AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Aynenn :D Benim annem de inanılmaz güzel eskiden Hülya Avşar derlermiş bir de bana bak babanın suçu tatlım benim de öyle :)
kızım takma kafana hem takınca bir şeyler değişiyecekmi
Takmayınca da değişmiyor
takınca üzüntüden hasta olursun belki de yatalak ama takmasan en azında sağlıklısın
Çaresi yok kardeş. Ben de öyle düşünüyorum ama yapabileceğimiz bişey yok. Aşk maşk boş iş zaten. Olmasa da olur. :-D
Boyun ve kilon iyi azicik bakimli ol cildiyeden yardim alabilirsin. burnun icinse ameliyat yollari var. Guzel giyinebilirsin. oyle bir konuski insanlar seni tipin degil dusuncelerin icin sevsinler..
kendini geliştir zeka her zaman dış görüntünün önüne geçmiştir erkek ler güzeelliğe önem verir ama akıllı kadınları da sever
Kendimi geliştiriyorum sesimin güzel olduğunu söylerler. bir de komik olduğumu söylerler ayrıca çoğu kişi bu nasıl bir zeka dediği bile olmuştur bilgi yarışmalarında falan çoğu soruyu biliyorum. Ama gel gör ki forever alone
o zaman endişelenmene gerek yok ileleyen yıllarda seçen sen olacaksın
Ben mi seçicem iyi de hangi erkek (abazalar dışında) sabahların sultanı seda Sayan gibi birini istesin ki :))
seda sayanın geçmişine bak çıtırlara takılıyor üsteli her türlü imkanları varken çaktın
Sağol kardeş ilk kez hormonlarıyla değil de beyniyle konuşan bir erkek gördüm diyebilirim Teşekkürler ;)
önemli değil kardeşim kendine güven gerisi halledilir
sen kendini böyle kötülersen özgüvenin hiç bir zaman yerinde olmaz
Asil sevmeyenler çirkin. bir insani diş güzelliğiyle sevenler varya, iste onlar bakar kör dediklerimizden. çünkü bir insanin asil güzelliği içindedir. gerisi teferruatı.
İç güzelliğe bakıldığına inanıyor musun
İnanci olmayanlarla isim olmaz benim. geçici hevesleri boştur.
Yani ne dyim kndni kucuk gormeni gerektrcek en ufak bir drum yok sukretmesini bilmek lazim en azindan etiopyada 1 bardak suya muhtac bir cocuk degilsn
Evet o da çok doğru şükür nefes alıyorum ama ben böyle biri olmak istemedim ki toplum bana bunu dayattı çirkinim diye sevilmedim
Kime gore :)) bu sana gore canm topluma gore oldgnu sanmiyorum
Ya maksat gzellik ya da crknlik degil akil akil aklini kullan önce sen begn kendini sonra bak onlrda sevr seni
o kadar abarttın ki, gerçekten merak ettim. resim yükle bir gorelim Dediğin kadar çirkin misin
Yok
bende çirkinim ama kendıme guvenım tam hergün yeşil çay içiyorum
Yeşil çay mı içme bence östrojen hormonunu yüksektir
meme mı cıkar yanı :(
Östrojenden onu mu anladın :)
cahıllık ıste. basıma neler gelır anlatsana :(
boy kilo ferinde de giyimine falan özen göster biraz gerçi bnde senden farksız değilim bir resim olsa daha iyi önerilerde bulunabilirdim belki
o degilde, bazen sevdigin kisi bakmadi diye kendini dünyanin en cirkin insani zannedersin... digerleri begenseeee neeeee begenmese ne cok tin :-D
Ya bir kız ne kadar çirkin olabilir ki merak ediyorum
Benim kadar
bir resim atarmısın
Öyle düşünme. Senin öyle bir yanın vardır ki en güzel kadınlar geride kalır yanında. :) Kendinle barış.
Ona bakarsan bendw tisim 29 yasndayim halen bekarim ve yanlizm napak olelilimmi... icinden ne geliyosa onu yap
29 genç bir yaş
Bana ulasrmsm daha sonra olurmu ozelden goruselum. cevap yazma gorusn icn tsk
Senin kendine özgüvenin yok. Biraz kendine cesaret ver istersen. İnsan nasil degisir kendine bakarak 😉
Özgüven aslında konudan konuya değişir mesela voleybol matematik ve genel kültür konusunda özgüvenim var ama onun dışında yok
İnstagramin var mı ama ozelden at?
Ok sadece kendine bakmiyorsun degilmi?
İnstagram yok
Burnundan başka sıkıntı? Ki herkesin burnu yüzüyle orantılıdır.
