Kendi kendimi yiyorum asabım bozuldu biri bakabilir mi?

Bu akşam komşularımla oturuyorduk msiafirliğe gittik başka birine. orada lise çağlarında takıldığım aramın iyi olduğu bir kız var deli dolu alıngan olmayan her lafa da kırılmayan bir kız hangi mesleği yapmak istemesiyle alakalı bir muhabbet geçti gözlemlediğim kadarıyla hemşireler de lafını çekmeyen genelde azarlayan tipler olduğu için sen hemşire ol genelde it gibi oluyorlar zaten dedim gülerek. Yanımda oturan komşu kızı da hemşire ama baştan o kırılmasın diye sözüm meclisten dışarı alınma diye belirttim şaka mahiyetinde söylemiş olduğum bir sözdü tamamen. Kız durup bana e ozaman senden çok iyi hemşire olurmuş dedi annesi de bastı kahkahayı baya kötü oldum bozuldum hatta üzüldüm. Alınmış olabilir kızmış olabilir ama onu ikaz ederek şaka olsun diye söylemiş olduğum bir sözdü. Üstüne servis yapıyordum ev sahibi olmadığım halde dalga geçer gibi bir bardak su getirir misin canıımmm yaptı hayır dedim sinirlendim çünkü ağlamalık oldum. Velhasıl kelam asabım çok bozuk şuanda üzgünüm ve kendimi çok kötü hissediyorum. Hadsizlik yapmış olabilirim ama şunuda diyorum söylediğim laftan onu ikaz ederek dedim bunu belirttim ve gülme amaçlı söylediğimi de anlaması gerekiyordu.

Kendi kendimi yiyorum asabım bozuldu biri bakabilir mi?