Arkadaşlar bir konuyla alakalı online terapi almayı düşünüyorum. Hem fiyat hem süre olarak psikologsaatim. com mantıklı geldi. Daha önce bu siteden seans alan var mı? Varsa eğer nasıldı?
Güncellemeler
+1 yıl
Seans aldım sitedeki Sıla Hanımdan ilk seans için iyiydi değerli fikirleriniz için teşekkürler.
Yeni bir sey sanirim. Gecenlerde de bir arkadasim maddi sikinti yasadigi için bu siteden terapi alıp memnun kalmisti tabi denk geldigi psikolog iyi oldugu icin de memnun kalmis olabilir ama fiyat uygunsa denenebilir bence
Yeni bir oluşum olan Terappin online psikolog hizmeti sağlamaktadır. Denemenizi tavsiye ederiz. Terappin sitesini ziyaret etmeyi unutmayınız. Terappin aile, ergen, çocuk, covid19, cinsel terapiler vermektedir. Terappin uygulamasını indirerek telefon üzerinden görüntülü destek alabilirsiniz. Terappin ile yapacağınız ilk seans ücretsizdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir ara ben de niyetlenmistim. Sonra firsat olmadi kaldi oyle. Bir dene. Belki iyi gelir. Alip memnun kalanlar var ama.
psikologsaatim. com dan mı alıp memnun olan var
Orayi bilmiyorum ben direk online terapi olarak dusundum.
Yeni bir sey sanirim. Gecenlerde de bir arkadasim maddi sikinti yasadigi için bu siteden terapi alıp memnun kalmisti tabi denk geldigi psikolog iyi oldugu icin de memnun kalmis olabilir ama fiyat uygunsa denenebilir bence
Aldım ilk seansımı oldukça memnun kaldım ihtiyacı olana öneririm psikologsaatim. com u en azından Sıla Hanımı
Bu virüs zamanında en iyisi online terapi almak. O siteyi duymadım hiç ama online terapiyi değerlendirin derim
Yeni bir oluşum olan Terappin online psikolog hizmeti sağlamaktadır. Denemenizi tavsiye ederiz. Terappin sitesini ziyaret etmeyi unutmayınız. Terappin aile, ergen, çocuk, covid19, cinsel terapiler vermektedir. Terappin uygulamasını indirerek telefon üzerinden görüntülü destek alabilirsiniz. Terappin ile yapacağınız ilk seans ücretsizdir.
Hiç seans almadım.
pisikolok = ünüversite okumuş falcı...
bedava verebilirim
Gerek yok bence
İhtiyacım var fikir almak için sordum.
Kafanı dağıt