Çocuk anıların arasında şuanki karakterini etkileyen bir olay yaşadın mı, hatırlıyor musun?
Ben hala bulamadım sanki çocukluğum yokmuş gibi geliyor, hiç aksiyon olmamış gibi...
Çocuk anıların arasında şuanki karakterini etkileyen bir olay yaşadın mı, hatırlıyor musun?
Ben hala bulamadım sanki çocukluğum yokmuş gibi geliyor, hiç aksiyon olmamış gibi...
evet yaşadım. 8. sınıfta yaptığım bir hata ve sonrasında değer verdiğim insanlardan gördüğüm muameleydi. bazen bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya gerçekten öyle. yaşadığım hayal kırıklığı beni bugünkü ben olmaya itti.
Ne tarz bir olaydı?
birine söylememem gereken bir şeydi ancak arkadaşlarım bunu biliyordu ancak olay öğrenilince farklı tavır sergilediler.
Olumlu yanından bak, kim dost kim düşman görmüş oldun
öyle tabi. ama beni derinden üzmüştü çok değer veriyordum o insanlara.
Öz kuzenim defalarca taciz etti bana. O gün üzerimde pembe bir elbise vardı ve makyaj yapmıştım hiç unutmam. Daha altı yaşındaydım. O günden sonra asla elbise giymedim asla makyaj yapmadım, saçlarımı hep kısa kullandım ve asla açık bırakmadım, erkek çocuğu gibi olmak istedim. O kadar küçüktüm ki bunları yapmazsam böyle bişey bir daha olmaz diye düşünmüştüm. Bunu yeni yeni asıyorum
🥺 bazı insanların kalbini alıp nakledesim geliyor diğerlerine, bu insanlığa sığmaz bir şey. Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim
Şanslı hissediyorum kendimi ben, çok iyi bir aileye sahibim. Aksiyon konusuna gelince ben çocukken usluydum ya, öyle hafızamda kalan bir şeyde yok.
Ne güzeel, dimi benim de öyle. Çok uslu olmakta kötüymüş ama be nbvnbv
Kırmızı ya da siyah babet ayakkabıların hayali tek aklımda kalan.
Neden onları hayal ediyordun?
İstanbul'da bir düğüne gitmiştik ben çocukken benim yaşıtlarımin ayaklarında hep öyle ayakkabılar vardi. Cok imrendiğim ama hiç öyle ayakkabım olmadı. Olmus gibi hayal ederdim öyle mutlu olurdum😊
Halen de olmayan şeyleri olmuş gibi şeyleri hayal edip kendimi mutlu ederim sözün özü.
Çok güzel bir özellik bu, normalde olumsuz bir etkisi olması beklenirken sen bunu fırsata çevirmişsin
Öyle evet, teşekkürler 😊
Eig için teşekkürler 💗
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Olay değil de hep olumsuz eleştiriye kıyaslamaya maruz kaldım ve çok etkilendim bende birçok sorun yarattı
Bunun farkında olman da çok önemli bir şey, çoğu insan bugünkü karakterinin ya da davranışlarının sebebini bilmiyor
Freud göre 0 6 yaşında ne gördüysek biz oyuz 😅
Heh şöyle bilgilerle gelin banaa
Haha devam edeyim mi mevlanamsı sözlerle 😂😂
John Locke demiş ki "Ruh işin başında uysal ve henüz eğip bükmeye uygun haldedir." Yani ağaç yaşken eğilir demek istemiş 😄
Rousseau Baba da "Erkenden çocuğun ruhuna gir. Yoksa bir başkası onu etkileyebilir. Bu kişiyi de sen ancak engelleyebilirsin" demiş 😅
Ooo günlük bilgimizi de aldık sayende ghvjbgvhb
Mecburen ezberlediğim şeyler 😂😂
Her günüm olumsuzlukla geçti 🤡
Babamı kaybettim 7 yaşında etksini şu an yaşıyorum
🥺 çok zor
Tek bu da değil kavgalı bir ailede büyüdüm şiddet gördük bozulacaksa bizimki bozulsun ya
Allah yardımcın olsun umarım kalbinde acı bir iz bırakmaz 🍃
Bıraktı ama, ben kura'nıma namazıma sarıldım, rabbime sığındım ❤️
Ne güzel yapmışsın, her şerde bir hayır var sözünün yaşayan en güzel örneğisin 🖤
Rabbim hayırlısını versin inşallah 🌺❤️
Amin ecmain 🖤🍃
Yaşamadım
Yaşamadım
Yok yaşamadım
elbette
Mesela nasıl bir anıydı?
geçmişin geçmişte kalmasını tercıh ederım
yer intihqr.
Bir daha denemedin inşAllah?
YK yahu. o zmaan ergendik.
şimdi Koçman herif olduk yaslandik 😂
Olsun be dertlenince düşünüyor çoğu kişi ama kimse ölümü göze alacak kadar değerli değil
açıkçası o vakte gelene kadar
. ne kadar değerli olduğunu anlamıyor inşa bu hayatın güzelliğini
Evet etkiler
Ama soru yaşadın mı. Yaşadıysan paylaşır mısın?
Evetttt
Etkiler
Peki ne yaşadın?
Olabilir