Kişinin tipi değil, karakteri sevilir. Tip sadece beğenilir, sevilmek farklı.
çirkin kızların müthiş güzel bir içleri var. ve güzel kızlardan cok daha zekiler.. bunun nedenini çözemıyorum :D
Bence fazla abartıyorsun, biraz bakım ve özgüven herseyi değiştirir
Senin tuzun kuru tabi kazanova ;)
Ahaha yok be canım ya :) kendini sevdikten sonra gerisi yalan, evrim geciren birsürü kız var bunlardan biride neden sen olmayasin ;)
Dostum yakışıklısın uzatma
Ne alakası var şimdi, yardımcı olmaya çalışıyoruz konuyu çektiğin yere bak, senle konuşulmaz
Hyr uzatmanın sonunda gülücük olacaktı seni övdüm yani valla :)
jeniferin p0p0sundan daha degerli senin su acik yurekliligin
Off ama o şahsiyet açık yürekliliğe önem vermedi ki sadece kız sarışın yeşil gözlü diye onu sevdi
ben yurege bakarim sacda gozde fani
Bende cirkinim profilim ortada ama banane cirkinsem insanim ya
Yanlış anlama ama sizin orada sana çirkin diyolarsa bizim yakışıklı dediğimiz bütün erkekler çirkin dostum iyisin iyi ;)
Tesekkur ederim dostum iltifatin icin ama ben kendimi cirkin buluyorum dostum ve madem yakisikliyim neden hic kiz arkadasim yok al sanaa soru
Kızlar komik eğlenceli biraz da sert erkeklerden hoşlanırlar. Demekki seni keşfedememişler
Belkide ama sansim yok gibi cirkinim bunu biliyorum sadece
Ya kardeş yapma özgür çevik'e benziyosun sende çirkinsen
Benimle arkadas olmak istersen ozelime mesajini bekliyorum dostum o zaman
Şunu diyorum çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır , elinin altında internet var araştır çaba göster gör sonuçları.
benımde burun fena ya gel estetık olalım canım takma kafanada bunları ;)
Tabiri caizse yanlış anlama söz böyle her körün bir topal alıcısı vardır sıkma canını
bir zamanlar bende öyleydim :D şimdi o ezik hallerime gülüyorum. Aptalmışım.
Bu kuruntular seni yer bitirir.. :D işin zor Allah yardimcin olsun bacım.
Güzel olacaksın kendını ezık görme, güvenın olsun.. herseyı zamanla duzeltebılırsın
+1111 @khadu
tesekkurler
Bendede aynı sorun var. Ama bendekinin sebebi boyumun çok uzun olması ama kilomun az olması ve zayıf görünmem. 1.85 boyundayım ama 65 kiloyum.
185 mi iyi ya işte
ama kilom çok az olduğu için çok zayıfım.
yolda herkez bana bakıyo sürekli stres içindeyim.
Fiziğin Kıvanç Tatlıtuğ gibi olduğundan bakıyolardır ;)
:) keşke onun gibi olsam. Bence sen kafana fazla takıyosun. çirkin kız yoktur , bakımsız kız vardır ;)
Boy iyi kardeş
kiloyla orantılı olmayınca sadece bir eksi benim için.
Bas proteini kilo alırsıb ;)
onu çok düşündüm ama bırakınca iğrenç olur vücudun diyolar.
Yok yok protein tozu değil yiyeceklerden al proteini
heeee anladım. onu yapmaya başladım şu 10 gündür...
Kilo dediğin nedir ki arkadaş alınır dert etme
arkadaş sanada şunu söyliyim. Her erkek tipe önem vermez. Mesela bizim sınıfta bir kıza aşığım ben ama davranışlarından dolayı aşık oldum.
Yok o kız güzeldir
keşke güzel olmasaydı diyorum. Şimdi evet o güzel ama güzel olduğu için birçok erkek çıkma teklifi etmiştir ona onları kabul etmediğinden beni hayatta kabul etmez. keşke çirkin olsaydı belki kabul ederdi. Daha deneyemedim bile düşün artık.
Guzellerle ciktikya sevdikte noldu.
Adam gibi adamsan gerisini salla.
