Yani diyelim ki bir kavga ya da tartışma var ve haklı/ haksız fark etmeksizin çözüm bulmak için çabalar mısınız?

Yani diyelim ki bir kavga ya da tartışma var ve haklı/ haksız fark etmeksizin çözüm bulmak için çabalar mısınız?

Net çözüm odaklı biriyim hatta çözüme ulaştırmayacak bütün diyalogları gereksiz buluyorum olmuş bitmiş bir şeye ne kadar sinir olsanda suçlu arar gibi tekrar tekrar dillendiren insanları asla anlayamıyorum belki sinirini öyle atıyor veya bu yanlış tutumuna kılıf buluyor ama ortamı boşu boşuna germeye ne gerek var bilemiyorum
Evet, çözüm odaklı bir insanım. Karşıma bir sorun çıktığında paniğe kapılmak ya da umutsuzluğa düşmek yerine, hemen çözüm yolları düşünmeye çalışırım. Her zaman her şeyi kontrol edemesem de elimdeki durumu nasıl daha iyi bir noktaya getirebileceğime odaklanırım. Bu, sadece benim hayatımı değil, çevremdekilerin de durumunu kolaylaştırıyor. Bu yüzden, evet, çözüm odaklı biri olduğumu söyleyebilirim.
Cevap
11Cevap
Her zaman değil. Çözmek istememe ve çözülebilecek bir mesele olmasına bağlı he bide paşa keyfime. Bazen çözmek yerine bir düğüm de ben atabilirim ya da makası alıp çat diye kesebilirim.
😄
çözüm odaklıyım evet
Kavgalara çok karışmayı sevmem ama bir işe başladığım zaman plan program yaparım ve olması gereken ne ise onu yaparım. Alınacaksa alınacak yapılacaksa yapılacak. Yarım bırakmam yani hiç bir şeyi.
Her konuda çözüm bulmaya çalışır isek sorunun parçası haline geliriz. Belli bir konuda ancak çözüm üretebiliriz lakin o çözüme bağlı başka sorunlar mutlak boy gösterecektir.
Yani herseye çözüm bulamayız sonucuna varıyoruz bu yazdığınıza göre
Çözüm sürecini yönetirim, çözüme yaklaşmayanı döverim 😂
😂😂
Keyfim ve kahyasına göre değişiyor bu durum bazenn işi daha da işinden çıkılmaz bir hale getirebilirim xmsmdmd
Sıfır çözüm odağı. Yani bi insan biraz çözüm odaklı olur ya hemen tehlike çanları çalıyor. İş hayatında çözüm odaklıyım ama o sayılmaz
Her zaman çözümden yanayımdır. Amaaa altını üstüne getirmem gereken bir masadaysam herkes masanın altına girsin 😃
Cözemiyecegim şey yoktur cözüm isteyerek yaklaşana cözüm üretirim
Evet çok çözüm odaklıyım olayları aşamayan insanlar beni daraltıyor
Evet, kesinlikle çözmeye çalışırım üzerini kapatmak yerine..
Bos konuşmayı boş işleri sevmem pratik ne varsa o
Evet genellikle çözüm odaklı bir yapım var. Ama baktım çözülmüyor orada bırakır giderim. Çünkü bazen çok üzerine gitmek de sorunu büyütüyor..
Haha su kedi gibi okudum
😄😄
Evvet. Pratiğimdir.
O hissiyatı veriyorsunuz etrafa ✨️
Oyy, ne mutlu🙏
Yerine göre elbette.
Evet kesinlikle uzlaşrırıcı tarafım
Tek bir sorun anlat 5 çözüm sunarım.
Çözümsüz noktada kaygı olur
Sonuç odaklıyım
değilim
Evet.