Yuz yüze terapiler 800TL den başlıyor ne yazık ki öyle bir butcem yok.
Online terapilere baktığımda yarısı fiyatına..
Yuz yüze terapiler 800TL den başlıyor ne yazık ki öyle bir butcem yok.
Online terapilere baktığımda yarısı fiyatına..
Merhaba, işe yarar tabii ki ama dediğiniz gibi herkesin o kadar parası yok. Şahsen ben arkadaşlarımla, sevdiğim insanlarla dertleşme yoluna gidiyorum, kimsem de yoksa kendi kendime çözüm üretiyorum yani bence siz de bu konuda böyle yapmaya gayret etmelisiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kendi kendine çözüm bir yere kadar.
Ayrıca terapistle bir arkadaş arasında dağlar kadar fark var. Uzman bakışı acisi, sorunun derinine inme, sorular sorma vs bunu arkadaşta ne kadar bulabilirsin
Valla ben çoğu zaman kendi kendime yettim bu tarz konularda. Kendinize güvenen biri olmalısınız yani hayattaki gözlemleriniz veya hatalarınızdan ders çıkarıp vardığınız konular sizi bir sonraki aşamada daima doğru sonuca götürecektir.
Bugüne kadar; zor bir hayat yaşamama rağmen hiç terapiye ihtiyaç duymadım. Sorularımı hep kendi içimde çözmeye çalıştım. Belli bir ölçüde de bunda muvaffak oldum. Zor zamanlar geçirdiğinizde profesyonel yardım elbette çok önemli ama insanın kendi içinde bir çıkış yolu bulması, hem bedava hem de zamanla sizin kendi ruhunuzun derinliğini keşfedip kendi kişiliğinizi geliştirme ve güçlendirme yolunda büyük adımlar atmanızı sağlar..
Selamlar,
Şimdiye kadar hiç böyle bir deneyim yaşamadığım için ne söylesem yalan olur. Fakat terapi yapan uzman ile alakalı birazcık araştırma yapar ve bu hizmeti alanlar görüşlerini okursan büyük ihtimalle sana bir ışık olacaktır. Bunu denemeden bilmek imkansız bence bir deneyip ona göre konu ile alakalı bir kanıya varabilirsin. Umarım istediğin gibi sonuç alabilirsin şimdiden kolay gelsin.
En son 300 tlydi. 800 değildir ya o kadar. 500 e çıkmıştır en fazla. Biz de az önce onu konustuk annemle. Doğru psikolog bulmak da zor. Bence psikologuna göre değişiyor. Deneyimsiz ve para odaklı biriyse (hani bazıları insancıl degil duygusuz) ise yaramaz. Ama gerçekten isini hakkıyla ve severek yapiyorsa bence ise yarıyor. İnş eğer gidersek iyisine denk geliriz.
Şehirden şehire de değişir
İstanbul'da böyle iyi bir psikolog.
Cevap
8Cevap
Kesinlikle işe yarıyor. son aldığım terapi online idi ve birçok yarama derman oldu diyebilirim.
İsim verebilir misin memnun isen, araştırayım.
benim bir arkadaşımın tanıdığıydı, araya aldı beni. dışarıdan hasta alıyor mu hiç bilmiyorum. sosyal medyasını da bulamadım açıkçası
Evet işe yarıyor tabi ki
Çok ya ne gerek var, dinlicek seni, moral vericek diye 400-800 mü vericen
Dinleyip moral vermek değil kendimi tanimama yardımcı olacak, sorunlarımın kaynağına inip değiştirmeye yardımcı olacak
İstanbuldaysan belediyenin ücretsiz psikoterapi hizmeti var onu dene yüz yüze.
Ücretsiz olan seyler kaliteli olmuyor
Devlet hastanesindeki psikologlardan farklı olduklarini düşünmüyorum
Dostum zaten özelde de alsan ne değişiyor ki hiçbiri seni anlayamaz derde bak derdini s… sâlağı bu mu derdin derler içinden dışından da anlıyorum şöyle böyle yap derlet. Psikoterapi alacağın zaman zarfında yeni şeyler denesen daha iyi hissedebilirsin mesela buz pateni yapabilirsin bisiklet sürebilirsin vs vs
Bana yaz ben üçretsiz terapi veririm sevap kazanmak için
Ücretsiz ve etkili terapilar var youtube da. Sorunun ne?
Yarar
Hiç denemedim
Çok sağlıklı olacağını sanmam
Çünküsü dolandiricilar neyin varki
soygun resmen
400 TL nelere vermiyoruz ki,
Ruh sağlığı gibi önemli bir olguya da vermeyeceksek
Yok be
Hepsi yalan. geröel terapi incili okumaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?