Linki mutlaka izleyin, pozitif enerji bir sürü balık getirir benden söylemesi 😂😂😂😂👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

Linki mutlaka izleyin, pozitif enerji bir sürü balık getirir benden söylemesi 😂😂😂😂👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

Optimist bir insanım ve bu beni her zaman ayağa kaldıran bir şey oldu. Pozitif düşünce, pozitif olayları çağırıyor. Pozitif insanları yakınına topluyor ve sana daha eğlenceli bir hayat sunuyor ¢
Pozitif olmak hayatın her alanında başarı şansını arttırır. çünkü insan negatif yani olumsuz düşündüğü zaman denemekten vaz geçer başaracaksa bile vaz geçtiği ya da kendine inanmadığı için başaramaz. ayrıca olumlu düşünmek hayatı daha iyi görmenize neden olur
Pozitif olunca içimden kocaman bir borazanla birisi KENDINI KANDIRIYORSUN diye bağırıyor ve bende o sese aldanıyorum.. Pozitif olunca kendimi kandırdığımı düşünüyorum
Yok yok içimden gelmiyor:/ ınsanın içinde olacak
Hayata bakıyorum da yani tamam umutlar çok var da nedense 10 sene içinde savaşta ölme ihtimalim daha yüksek gibi fjdj
O da doğru bu açıdan bakmamıştım
Cevap
6Cevap
Video kalkmış.. 😄
Tebessüm katar, çevreye enerji saçar.. Ortam negatifse pozitif pozitif dolaşmak da ne bileyim.. 😄
Bunu biliyorum keyifsiz bişiler yapınca aklıma geliyor hep ve sonra onlara uyar gibi iş yapıyorum :D
Pozitif olunca yüzüm gülüyor negatif olunca sen kimsin diyorlar bana 😂
Yaşam sevinci ve enerji
Bütün güzel enerjileri
Video güzelmiş 😂 Katılıyorum 😂😂
Tamamen poztifim... negatifi sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?