Yani eninde sonunda o yalan ortaya çıkacak, karşı taraf anlayacak vs. neden yalan söylüyorsunuz be? :D
Yalan söyleyen insanlar, yalanlarının ortaya çıkacaklarını bilmiyorlar mıdır?

Yani eninde sonunda o yalan ortaya çıkacak, karşı taraf anlayacak vs. neden yalan söylüyorsunuz be? :D
Yalan söyleyen insanlar, yalanlarının ortaya çıkacaklarını bilmiyorlar mıdır?
Her yalan bir sonrakinin zemin hazırlayıcısıdır. Birden fazla olması da ortaya çıkma ihtimalini arttırır. Ortaya çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama yalan söylemek insanın kendine güvenini azaltır, içsel vicdani hesaplaşmalara yol açar, insanlara güvenin kalmamaya başlar ve bu seni sürekli rahatsız eder ama farkına varmazsin. Velhasıl her yalan kişinin kendine verdiği bir hasardır. Yapmayın yalan söylemeyin.
Yalan söyleyen de zaten ortaya çıkınca utanacağı yüz yok ki.. O yüzden her şeyi göze alıp söylüyorlar.. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi etrafta dolanmaya devam ediyorlar.. Eminim yüzlerine tükürünce de hiçbir şey ifade etmeyecek onunlar için..
Bilirler tabi ki de bilmezler mi hiç ama ya tutarsa mantığı ile yine de yalan söylerler.. zaten bu kişiler de elinde sonunda patlıyorlar.. hatta başta söyleseler daha iyi olurdu sakladıkları için daha kötü oluyor
Teşekkür ederim 🙏
Ricalar :)
Yalan söylemek bir hastalıktır ve Yalan söyleyen insanlar daima suçlarını başkalarının üstüne attıkları için İftira atma konusunda da çok iyi bir yere gelmişlerdir Bu nedenle yalan söylemeyi terk edeceklerini düşünmüyorum ben de böyle insanlardan çok çektim ama dediğim gibi yüzlerinin az türü yok iftira atar Yollarına devam ederler kendilerini de masum gösterirler
Çok teşekkür ederim eig için
Rica ederim :)
Cevap
6Cevap
Heyecan arıyorlar demek ki sdh
Meslek yapmış insanlar var. 😄 Şaka takılıyor bazıları. Kişilikleri böyle şekillenenler var yahu. 😄 İnsanın birazda külahıma anlat diyesi geliyor, benden uzakta olan bu kişilikleri uzaktan sevmek en güzeli. Birde inanıyormuş gibi heyecanlı tepkiler vermek en bi sevdiklerim arasında. 😄
Bilmiyorlar sonra ortaya çıkınca 3 maymunu oynuyorlar😄
Çıkmaz diye düşünüp kendilerine güveniyorlar sanırım. Ben tam aksine kendimi bir yerde ele veririm diye baştan doğruyu söylüyorum 😄
Tertemiz hareket :D
bilirler yine de söylerler.
ortaya çıkınca da sen suçlu olursun. bağırırlar çağırırlar seni suçlarlar hatta
manipüle ederler ki kendi yalanlarından kaynaklı rezillikler kapansın da mevzu değişsin
Düşünmüyorlar sanırım ya da çıksada onu da bir yalanla hallederim diye düşünüyorlardır 😂
Her türlü yol var bunlarda :D
Mitomani diye bir şey var, bilir misin? Artık bazı insanlar için kronikleşiyor, resmem alışkanlık haline geliyor. Bazen kendi yalanlarına o kapılıyorlar ki insanlara anlattıkça onlar bile yaşandığına inanıyorlar.
Evet duymuştum. :)
@musmutlu2 offff
Sıkıldım ya
Neden sana mesaj atamıyorum
Yalan söylerken insanın algıları kapanıyor. Yalana önce kendisi inanıyor ve sonunda ne olacağına dair en ufak bir fikri oluşmuyor. Çünkü bu onun için kötü bir şey değil.
Hiç yalan söylemem yani ne olursa olsun kesinlikle söylemem... hatta bazen birisinin dediği birşeyi abartirim örneğin , yaa biliyor musun sunu da dedi diye konuşma arasında bunu ben uydurdum haberiniz olsun diye söylerim jdkskdlskck
İnsanlar her şeyi bilerek yapıyor, sonuçlarını da biliyor. İnanmak istediklerine inanıp yapıyorlar işte ne yapıyorlarsa.
Biliyorlar aslında ve eninde sonunda ortaya çıkıyor Ama hâlâ devam ediyorlar
Aslında biliyorlar da, bazen yaşayabilmek için yalan söylemek gerekiyor.
Gerçekler geçte olsa gün yüzüne çıkar , adı üstünde gerçek
Nefret ediyorum var ya öyle bir kız var yalanı huy etmiş kendine aw
bunu düşünmeden yalan söylüyor olabilirler 😂
Ah bir bilsem.
Valla bir bilsen.. :D
Biliyoruz ama o anı kurtarama çabası içerisinde oluyor insan
ap tal insan yalan söyler
Bilirler
Biliyorlar da umrunda değil kimsenin
Bilseler de arlanmazlar
Her yalanın bi sonu vardır
bazıları renk vermiyor