Kişilik & Karakter Kimse beni sevmiyomuş önemsemiyormuş gibi hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yanlış bişey yazan engellenir... Kimse beni sevmiyomuş önemsemiyormuş gibi hissediyorum kendimi çok yalnız hissediyorum? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Sevme potansiyeli olan insanları bulman lazım. Bir de "ne yapsaydı karşımdaki sevildigimi anlardım" de, bir liste çıkar gerekirse. Bu tipte kişileri aramaya başla. 100 tane insan tanısan illa birileri iyi çıkar 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sevmesin bırak ailenden daha kıymetli mi var sanki bu yalan dünyada 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben de öyle hissediyorum. Şu dünyada sevenim yokmuş anladım. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kimsenin önemsemesine ya da sevmesine neden ihtiyacin var önce bunu düşün... 0 0 Yorumla
FerhatARSLAN1994 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Hayır bence sen çok değerli bir kızsındır. Zaman zaman hepimizde olur bu duygu. Kendini üzme sakın. 0 0 Yorumla
serells Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü bütün günü elinde telefonla geçirip saçma sapan şeyler dusunuyom bir iş yapmiyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle mi yapıyorsun Yorumla
Xxxars7a Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Psikolojik git kendine nasıl değer vereceğini ögŕen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Xxxars7a +1 yıl Elinde internet var birsüru kitap var okadar imkanın var git not al otur düşün zor değil sadece başlaman lazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben seviyorum seni bebek 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sen git ananı sev Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavrum benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eklesene Yorumla Soran +1 yıl Engellesem nasıl olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gerek var? Sevmek sevilmek varken düşmanlık ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sapık mısın olum sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav bi s*iktir git mal Yorumla Soran +1 yıl Aptal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beybi ❤️ Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Simurg_4 +1 yıl Her sey bizim istedigimiz gibi olacak diye bir sey yok Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevme potansiyeli olan insanları bulman lazım. Bir de "ne yapsaydı karşımdaki sevildigimi anlardım" de, bir liste çıkar gerekirse. Bu tipte kişileri aramaya başla. 100 tane insan tanısan illa birileri iyi çıkar
Sevmesin bırak ailenden daha kıymetli mi var sanki bu yalan dünyada
Ben de öyle hissediyorum. Şu dünyada sevenim yokmuş anladım.
Kimsenin önemsemesine ya da sevmesine neden ihtiyacin var önce bunu düşün...
Hayır bence sen çok değerli bir kızsındır. Zaman zaman hepimizde olur bu duygu. Kendini üzme sakın.
Çünkü bütün günü elinde telefonla geçirip saçma sapan şeyler dusunuyom bir iş yapmiyon
Sen öyle mi yapıyorsun
Psikolojik git kendine nasıl değer vereceğini ögŕen
Nasıl
Elinde internet var birsüru kitap var okadar imkanın var git not al otur düşün zor değil sadece başlaman lazım
Ben seviyorum seni bebek
Sen git ananı sev
Yavrum benim
Eklesene
Engellesem nasıl olur
Ne gerek var? Sevmek sevilmek varken düşmanlık ediyorsun
Sapık mısın olum sen
Yav bi s*iktir git mal
Aptal
Beybi ❤️
Normal
Neden