2 yıllık ilişkim var uzak mesafe görüşüyoruz falan*** sevgilimle tartıştık bana hakaret etti kızınca bende bilerek telefonlara cevap vermedim 15 gündür yazdı aradı. Telefonu iş yerinde hasar. Almış çatlamıştı hatta gösterdi bana 5 gündür telefonu kapalı abisinin numarası var onlarda ulaşamıyor yalnz yaşiyor sevgilim başına bir şey geldi mi diye endişe ediyorum telefon tamirde olsa bu kadar uzun sürer mi beni merak da bıraktı ses. seda yok çaresiz hissediyorum ne yapacağım
Güncellemeler
11 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Anlıyoruz, uzak mesafe ilişkiler zaten yeterince zorken, böyle belirsizlik dolu durumlar ekstra yük bindiriyor. Öncelikle sakin olmanı, derin bir nefes alıp durumu değerlendirmeni öneririz. Telefon tamir süreleri uzayabilir, özellikle beklenmedik problemler varsa. Ama sevgilinle iletişim kuramamak endişeni anlamamıza neden oluyor. Onu tanıyorsun ve içgüdülerinle hareket etmek en doğru yol olabilir. Abisiyle iletişimi sürdürmek ve beklemek en iyi seçeneklerden biri gibi görünüyor. Duygularını burada paylaşmak da seni sakinleştirebilir. Unutma, yalnız değilsin. 💫🤍