Mutlu akşamlarrrr...😍🥰😇🤗
Gün içerisinde Sürekli şikayet etmeden durabilirsen alnından öpeceğim...

#şikayetedentoplum #gelvatandaşgell 🤪🤣
#Sinirrr 💋
Mutlu akşamlarrrr...😍🥰😇🤗
Gün içerisinde Sürekli şikayet etmeden durabilirsen alnından öpeceğim...

#şikayetedentoplum #gelvatandaşgell 🤪🤣
#Sinirrr 💋
Çok fazla nedeni var aslında; Uğraşacağı bir şey olması için. Hiç olmadı şikayet edeyim diye. Taşıdığı kaygı, endişe gibi duygulardan ötürü. Ne yapacağını bilememekten, çaresizlikten vesaire vesaire. İçindeki duyguları dışarı atması lazım yoksa içinde taşıması zor olur. Bulaştırır ve rahatlar. Hele de karşısında onu onaylayan biri varsa değmesin keyfine.
İstenen , arzulanan şeylerin başka , yapılan şeylerin bam başka olduğundan dolayı.
Acıyla beslenerek yaşamaya o kadar alışmışız ki , mutlu olma isteğini bitirmişiz.
Ama hiç dusunmeden sanki biz istememisz gibi acıyı seçmeye devam ediyoruz.
Benim şikayetçi olduğum konu bu.
Teşekkür ederim soru için.
Turkiye'de yaşıyorum ve hiç bişeyden şikayet etmiyorum. Paralel evrende belki güllük, gülistanlıksa olabilir. Abicim iş yerinin aidatını 430 tl den 1200 tl'ye çıkardı adamlar. Ve bu bir günde oldu gelde şikayet etmeden yaşa bu ülkede. Içi boşaltılmış görünürde islam devleti ama her halt mübah 🤦♂️
Selam gadası 🙃
Ben genelde işyerinde çalışmayan işin üç kağıdına kaçan insanlardan ötürü şikayetçiyim.
Ne kadar öylesi insandan uzak dursam da gelip beni buluyorlar
Cevap
6Cevap
Gerçekten acı çeken ve sorunu olan kişiler tabi ki şikayet edebilir sonuçta mutlu olmak ya da güzel bir hayat ya da hak ettiği hayatı yaşamak herkesin hayali. ama her şeyden ve çok çabuk şikayet eden ve üstüne bir şey yapmadan bekleyen insanlar evet bence de yanlış
Ben hiç bir şeyden şikayetçi değilim, amaaaan her şey olması gerektiği gibi gidiyor.
Değişen bir sey yok özgürlük eşitlik ve kardeşlik hiç gelişmeyecek bu topraklarda.
Şükür yok kanaat etmek yok ne yaparsan yap memnuniyetsizlik had safhada hep daha fazlasını isteme daha çok isteme. Bu durumda da malum insanoğlu şikayet eder durur 😊
Mıymıy insanlar sürekli olarak şikayet ederler. Bitmek bilmeyen çocuksu bir haldir bu, insanı çileden çıkarıyorlar. 😒
Hep olandan daha iyisini istiyoruz da ondan. Cem Yılmaz'ın kesin ip var dediği bir anlatımı var dinlemenizi öneririm 😂
maalesef öyle bu sefer istedigimiz olunca baska bir sey icin dert yanmaya başlıyoruz
Doyumsuz ve yetinmeyi bilmiyor ondan
Nankör varlıklarız.
Çünkü hayat kötü
Hayat değil aslında; insanların niyeti, nefsine sahip çıkamadıkları için abuk sapık şeylerle uğraşıyorlar. Reelde görsen şaşırırsın... ne tipler var bi bilsen aklın şaşar ve tabi sistemin, teknolojinin değişimi.. ilerlemesinin çok büyük faktörü var... Allah'm sonumuzu hayır etsin 😑
Hiç etmem
Çünkü insanlar doyumsuz varlıklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?