Kendimi çok çaresiz hissediyorum?

Merhaba. 5 yıllık ilişkim çok kötü bir dönemden geçiyor. Sevgilim kendi dükkanını açtı. 1 senedir izinsiz çalışıyor. Düzgün görüşemiyoruz. Önceden çıkışlar da yanıma gelirdi şimdi yoğunluktan dolayı onları da kesti. Eve gidip uyuyor. Aramıza çok mesafe girdi. Özleyip göremediğim her zaman agresifleşiyorum... Beni ihmal etmeye başladı. Bu nedenle de şu sıralar çok kavga etmeye başladık. Birbirimizi yıprattık, üzdük. Ben oturalım yüz yüze gelelim konuşalım diye sürekli yalvardım. Hiçbir zaman gelmedi hep bahane üretti. Dün gece en sonunda açık açık söyledi. " Yanına gelmek istemiyorum, çünkü sürekli kavga ediyoruz. İçimden gelmiyor" dedi. Paramparça oldum. Eskiden her şeyi oturur konuşurken şimdi bunları duymak çok ağır geldi. Elbette benim de yanlışım oldu. Hep görmek istedim hep kaçtı. Böyle yaptığı zamanlar da ben gururuma yediremedim sinirlendim kendi kendimi yiyip durdum. Çünkü beni her seferinde reddetti, gelmek istemedi. Kadın olduğumu hissettirmedi. İlgiyi kesti. Ama hep beni suçluyor üzerime çok geliyor. Dün gece en sonunda " Benden madem bu kadar şikayetçisin bitsin dedim". Bitmesini istemiyorum düzelmeni istiyorum dedi. Ama tek taraflı olan bir şey değil ki bu. Özlüyorum ilgi istiyorum ama her defasında bahane üretiyor yanımda olmuyor. Birbirimizi çok seviyoruz ama beni hiç anlamıyor. Artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kıymetimi anlasın, ilişkimiz adına o da çabalasın istiyorum.

Kendimi çok çaresiz hissediyorum?