Lise yıllarımda okuduğum güzel bir söz vardı. her şey incelikten, insan kabalıktan kırılır.
Alınganlık ve kırılganlık senin inceliğinden mi, karşındakinin kabalığından mı olur?

Lise yıllarımda okuduğum güzel bir söz vardı. her şey incelikten, insan kabalıktan kırılır.
Alınganlık ve kırılganlık senin inceliğinden mi, karşındakinin kabalığından mı olur?

Karşımdakinin hiç suçu yok gerçekten, o sütten çıkmış ak kaşık. Ben bı bakışına bile alınacak bişey bulabilirim.. Site de beni tanımayan birine fena alındım mesela😂 İnatlasiyorum kendi kendime yine de 😂 Adamın haberi yok
Ben naif bir insanım. Karşındaki bundan faydanlanıp kırmaya kalkarsa. Bende onun kafaını kırarım. Ne naiflik kalır, ne de incelik.
Cevap
5Cevap
Karşımdakini ne kadar önemsersem o kadar kırılırım. Umurumda olmayan insan beni kızdırır ama kıramaz.
İnsanın inceliğinden bence.
Tamamen fazla beklentiden, bazen çok anlam yüklemekten oluyor, benim inceliğim diyebiliriz
Sen her zaman incesin örtmenim.
Teveccühünüz efenim
Kırılırsam benim ince oluşumdan kaynaklı olur , kendimi pek kırdırmam . Alıngan bir insan da değilim.
Benim önemsediğimden hepsi.. Normalde başkası yapsa umrumda olmayacak şeyler, bazıları yapınca kırıyor..
Karşımda ki kabaysa kırılıyorum ama sonra çok takmıyorum geçiyor
İncelikten olur diye düşünüyorum
Karşıdaki kaba olduğunda karşılığını verirsin olur biter
Herkese ince ve kibar davranılmaz
Onu bende düşünüyorum ama. Empati yoksunu kişilerden sanirim
Alınganlık kırılganlık bende işlemez bana karaktersiz kötü kalpli diyen birini bile dikkate almam
Valla düşündüm de insanların kabalığından.. Ve önemsediğimden.
İnsanların seni kurmasına, sana zarar vermesine izin verdiğin için kırılırsın.
Kolay kolay arkadaşlarıma sevdiklerime alinmam kirilmam laf sokan insanlar da arkadaşım olamaz zaten
Karşımdaki kişiden dolayıdır o
Her ikisinden de ötürü olur.
Genelde ben fazla hassas olduğum için
Fazla yüz vermemden olur
Benim inceliğimden olur
Alıngan değilim.
İnce düşünmekten olur
Her ikisi de olabiliyor karar veremedim
Karşimdakinin kabaliğindan
Her ikisi de.
İncelğimden...
İkisinden.