Kişilik & Karakter Kendini ifade etmekte zorluk yaşıyor musun? MinikManolya Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özgüven eksikliği, bulunduğun ortama ayak uyduramama, şu lafı edersem ne derler korkusu, güvensizlik vs. Ay başım şişti yeter. Kendini ifade etmekte zorluk yaşıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır zorluk yaşamıyorum bu konuda başarılıyım 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Yaşayıp tanıma taraftarıyım her türlü halim var ifadede güçlük değil yaşatmakta güçlük çekiyorum 1 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazen kendimi ifade etmekte zorluk çekiyorum. Bu beni geriyor ama pek fazla önemsemiyorum. 1 0 Yorumla
konsensus__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl yalnız bir şey söylicem kendi eksiklerini ne kadar güzel ifade etmişşin shwyshsb 0 2 Yorumla MinikManolya +1 yıl ? İletişim mezunuyum bunlar çoğu insanda olan şeyler. Gayet güzel şekilde kendimi ifade edebiliyorum teşekkürler. Yorumla konsensus__ +1 yıl Anlıyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Çok kolay ifade ederim 1 0 Yorumla
Esrayildi Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Evet yaşıyorum, anlatamayınca susmayı tercih ediyorum o zaman da dışardan soğuk biri gibi görünüyorum 1 0 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl yooo ifade etceğim yöntemlerim var 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendimi iyi ifade ederim. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Bazen.. 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır zorluk yaşamıyorum bu konuda başarılıyım
Yaşayıp tanıma taraftarıyım her türlü halim var ifadede güçlük değil yaşatmakta güçlük çekiyorum
Bazen kendimi ifade etmekte zorluk çekiyorum. Bu beni geriyor ama pek fazla önemsemiyorum.
yalnız bir şey söylicem kendi eksiklerini ne kadar güzel ifade etmişşin shwyshsb
? İletişim mezunuyum bunlar çoğu insanda olan şeyler. Gayet güzel şekilde kendimi ifade edebiliyorum teşekkürler.
Anlıyorum
Çok kolay ifade ederim
Evet yaşıyorum, anlatamayınca susmayı tercih ediyorum o zaman da dışardan soğuk biri gibi görünüyorum
yooo ifade etceğim yöntemlerim var
Hiç yaşamadım yaşamam da:)
Kendimi iyi ifade ederim.
Yioo çatır çatır ifade ediyom
Bazen..
Bazen
Hayır
Evet