Baktım da ben hep hayatımda ve geçmişte yaşadığım kötü, negatif oldukları düşünüyorum bu olayları düşündükçe başıma gelmeye devam ediyor bundan sonra pozitif, olumlu şeyler düşünmek için zorluycam kendimi ama aklıma pozitif, olumlu şeyler gelmiyor pek, yani ne gibi güzel, pozitif olumlu şeyler düşünebilirim ki?
(Bu arada niyeyse aklıma kemal Sunal'ın filminden bir sahne geldi hani şiir yazmaya çalışıyordu ya Şaban patronu ona güzel şeyler düşün martıları düşün diyordu ya o sahne 😄 )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benimde hayatımda hep olumsuz şeyler oldu basima gelmeyen talihsizlik kalmadi ve çok pozitif biriyim yani bana kötülük edenler bile gelir sonradan taniyinca keşke yapmasaydim sen iyi biriymissin ne kadar safmissin felan ama işte yani olanlarin düşüncelerle ilgisi yok başına gelenler tamanen kader
Nasıl senin gibi pozitif olabilirim? Bu arada geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşaallah
Yaşamamak için insanlardan uzak duruyorum arkadaş bile edinmiyorum inşallah
Normalde böyle bir yorum yaptığın için sevgiden tut ideallere kadar biraz uzunca bir yazı yazacaktım ama üşeniyorum niyeyse birde her şey sıkıcı gelmeye başladı eğlenceli olan tek şey sevilmek geliyor şu an birde böyle aksiyon/ gerilimli olaylar filan 😄 ne diyorum ben ya 😅 neyse şey böyle yazışarak gideriz sonrasında uzunca bir şeyden bahsederim evet başlıyorum
Ya bence böyle sadece arkadaş içinde değilde insan sevdiği seveni insanlar olsun istiyor bir insan sevgisiz mutlu yaşayamaz inanmıyorum buna o yüzden her insanın sevdiği seveni insanlar olmalı bak sadece bu koca dünyada sadece bir kişi ve birbirinizi çok sevdiğiniz biri olsun geri kalan 7 milyar insanı sektir et bak o bir insan bile geriye kalan 7 milyar insana denk var ya öyle senin için o yüzden sevdiğim sevenim insanlar olsun arkadaş filan umrumda değil o örnekte verdiğim gibi hatta ben bunu eski arkadaşımdan da gördüm değer veriyordum ona sonra bana oyun kurdu neyse uzun hikaye işte yazışırken dedi ki neymiş efendim sadece ailesini severmiş başka da hiç kimseyi sevmezmiş beni bıraktıktan sonra yalnız kaldım zaten o cümlesi beni çok etkiledi var ya... İşte o zaman sorgulamaya başladım ulan dedim kendi kendime bak senle yollarını ayırdı onun sevdiği bir ailesi var ve ailesinden başka kimseyi sevmiyor arkadaşlıkları bile çıkar üzerine kurulu tek odak noktası ailesi geriye kalan dış dünya da ki insanlara sırtını çevirmiş dedim özendim bende niye bende öyle değilim diye maalesef şu anda benim sevdiğim sevenim insanlar yok bir kız var sadece oda biraz karışık her neyse işte benim zihnim biraz farklı çalışıyor ya :d başkası benim yerimde olsaydı eski arkadaşımın oyunundan ve o mesajından sonra benim gibi sorgular mıydı acaba? Bu arada o olaydan sonra ve bunu sorguladıktan sonra 9 ay depresyona girmiştim evet sen ne düşünüyorsun yazdığım her şey hakkında?
Bende ailemdekilerin sevgisini goruyorum onlarla vakit geciriyorum yalniz değilim yani sadece sevgili arkadas yok zarar göreceklrimden uzak duruyorum arkadasin cidden arkadasin değilmiş depresyonluk bsiey değil bu benimde sahte dostluklarim olmustu uyaran olmasina karşın fark edememiştim her insanin öncelikleri farklıdır kisileri farklıdır
İyi o zaman senin durumun, benim gibi şey yapmana gerek yok yani örnekte verdiğim gibi zaten.. bilmiyorum yalnız kalmıştım, o dediğimi sorgulamıştım sevgi eksikliği vardı vs. Bu arada o elemanın ismi buğraydı buğralardan uzak durursan sevinirim:d ha bu arada erkek kardeşin varsada onu hep sev, öp sarıl kanatlarını aç ona.. çevrende ki insanların da uyarılarını göz ardı etme bence duygularından ziyade mantığınla düşün bu arkadaş sevgili konusunda ve dış görünüş çok yanıltıcıdır herşeyi herkesten bekle ama paronaya olma sakın