Kimseyi sevemiyorsunuz sadece taklit yeteneğiniz çok iyi o yüzden sevmediğinizi de anlamıyorlar.
Hayattan da zevk alamıyorsunuz bu yüzden. Ne yapardınız?
Kimseyi sevemiyorsunuz sadece taklit yeteneğiniz çok iyi o yüzden sevmediğinizi de anlamıyorlar.
Hayattan da zevk alamıyorsunuz bu yüzden. Ne yapardınız?
Halay çekerdim. Çünkü her zaman, her şeyi seviyorum. İstemesem de her insana merhametle yaklaşıyorum. Ve eğer bunlar bende olmazsa, ruhsuz olabilirsem bu harika bir şey olurdu benim için ¢
Hiç iyi bir şey değil emin olun. Her hafta en az bir kere intihar fikri geliyor aklıma, o mentalite falan hiç iyi değil, hiç düşündüğünüz gibi değil...
Neden? İntiharı neden düşünüyorsun?
Açıklayamayacağım kadar derin konular bunlar. Siz sadece sevgisizliğin de ruhsuzluğunda iyi bir şey olmadığını bilin yeter.
Allah yardımcın olsun
Umarım
Eyw bibot
Bazen öyle olduğumu hissediyorum uzun zamandır kalbim kimse için atmadı.
Bu böyle bir şey değil, direkt öyle bir duygun yok. Bir işi bile sevdiğini anlayamıyorsun o derece düşün
Evet öyle tabii yine hayatımı olduğu gibi kabul edip devam ediyorum ama zaman zaman aklıma da bu durumum geliyor. İnsanlarda sanırım pek farklı değil bu zamanlar
1 ay önce ilk sevgilimden ayrıldım. Kıza bu durumumu anlattığımda anlayışla karşıladı ve benden sadece mücadele etmemi istedi, kendisi de psikoloji okuyordu zaten.
Ben her ne kadar ona yansıtmamaya çalışsamda en sonunda ona kıyamadığımdan, her ne kadar sevgi mi değil mi karar veremesemde, ona o kadar bağlı olmama rağmen yokluğu bana acı vermesine rağmen ayrılmak istediğimi söyledim. Ayrıldık. Acı çekiyorum ama neden çektiğimi bilmiyorum.
Peki ne yapmamı öneririsin. Kariyer odaklı bir yeni yıl istiyorum kendim için, her şeye sıfırdan başlamak falan fakat onu düşünmeden yapamıyorum. 2-3 sene kadar arkadaştık sonra sevgili olduk. 2 hafta kadar sürdü zaten, ben bu durumumu onda da farkedince sürdüremedim ilişkiyi ayrıldım, sonra pişman olsamda maalesef kabul etmedi.
Anlam veremiyorum. Misal mutlu bir anım oluyor o hemen aklımdan gidiyor işte o olmasa yenisi olur kafalarına giriyorum, modum düşünce hemen o geliyor. Sevgi mi değil mi bilmiyorum kendimi mi kandırmaya çalışıyorum onu da bilmiyorum. Öğrenciyim paramda yok psikoloğa gideyim. 1 ay çalışacağım bir iş yerinde , oradan gelen parayla psikolog düşünüyorum. Aynı ülkede bile değiliz kızla , onun ülkesine 1 - 2 günlükde olsa gitme amacıyla iş buldum, şu an istiyor muyum istemiyor muyum onu da bilmiyorum. Oraya gittiğimde (gitmem en aşağı 3 ay sürer şu an, pasaport vize işlemleri vs.) onun mutlu yüzünün hayalini kuruyorum, gitmezsem de de burada işte atıyorum o paraya şunu yaparsın bunu yaparsın öğrencisin gibi düşünceler beynimde uçuşuyor.
Ben neyim bilmiyorum
Ondada farkedince derken de şey diyorum, onda bu durumun olacağını hesaba katmıyordum. Farklı olur diyordum da işte olmadı :(
Herkes dediğinin benzerini söyledi galiba dediğin de doğru. şu an arkadaş gibi arada konuşuyoruz da, mutlu yıllar yazdım altına da espiri yapıp geçtim, görüldü mü atar random mu atar bilemem. Yapacak bir şeyim kalmadı, hayatıma odaklanmamın vakti geldi de geçiyor.
Teşekkür ederim önerileriniz için, ben normalde girmem de hani konuşmak isterseniz, cevap vermeniz yeterli 1-2 günde bir girmeye çalışırım.
Rica ederim
Cevap
1Cevap
Iğrenç bir şey
Tecrübe ile sabit, katılıyorum
Sevgiye gerek yok.
Sadece hava bir söz inan bana dostum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?