Yalan olduğunu biliyorsun diyelim yalan dediğinde yalan söyleyeceğini biliyorsun. Israrcı bir yalancı kendini inandırmış bir kere. Peki nasıl doğru olmadığını kabul ettirebilirsin?
Yalan söyleyen birine yalancısın demek ne kadar mantıklı?
Yakalarsin çünkü günler önceden söylediği yalanı günler sonra kendisi de unutuyor ve hop önüne dusuyor sen sadece gözlemle illaki ele veriyor kendini , mesele yalaci olduğunu kabul etmemesi hastalık gibi bir şey bu.
Aynen, aynen savunma mekanizması hep hazır onlarda.. 😂 Benm basımda da var bitane yalancı da, söylediği yalanlar beni cok alakadar etmiyo, etkilemediği için sorun olmuyor.
İkili ilişkilerde de olsa söyleyeceğin zamanı iyi ayarlaman lazım. kaş yaparken göz çıkarabilirsin. yani direkt bir kişiye sen yalancısın demek yerine daha politik olabilirsin. arif olan anlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Mantıklı tabi ki de
Bunu biraz irdelemek lazım. Yalanı ortaya çıkan kişiye yalancı denir, eğer ortaya çıkmadıysa yalan olmaz :D
Doğru ortaya çıkmadığı sürece masum yani
Evet
Soylemene gerek yok çünkü o yalan soyleyememis yalancı yalanı soyleyemeyene denir
Kim bana nasıl yalan söylüyor biliyorum. Karşısina gecip, dinliyor yalan söyleme becerisini test ediyorum.
Tabi güzel yalan söyleyen insanın yalanını yakalayamaz sin zaten 😂
🤷
😂😂😂
Yakalarsin çünkü günler önceden söylediği yalanı günler sonra kendisi de unutuyor ve hop önüne dusuyor sen sadece gözlemle illaki ele veriyor kendini , mesele yalaci olduğunu kabul etmemesi hastalık gibi bir şey bu.
Saçma bence. Muhattap olunmaz. Yalan söylüyorsa sen belirtsen dahi bir yalan daha söyleyip kendi yalancılığını örtmeye oynar. Savunmaya geçer hani.
Bende böyle düşünüyorum çünkü hemen başka yalan devrede
Aynen, aynen savunma mekanizması hep hazır onlarda.. 😂 Benm basımda da var bitane yalancı da, söylediği yalanlar beni cok alakadar etmiyo, etkilemediği için sorun olmuyor.
Soru soramayan birine ne güzel sormuşsun demek gibi bir şey.
Doğru söyleyen birine doğrucusun demekle aynı şey
Kabul etmez hiç bir yalancı. Yalanı yalan ile kapatır
Doğru söylediği tek şey doğru söylemediğidir diyorsun😏
çok mantıklı çünkü yalan söylemiş kişi yalancıdır yani
Her doğru her yerde söylenmeyebilir.40 yaşındasın. bunu tecrübe edemedin mi daha
İkili ilişkilerde ve sürekli yapılan bir hal almışsa ki bunun yaşla alakası yok karekter diyelim ne olursa olsun kabullenilmez bir şey.
İkili ilişkilerde de olsa söyleyeceğin zamanı iyi ayarlaman lazım. kaş yaparken göz çıkarabilirsin. yani direkt bir kişiye sen yalancısın demek yerine daha politik olabilirsin. arif olan anlar
Herkesn içinde söylenmez başkası konusulur
Gayet mantıklı bazen farkına varmalılar
Çok mantıklı
Deme o zaman
Fazla mantıklı
Çok mantıkkı