çocukta olsak başımıza kötü olaylar gelebilir
çocukken yaşanılan kötü anılar...
çocukken yaşanılan kötü anılar...
eski bisiklet çılgınlıklarımda 3 arkadaş (yaşım 16) bi mıcırlı dik bayırda yukarı doğru çıkıyorduk..en tepeye çıktık sağ tarafımızda deniz uçurum tarzında bi yerdi.aşağıya inicez bisikletlerle inerken benim bisikletin frenleri açıldı.ben hızla inmeye başladım mıcırlı yolda en sonunda sol tarafa kırdım ve sol kolumun üzerine düştüm kırıldı hatta.ben kalkamadım yerimden bisikletin amortisör kısmı da dizime doğru düşmüştü.bisiklet dağılmıştı iyice.hiç unutmam o günü
Evet var :) rezil bir durumdu ilkokuldayken hocamun elinden tutar teneffüslerde hep onunla birlkte olurdum bir gün öğretmenim öğretmenler odasına gitti benide müdürn odasına bırakmıştı o an odada kimse yoktu çok sıkışmıştım bir yere gitme dediği içinde gidememiştim o an altıma kaçırmıştım.:) oturduğum yer ıpıslak olmuştu eve gdip üstümü değiştirmiştim ahahah :)
İlkokulda okul çıkışında basketbol oynuyorduk arkadaşlarla.. O zamanda gözüm karaydı.. Potadan sallanmaya çalışırken ellerim kaydı. Dizimle çenemi fazla sıkıştırmış herhalde...
Dilim 2-2,5 cm kesildi. Geçer diye bekliyorduk evde... Konuşmam bile zorlaşınca dikiş attırdık. İzi geçti ama tuhaf oluyorum düşününce...
Bisikletle duvara toslamışlığım vardır...
Yokuş aşağı iniyordum. Birşey gördüm ona odaklandım bisiklet üzerinde, sonra bir anda direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Önüme döndüğümde karşımda sadece duvar vardı. Sonuçta duvara hızla çarptım. Anlım ve kulak arkam yarıldı. Bir iki dikiş ile hallettik.
Cevap
6Cevap
20 yaşındaydım ve evde yalnızdım zil çaldı kapıyı açtım gelen komşumuzun oğluydu birden koli bandı ve plastik kelepçe çıkardı o an çok korkmuştum. Beni zorla bağlamaya başladı korkudan pek bir şey yapamadım. Bir odaya kapatıp tam 7 saat boyunca bağlı bir biçimde orada tutuldum. Tecavüz edicek diye çok korktum ki neyse ki bir şey yapmadı :(
@sarıÖküz Hayır sallamıyorum ben de neden öyle bir şey yaptığını anlam veremedim ve 1 hafta sonra taşınmışlardı :(
@sarıÖküz Evet bir kaç hafta kendime gelememiştim..
Nasıl kurtuldun
@Dişi_zeynep
Nasıl oldu o @Dişi_zeynep
Hangi birini anlatayım ki ben çok fena bir çocuktum. bebekken oturarak uyuyan bi bebekmişim. yatınca ağlarmışım.annemei sabaha kadar dikermişim ayağa neyse çocuklumda farklı degildi.yan komşunun mektup kutusu yeni takılmıştı. bütün cocukları toplayıp mektup yazdırmıştım o komşunun kızı adına tabi sonra ortaya çıktı. azmettiricinin ben oldugu tabi korkudan altımı ıslatmıştım ama tabi devamı geldi. orda kalmadı.yeni maceralara atılmiştım...
Çocukken kaçırıldım.Allah'ıma bin şükür o sapığın elinden kurtulabildim.Kaçırılmamla kurtulmam arasında 1 saat bile yoktur.Bana o zaman yardım eden insanlardan da Allah razı olsun.
piskopat piyano egitmenimin parmaklarimi kirmasi , ama travmaya donusmedi
hadi ya nasıl yaptı bunu
Odamın duvarına resim asarken 14 Mayıs 2000 tarihinde Anneler Gününde, kolumun üzerine düştüm ve kolum dirseğimin altından 2'ye katlandı. Hala düşündükçe içim acır.
1 2 kez araba çarptı onun haricinde bir sorun yok . :)
Kırtasiyeye gitmiştim okulun yeni açıldığı günlerde,akşamüstüydü.14 yaşında falandım.Sıra beklerken arkamda duran üniversite öğrencisinin elini popomda hissettim.O zaman acayip korkmuştum.
7 yaşımdayken arkadaşlarla pikniğe gittiğimde meraktan dolayı koca ormanı yakacaktık nerdeyse :) Allah'tan köylüler yetişti.
o kadar çok ki ne düşünmek ne de dönmek isterim o günlere.. hoş gençliğimin de çok farkı yok ya o günlerden neyse ...
ailemle yemek yiyorduk dışarda önümüze dil salatası gelmişti.Yanlışlık olmuş ben ağlamıştım iğrenç bir görüntüydü öyle aklıma geldi:S
Dil salatası mı? Kimin dili:)
1 yaşımda başımdan aşağı kaynar suyla dolu çaydanlık döküldü..
bardakların üstüne hoplamıştım karanlıkta, bacağım kesilmişti.
:)) hurda topluyordum bir gün çöplerin arasından kertenkle çıkmıştı çok korkmuştum
Dilenci kovalamisti bni 5 yasindayken zor kactm elinden
Kafama salıncak çarptı o günden beri böyleyim ahahaha :D.
Az buçuk.
Merdivenden dusmustum burnum kirilmisti..
Küçükken beni kaçırmaya kalktılar :(
Evet. Taciz olayım var.
Taciz olayım var. Bütün hayatımı etkiledi.
Tacize ugradım.
Yok çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar