Çözümü olsaydı kesip atmazdık;))))
Siz problemler karşısında ilk olarak nasıl tepki verirsiniz?

Çözümü olsaydı kesip atmazdık;))))
Siz problemler karşısında ilk olarak nasıl tepki verirsiniz?
Gereken tedbir alınmasına rağmen sorun yaşandıysa yapacak bir şey yok. Bu noktada çözüm için uğraşmak gerekiyor. İsyan etmenin kimseye faydası olmaz.
Önceden isyan modundaydım ama baktım isyan etmenin bir faydası yok o moddan çıktım artık.
Her hangi bir problemle karşılaştığım zaman anlık yükselsem de duygularımı kontrol altına alıyorum. Bazılarınds ise hiç düşünmeden sallıyorum geçiyor. Çünkü kestirip atmayınca ne kadar kontrol altına almaya çalışsam da değişen hiçbir şey olmuyor.
Ben aşırı çözüm odaklıyım. Problemi saatlerce konuşup hiçbir yere varamayan insandan başka düşmanım olamaz. Bir sorun mu var? Anlatın çözelim kafasındayım. Çünkü: Çözüm herzaman tarafımızdan bulunmayı bekler.
Çözüm odaklı olduğum da oluyor, kesip attığım da.. Probleme ve çözüp isteyip istemememe bağlı olarak değişiyor.. Keyifli geceler..
Teşekkürler yavrum 💋🥂
Rica ederimm bebeğimm💋
Cevap
11Cevap
Evet her zaman için çözüm odaklıyım.
Ben genel olarak çözüm odaklı düşünürüm olması gereken ağlayıp dovunmek değil olan olmuş bu sorunu daha az etkileyecek çözümü var mı ona kafa yolarım segilerimle
Başkalarına terapistim hiç abartmıyorum kendime gelince bana bişeyler oluyor elim kolum bağlanıyor.🤷♀️
İsyan modunda olduğumu yeni anlıyorum insanın kendini tanıması zaman alıyor
Başta isyankar olsam da sonradan çözümler üretiyorum
Önce istan ederim sonra dur bi düşün napabilirisn diyip çözümünü bulurum
Akış ve teslimiyette kalmaya dikkat ediyorm
Sorunlara odaklanmak yeni bir sorun doguruyor
Anında çözüm üretirim o problem Ya çözülecek Ya çözülecek 😀
kriz öncesi ve kriz durumu alakalı aldığım eğitimlerin sayesinde bunları mnimize ediyorum
İsyan ediyorum sanki bir şeye yarayacak gibi sonra çözüm arıyorum
Problem ne olursa olsun çözüme ulasmam gerekiyorki kafam rahat olsun..
Sonuç yani çözüm
Çözüm severiss
Çözüm odaklıyım.
Çözüm ama bazen İsyan bayraklarini da çekiyorum
Çözüm odaklı olmayı severim
çözüm odaklı biri oldum hep
İsyann
Çözüm odaklı.:)
İsyan modu
çözüm
Her ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?