Böyle düşündüğüm için de üzgün hissediyorum mutlu olmak için ne yapmalıyım?
11 gü
Böyle düşündüğüm için de üzgün hissediyorum mutlu olmak için ne yapmalıyım?
kendini sev bence mutlu olmayı hak ediyorsun
Evet haklısın Barış teşekkür ederim🌸🌸
🌸🌸
Yorumun beni mutlu etti teşekkür ederim şimdi biraz iyiyim😊
Barış bir şey sorabilir miyim?
Evet tabi ki
Hobilerin nelerdir ne yapmayı seversin ve burcun ne?
filmler diziler. yengeç :)
Güzelmiş ne tür filmler ve diziler izlersin?
Burcun çok güzelmiş ismin de güzel Barış☺️
TatlıBela18, şu hissettiğin boşluk ve değersizlik duygusu asla küçümsenecek bir şey değil. Herkes zaman zaman bu tip duygulara kapılır, o yüzden kendini tuhaf ya da yalnız sanma. Hissettiklerin geçici, bunu sakın unutma. Kendini sevmeye başlamak için önce iç sesi bir sus durdur, sonra seni mutlu eden küçücük şeylere odaklanmaya çalış. Kendini değersiz hissettiğinde derin bir nefes al, aynadaki kıza gülümse ve "Ben buradayım" de. Herkesin özel olduğunu unutma, sen de öylesin! 💜✨
Cevap
13Cevap
Kendine değer ver kitap oku, gez dolaş , bir yere kadar yalnızlık hissine alışıyorsun. Anlaştığın insanlarla konuş birinin ilgisini almak için sakın dibinde durma hayatının hatası olur. Değer veriyor sanırsın kendi egosunu tatmin eder en ufak kavga tartışma da benden başka kim konuşur der. Kendin ol hayatta illa her yerin kıvamı olmak zorunda değilsin. Yalnızlık hissi bastırabilir bunun için hayvan besle seyahat et
Mutlu olmak çok zor değil sadece mutlu olmayı beklemeyeceksin asla. Bir şeyler yapmalısın seni mutlu eden ve mutluluk hormonu salgılayacağın aktivitelerle hayata başlarsan inanılmaz zevk alacaksın önemli olan karar vermek ve sana iyi gelen şeylerden başlaman ayrıca zamanla olacaktır ilk başta biraz zorlasada
Sesli yorumladım yine
Anladım teşekkürler
Bu kadar düşünceyle tabii ki mutsuz olursun! Kafandan çık, hayatına bak! Mutluluk oturup dertlenmekle gelmez
Her ergenin başına gelir, büyüyünce düzelirsin yavrum
Kafanda kurduğun şeylerden kurtularak başlayabilirsin.
Barışa yürüten sen, demek osikolojin bozukmuş😂😂😂
Alışveriş yapmak herşeyin çözümü. Otomatik mutlu ediyo
Mutsuz ve yalnizsin çünkü
Bir şeylerle ilgilen sevdiklerinle vakit geçir
Senln gibi güzel biri mutsuz ve yalnız olmamalı
Bu devamlı mı böyle arada mı
Bazen arada
Üni sınavına hazırlanıyorum lise mezunuyum
Neden?
Yani soruda yazmıştım da bazen yalnız hissettiğim oluyor, sevilmiyor gibi hissediyorum o yüzden sadece
Bu düşünce boş.
Yani anlamadım ama neden öyle dedin?
Kişinin kendi kendini mutsuz hissetmesi kimse beni sevmiyor düşüncesi çok basit bir düşünce bence, kişi herşeyden önce kendini sevecek herkesin onu sevdiğini düşünecek kendi kendine değer verecek
Evet haklısın yani öyle tabi ama bazen böyle düşündüğüm de oluyor
Hiç düşünme
Anladım peki
Aynı hisler bende de var 🥹
Oyun oyna