Herhangi bir yönteminiz veya taktiğiniz var mı?
#kızlarsoruyor #erkeklersoruyor
Herhangi bir yönteminiz veya taktiğiniz var mı?
#kızlarsoruyor #erkeklersoruyor
Biraz 6. hissin kuvvetli olması gerekiyor böyle bakınca bir insanın neyine niyetle söylediğini nasıl bir insan olduğunu az çok anlamak gerekiyor Onun dışında Tabii ki sözleri ve davranışları birbirini tutmuyorsa ve yalan söyleyen insanlar mutlaka pot kırıyor bundan emin olabilirsin illaki bir yerden açık veriyor ve bu açıkların üzerine giderek de bulabilirsin zaten o açık verdiği zaman sen sorgulamaya başlarsan ve karşı tarafta çok absürt tepkiler verirse mutlaka işin içinde bir bit yeniği vardır
.
.
.
.
.
Yalan söyleyen insan tedirgin olur, suçu ortaya çıkmasın diye suç bastırmaya çalışılır hatta kavga çıkarmaya çalışır. Sonrasında ona inanmanız için çok yemin eder. Sürekli valla, billa falan der. Seninle konuşurken göz kontağı kuramaz, gözlerini kaçırır.
Yalan söyleyen bir insanın yalan söylediğini anlarım genellikle bunun için ilk önce sözlerine bakarım yani çok sakin mi? ya da heyecanlı mı heyecan yapanlar genelde yalan söylemeye daha yatkın olurlar bunların dışında birde sözleri tutarlı mı ona bakardım. eğer bir insanı tanımıyorsam yalan söylediğini bulmak daha zor olabilir benim için. yani güvenmediğim için hiç bir insana direk inanmıyorum zaten.
Söylerken ki hal hareketlerine bakıyorum. Dediğiyle olan arasında tezat oluşturan bir durum var mı yok mu ona bakıyorum. Şüpheleniyorsam da normal sohbet şeklinde sorular soruyorum verdiği cevaplarda mantık hatası, tutarsızlık var mı yok mu ona bakıyorum
Cevap
16Cevap
İnsanlar yalan söylemede usta olmuş artık anlamak mümkün değil
o konuda fazlaca ısrar ediyorsa
bir şekilde diyorum neden ya
Doğru söyleyen birisi genelde doğrusunu ispatlamaya veya kanıtlamaya çalışmaz, yalan söyleyenin ağzından yeminler eksik olmaz.
bazı konularda anlattıklarını arastırarak yalan söledigini ya da bisey bilmedigini anlamak icin bilgili olmak yeterli
Birisi bir olay anlattığında acaba yalan mı söylüyor diye düşünmem. Doğal olarak anlayamam da.
Aynı soruyu, farklı zamanlarda sor! Verdiği cevaplarda çelişki varsa yüzde100 yalan söylüyordur!
Aynı konuyu 2. Kez anlattığında ya harfi harfine aynı anlatıyor, ya da farklı bir sonuçla anlatıyor.
Tutarsızlıklarından, gözlerinden ve hal hareketlerinden anlarım.
Gözler yalan söylemez..
Gözlerine ve hareketlerine dikaktlice bak anlarsın
Jest mimik nefes alış gözlerinin nereye baktığı hangi elini kullandığı ses tonu
Yalan kendilerini kapsayacağı güne kadardır..
Elbet bir şekilde açığa çıkıyor. Özel olarak bir yöntem uygulamama gerek yok. Bazı durumlarda ise insanlar mimikleri ile belli ediyorlar.
Gözlerinden belli olur
kendini zamanla ele verir zaten
Gözlerini çok kaçırıyorsa
Mimik, jest, tavır ve davranışlarından.
Elbet bir yerde açık verir zaten
Yüz okuma teknikleri var bak istersen
Umurumda olmaz
Gözüne bakarak
Hareketlerinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?