Ya cidden bu durumu anlamıyorum işte. Yine yalanlar öğrendim ve yine yine yine. Hayır, amaç ne amaç? Bahane olduğunu biliyorum ama bu ne kafası ya? İlk a dedikleri, b çıkıyor sinir oldum ya. Şimdi bizim yalanımız ortaya çıksa susmazlar, sorsan öyle bir şey olmadı yalan diyecekler. Yazık ya cidden çok yazık. Oyunun kuralı; sizin yalanınızı öğrenseler ömür boyu kafana kakarlar, dua etsinler biz öyle değiliz. En azından biz de yalanı açıklayacak kadar cesaret var, bazılarında o bile yok.
Şu yalan söyleyen kişiler neden kendi yalanlarına değil de, bizim söylediğimiz yalanlara bakarlar?
Kendi pisliklerini asla görmeyip sürekli ona buna laf atan insanlardan bahsediyoruz, tabi öyle yaparlar. Üstüne üstlük yalan yakalayamayınca bazıları olmayan şeyleri dahi atabiliyor insanların üstüne, tek kelimeyle tiksinç geliyor bana, acizce sadece. Kendilerini soktukları durumu ben görüyorum ve o bana yetiyor, açıklayacak cesaret varda onların karakterine sahip değilim ben, onlara da dönüşmeyeceğim.
Bonjour! Çünkü kendi yalanlarını kapatmak isterler. Yalan ağızlarına yuva yapmış. Düşünmeden direkt söyledikleri için farkında değiller ne söylediklerinin ve ortaya çıkınca afallayıp durumu düzeltmek için sizin yaptığınız bir hata veya yalanı ortaya atarlar. Durumdan kurtulma çabası sadece. Basit insanların yapacağı şeyler. ❤
Yalanı açıklayacak cesaret olsada hiçbir zaman kimseye o kozu vermeyeceksin sonuç olarak hep senin başına kalkarlar kötü sen olursun en iyisi yalanlar yalan doğrular doğru olarak kalmalı bunu bilir bunu söylerim hem yalanı çok olan ilişki fazla sürmez zaten
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
çünkü gereksiz insanlar hayatın her yerinde var, senin hatanı söylerler ama kendi yaptıkları hataları görmek istemezler böyleleriyle zaman kaybetmeye değmez sadece kendine değer ver ve kimseye güvenme
Yalan Yalan yalan insanlar ne kötü bir hale gelmişler. Oysaki doğruluk varken neden yalan yalan Yalannnnn. Gülüm sanki yokmuş gibi yarin ölüm. Karşılaşmak çok zor gördüğün aynadan kaçmak daha fazla nereyee..
Herkes kendini bir halt sanar Dürüst jnsanlar hariç Bi insanın yalanları benim hayatımı etkilemeye ruhumu üzmeye başladıysa ebediyen ilişiğimi kesiyorum artık çareyi bunda buldum