Ya olana bakmiyosun da olmayana bakiyosun sukretmeyi bil biraz
Sıkıntıya sokma kendini bizde kainat yakışıklısı değiliz. Herkesin bir dengi vardır.
bence cok zayifsin kilo al biraz gecer belki hem bosver erkekleri kendini sev ayrica herkesin bir alicisi vardir kafana takma :)
Herkesin kendine göre güzelliği vardır ve ben çirkin olduğunu düşünmüyorum
Görmeden yorum yapılmaz
Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır diyorum dikkat edersen dünyanın en çirkin insanı olsan bile senin içinde bir güzelliği görcek biri olucaktır illa herşeyi fiziğe bağlama
Ama o niye beren Saat kılıklı Victoria's secret meleği birini seçti
O onun sorunu her zaman hayatında kötü insanlar olucaktır
Onun keyfi Yerinde
Şunu bırak bir kere umursama ya neden umursuyosunuz siz kızlar anlamıyorum geç aynanın karşısına ve kimse benden değerli değil diye bu kadar mı zor bunu diyebilmek
Denedim de olmadı
Tek ihtiyacın olan biraz egonu tatmin etmek...
verdiğin bilgilere baktığımızda bir sorun görünmüyor. bir foto koysaydın ya?
Foto mu
evet bir fotoğraf
Ben yolda kalmışların sıgınagı ve yalnızların dostuyum gel bana gehh 😊
Kendini sevmezsen birisinin seni sevmesini bekleyemezsin
Allahın yarattığı hiç bir şey çirkin olamaz. Bence sen var olan güzelliği göremiyorsun.
Kiz boy kilo yazmasan bu soruyu guzel kafayla ben sordum sancaktim krdesim sarilalim 😄😄😄😄😄
Her tencerenin bir kapagi vardir sende sabret erkeklerdende senin durumunda olanlar var.
gerçek bir cevap almak istiyorsan kendini göstermelisin bence böyle gizli kalarak ben çirkinim dersen herkes kendi kafasına gelini yazar durur.
Allah yaratip seni begendigse insanlar niye begenmesnin
Evet öyle ama...
Oglese sorunle ya
Cirkin kiz yoktur makyajsz kiz vardr die dusunuyrum :)
O zaman çok yanlış düşünüyorsun :)
sokagimn sumunklu kizlarindan biliom simdi her biri afet olup cikio hergun farkli bir sekiller ;p
ah be güzelim hayat dedigin nedir ki alırsın bombayı atarsın patlar :D
Anlamadım
yok bisey olesine yazdım :=
Kafan iyi galiba
bence senin tipin diyl konusman huyun bozuk?
İnsanlar tam tersini söyler ama
sen ortam yap biraz söle düzgün insanların yanında :)
Sonra nolucak ; (
umutsuz vaka :D
bunu izle https://www.youtube.com/watch?v=nB2WgESsnnU
Bence sen. bu saydiklarinn aarasinda değilsin. bundan eminimki sen dünyalar tatlisi bir kizsin. ;)
Yok aynen saydığım gibiyim
Resmin olmadığı için yorum yapamicam ama 170 boya 49 kilo biraz fazla srn biraz daha zayıfla ;))
Şaka demi ;)
Tabiki şaka boyun iyi kilon az spora git kol basen ve adonis çalış düzenli beslen kendine güvenin % 100 olsun kuaföre git saçlarına baktır cilt bakimini yaptir vs vs vs
Ağzımı bozmayım, 30 kilo mu olacak kız be? Zayıf zaten yeterince.
Gerçekten seven iç güzelliğe bakar, karakterinle ilgilenir eğer dış görünüşü önemsiyorsa onun sevgisi eksik kalsın zaten *
En azından espiri anlayışın yerinde 😃 boşveer ya gırgır şamata devam
Öyle mi çok teşekkür ederim :)
Fiziğin gayet hoşmuş boyun özelliklede yüzüde makyaj hileleri ya da estetikle düzeltebilirsin ve kendinle barışık ol herseyde öncede..
Saçmalama böyle düşünme her insan bir değerdir. :) Bence birazcık kilo alırsan iyi olur
😃 etli patates ben 70 kiloyum SEN yatakta erkegin ustune filan du§eyim deme
evlat sıkma canını. her şey düzelir sadece yaşnın biraz olgunlaşması gerekiyor.
Ben de kendimi beğenmiyorum ama bunu dert de etmiyorum boş ver
İlk defa bu kadar kendini ezklyen birini gordum :Dd
abartıyosun dur bence bu kadar kendini strese sokma bence
ergenlik tiripleri korkma geçer insan herşeyiyle bir bütündür unutma
Beden güzeliği değilde kalp güzelliğine önem veren biri çıkar belki karşına.
Ya bende çok güzelimde neyime yarıyor. Bırak bunları bos hersey... takma kafana.
Bende cirkinim ama guzel olmak zorunda da degilim:D
bendensin :D