Bazı insanlar her olay karşısında sorun ne olursa olsun onu çözüp, yola öyle devam etmek isterler.
Bazıları ise korkaklıklarından direk o ortamdan sıyrılmak isterler. Korkaklıklarını da "yorulma" bahanesi adı altında saklamaya çalışırlar ve sorundan kaçarlar. #dreamcatcher #korkaklıkaptallıktır
Sorunları çözmeye mi odaklısınız, yoksa çözmek yerine korkaklık edip kaçmaya mı?
Aptalim sanirim sadece sikayet ediyorum ben bu boyle su soyle insanlar boyle bunlar boyle oluyo hep sorunlar var ama bu kadar iste hayatim su noktadan ibaret gibi bu böyle"nokta" cunku... cunku ne yapacagim ya da ne yapabilcegim hakkında en ufak bir fikire sahip degilim ve olamiyorumda her adimimda onumde bir set var ve cok agir kaldiramiyorum ustelik ustunden atlayamayacagim kadar uzun ve yanindan geçip gidemeyecegim kadar buyuk hemde yalnizim bir kuregim bile yokki altini esip gecebileyim sadece duruyorum bende bazen gormezden geliyorum onu yokmus gibi davraniyorum bazende kendisi varligini gozume gozume sokuyo beni unutma der gibi ama ben durmaktan baska hicbisey yapamiyorum bazen caresizligim geliyo aklima agliyorum gozyaslarim sel gibi olsada onu oynatmaya yetmiyo iste bende sadece duruyorum ama evet katiliyorum #korkaklikaptalliktir malesef onu yikmaktan korkuyorum yikabilecek olsam dener miyim bilmiyorum arkasindaki gunesi goruyorum ama yapamiyorum iste zaten yapamamda sadece duruyorum.
Sorunlara çözüm odaklı yaklaşmayı tercih ederim. Fakat bazen o sorunlar öyle bir çığrından çıkıyor ki üstesinden gelemeyecek olduğumu düşünerek kendimi geri çekmek zorunda kalıyorum.
Bir sorunu çözmek için savaşmak gerekiyorsa savaşırım ancak ben de merhamet fazla olduğundan her zaman galip gelemem.. konuşarak çözülecek birşey ise dilim yerindeyken ve ağzım dikişli değilse çözerim.
En İyi Cevaplar