çatlamış hava sızdırıyordur. 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ne bu şiddet bu celal 😀 günaydın saat ,, 0 2 Yorumla denizdibindeinci +1 yıl 😃😃 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana sövebilirsin istersen:) 0 6 Yorumla denizdibindeinci +1 yıl Yok be tövbe ettim bi daha demem denizdibindeinci +1 yıl Allah korusun Cevap sahibi +1 yıl Ahaha sert dominant dedigim dedik kadınlari severim sorun etmem yani:) Cevap sahibi +1 yıl Sustun denizdibindeinci +1 yıl 😃😃😃 Cevap sahibi +1 yıl Severim itaatkar bir erkegim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen düşündüğüm üye misin acaba..
Savır taşın ortadan çatlamış hava sızdırıyordur.
Ne bu şiddet bu celal 😀 günaydın saat ,,
😃😃
😄
Söv gitsin rahatla 😃
Bende oyleyim 😂😂😂😂
Iyilik yapiyor aslinda
Libido yükselmesi stres sinire tabi
Bana sövebilirsin istersen:)
Yok be tövbe ettim bi daha demem
Allah korusun
Ahaha sert dominant dedigim dedik kadınlari severim sorun etmem yani:)
Sustun
😃😃😃
Severim itaatkar bir erkegim :)