⭐ Kırıldığınızı dile getirmek özsaygı gereği mi yoksa eziklik alameti mi? Ya da sizi kıran yüce şahsın hakkınızda "çirkef" olduğunuzu düşünme nedeni mi?⭐
Kırıldığım zaman bunu dile getirmeyi sevmiyorum çünkü bu demek oluyor ki beni kıran kişiye hatanı gör beni kırdın benden özür dile demek gibi bir şey diye düşünüyorum Sessiz kalmayı tercih ederim hatasını anlar gelir benimle konuşmak ister Tabii ki dinlerim anlamaya çalışırım kırıldığımı çok nadir söylerim
Kırıldığını ancak tecrübeli insanlar dile getirir. Çünkü bilirler ki susarlarsa kimse bunu fark etmeyecek ve yaptıkları şeye devam edecekler. Eğer susmaz, beni kırdın! derse dönüp ne yaptım diye sorarlar. Bunu da eziklik ya da çirkeflik olarak oncak karşı taraftaki kırıcı insanlar kabullenir ¢
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Kırıldığımı dile getirmem, beni kırabilecek insanlar zaten değer verdiğim, sevdiğim kişilerdir. Eh onlar da, ben bir şey demeden neye kırılıp kırılmadığımı bilirler, anlarlar.
Kırıldığını güzel bir üslupla dile getirmek tamamen öz saygıdır. Buna rağmen karşı taraf bizi alıngan veya ezik olmakla suçlarsa bilin ki manipüle ediyordur.
Hislerini ya da düşüncelerini abartmadan, güzel bir dille belirtmek en olması gereken yaklaşım bence. Bunun adına eziklik ya da çirkeflik demek için bakış açısının, kafa yapısının sağlıksız olması gerekir.