Ona doğruyu bildiğimizi söylemediğimiz için biz de yalancı duruma düşmez miyiz?

Ona doğruyu bildiğimizi söylemediğimiz için biz de yalancı duruma düşmez miyiz?

Bu sitede çok yaşadığım bir durumdur. Yalan söylediğini biliyorum, her şeyi biliyorum ama o devam ediyor anlatmaya... Açıkçası, ben de yüzüne vurmuyorum dinliyorum. Bilemiyorum, bu durumda yalancı mı olmuş oluyorum 🤔
Arkadaş senin yalan olduğunu bildiğin halde dinlediğini ögrenirse, o zaman sen de yalancısın madem dinlemeseydin diyebilir 🤔
Yani bu durumda benim utanmam gerekiyor değil mi😂
Evet utanmaz yalancı biri olarak utanmalısın 😄
Sen de haklısın 😂😂😂
Çok güzel bir soru. Tamam bu durumda biz de gerçeği gizlemiş oluyoruz bu yüzden bir ihtimal yalan da sayabiliriz ama karşı tarafınki gibi kötü niyetli bir yalan olmaz. Tabii yalan olup olmayacağı bile durumdan duruma değişir.
Evet mantıken bize yalan söyleyene biz de yalan söylemiş gibi oluyoruz.😄
İçimden "gözün kör olmasın kiz/nan bu nasıl bi kızarmamışlık" derim. Benim ne suçum var onun boynuna🤭
Gaç bunlar çok pişkin gı 😄
Gel bacım seni de kaçıram yem etmeyem bunlara..🤭😄
Hele al beni götür buralardan bacım 😄
Tuttum kolundan hadi 😄🤭
Teşekkürler canım 🥰
😘😘
Ben direkt bozuyorum hatta konu kapansa dahi ‘ lan teneke hadi 2 yalan at dinleyelim ‘ diyorum.
Ahshshdg
Cevap
19Cevap
Bazı gerçekler vardır ki her zamna her ortamda söylenemez. Karışımızdakinin yalan söylediğini bile bile susarız. Mesela sayın AKP genel başkanı "Bizden önce Ankara 'da havaalanı yoktu dedi. Doğru muydu? Elbette hayır. Ya da yine sayın AKP genel başkanı Bizden önce Zonguldak'ta üniversite yoktu, biz kurduk dedi. Halbuki partisi iktidara 2002 yılında gelmişti ve Zonguldak Karaelmas üniversitesi 1991 yılında kurulmuştu.
Bizi yalancı yapmaz, yalanları dinlemek büyük keyif veriyor bazen...😄
Keyfimizi bozmayalım😄
Aynen ne gerek var.😄
Bence bizi yalancı yapmaz bazen bazı şeyler her yerde söylenmez bazen yüzlerine karşı vurmak gerekiyor yani bu ortama ya da kişiye göre değişen bir durumdur. mesela değer verdiğim birisi varsa ve kalabalık ortamda yalan söylüyorsa rencide etmemek için susabilirim. ama bana karşı yalan söylüyorsa ve yüzüme bakarak bunu yapıyorsa o zaman bunu keyif ile söylerim ve sonra da tepkisini izlerim :D
Selam gadası 🙃
Bizi yalancı yapmaz. Ama o kişiyi dinlemek bize büyük haz verir
Ben şahsen neden yalan söyleme gereği duyuyor diye düşüncelere dalarım, utanıyor mu, güvenmiyor mu, kendisini farklı mı göstermeye çalışıyor, yoksa manipüle etmeye mi çalıyor, nedir bu ezikliğin sebebi derim. Çok değil birkaç seferden sonra kendisini ele verir zaten.
bazen yalanları dinleyerek halime şükür ediyorum:)
diyorum ki ya bende böyle olsaydım ama değilim yani şükür:
Yok canım neden yalancı olalım 😯 bazen ben bile düşüyorum yalan olduğundan emin olduğum halde acaba diyorum 🤔🤣
Ya ahahsd 😄
Ben genelde çok sıkıştırırım o yalanını ortaya çıkarırım.
sadece çok sevdiğim bir arkadaşım ise o yalana ortak olurum 😄
Düşman zor sorularla zayıf düşürülüp itiraf ettirilir 😄
hayır bu bizi kurnaz yapar, zeki yapar. oyunu oynamasına izin verir ve arkana yaslanıp izlersin... daha büyük bir keyif olamaz
O zaman devam
Düşmeyiz bence ama yeri geldiğinde yüzüne karşı söylemek lazım.. En azından saf s*lak sanmasın bizi..
Daha çok yalan söylediğini ispat falan etmeye çalışırım daha rezil olur 😂
Herkeste bi çakallıq 😄
Bizim işleyişimiz bu dnamda çakallık var 😂
Yalana başvuranların mutlaka kendilerince bir bildikleri vardır. Kimse boş yere yalana başvurmak istemez. Herkes kendinden sorumludur...🤷🏻♀️
Ben yalan olduğunu bildiğimi belli ederim. Böylece devam ettiremez.
Nasıl kıvırdığını görmek daha keyifli 😅
Yalancı yapmaz. Yalan söyleyenleri ben keyifle izliyorum. Daha ne kadar gözümde alçalacak diye.
Bizi yalancı yapmaz ama dinleyip ses çıkarmamak da insanın içine oturur. Yüzüne haykırmak insanı çok rahatlatır diye düşünüyorum.
Yalan söylediğini nasıl anladın etik bir yolla mı yoksa illegal bir şekilde mi? Burası önemli
İlahi adaletle
ilahi adaletin işi gücü yok sana erkonun tekinin yalanlarını yetiştirecek iyiymiş
Erko ne alaka şimdi 😄
Genelde erkolara b*k atarsınız da o yüzden
Size çok atılmış ellam 😄 kollektif niyetle sorulmuş bir sorudur.
Kollektifine... iyi para kaldırıyor musunuz bu işlerden
Hayır keyfimizin kahyasına ve karın tokluğuna hizmet hepsi
Anın enerjisiyle yarım saat sonra ne yapacağımı söyle, eğlencesine 😉
Markete gideceksin
Nasıl bildin 😱😱😱 cinlendim galiba
Doğru bildiğini söylemek lazım tabi. Ama oda bize zarar vermiyorsa he de geç, bir şey olmaz.
bizi yalancı yapmaz elbette keyifle izlediğim bir film gibi düşünürüm
İnanırım ama inanmış gibi yaparım beni yalancı yapmaz :))
asla tahammül edemiyorum o ortamı hemen terk ediyorum
Evet dogruyu söylemek lazım dostumsa benim benı uyarmalı
Neden yapsın, dinlemem Olur biter ya da doğrusunu biliyorsam söylerim susar kalır orada
Yine kuru sıkmaya başladın derim dinlemem böylelerini sıkıyor beni.
Dinlerim yalan onun yalancı o bizimle ilgili değil yeri gelince doğru olmadığını söylerim ama inkar ediyor böyle insanlar üstelemiyorum
Bu sitedeki yalancı insanlarla hala bir arada yaşıyoruz. Yaptiklari uyduruk görüşleri falan okuyoruz. O zaman hepimiz yalancı mı olmuş oluyoruz beynim yandı 🤯
Hayır bizi niye yalancı yapsın
Dinlemem ki bile bile yüzüne vururum
Yaomaz aksine ben cok egleniyorum😂
Hayır yapmaz
Bizi yalancı yapmaz
Keyif alıyorum böyle
çok yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?