Lütfen açıklamaya bakar mısınız, çok çaresiz durumdayım?

Arkadaşlar ben 20 yaşındayım üniversite 1. Sınıfa gidiyorum. Şimdi benim burnumda aşırı derecede nefes darlığı var hiç geçmiyor doktor ameliyat şart dedi bir de çenemde eklem rahatsızlığı var çene ameliyatı olmam gerekiyor sürekli çenemde ağrı ve sızı hissediyorum sürekli kütlüyor birde nefes alamama problemim olduğu için beynime az oksijen gidiyor haliyle vücudumda halsizlik yorgunluk çok oluyor birde sürekli gözüme ağrı vuruyor bazen de başıma ağrı vuruyor. Bende hayattan bıktığım için bu sağlık sorunları benim elimi ayağımı bağladığı için eve yatağa bağlı yaşıyorum kendimi derslere veremiyorum çene ağrısından göz ağrısından nefes darlığından ders yapamıyorum mecburen depresyona girdiğim için evde yatıyorum telefonla oynuyorum çünkü başka türlü bu sorunlarla vakit geçmiyor. Babam da ağrı sızı çeken insan telefonla oynayamaz bilgisayarla oynayamaz bu senin derslere çalışmaman için söylediğin bahanen diyor eğer ağrın sızın varsa telefonla oynayamazdın diyor. Gerçekten anlatmaktan sıkıldım ne yapıcam bilmiyorum sizce kim haklı? Gerçekten çok acil yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var
Sen
Baban
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen açıklamaya bakar mısınız, çok çaresiz durumdayım?