Kendimi yiyip bitiriyorum '' ACİL YARDIM ''?

Arkadaşlar, ablalar, abiler, kardeşler henüz 18 yaşındayım hayatım boyunca hiç bu kadar aşık olmamıştım her hareketine aşığım kişiliğine duruşuna bakış açısına. çok iyidik herşey güzel gidiyordu.. sonra gereksiz yere ufak tefek kavgalar etmeye başladık.. hafif limoni olduk 3 hafta kadar buluşamadık sonra tam düzeldik buluşma günü ayarladık sabahı giyindim hazırlandım gittim çiçeğimi aldım bana mesaj attı üzgünüm en yakın arkadaşımın morali kötü onla buluşmam lazım mesajını görünce ben fıttırdım hayır geleceksin özledim dedim hep gittim bekledim buluşma yerinde gelmedi şehirdeki tüm kafeleri gezdim buldum onu. sonra elimdeki gülü önüne attım arkadaşınada senin yüzünden üç oldu buluşamıyoruz diyerek çıkışıp ayılık yaptım. sonra işte 4-5 gün yalnız kalmak istiyorum dedi. özürlerimi diledim içten arkadaşındanda diledim hatalarımı anladım. şimdi ise affetsin diye herşeyi yapıyorum. yapmaktan vazgeçersem gider diye korkuyorum. ve benim sevmediğim ne varsa yapmaya başladı instagramdan çocukların fotoğraflarını beğenmeye başladı haber vermemeye takmamaya arkadaşız şuandiyor bir müddet böyle olucam filan diyor ve konuşması davranışları iğnelemeleri beni çok yıpratıyor '' bugün bana burcu diye kız buldum sana tam senlik hafif minyon filan dedi '' çok koydu bana o. ve onu çok seviyorum kaybettiğimi düşünmeye başladım onu nasıl kazabilirim? bana biri akıl versin. hayır başka biri olsa önceden yol verirdim eyvallah der giderdim. ama o bana yazmıyorken böyle soğuk davranıyorken istemediğim şeyleri yaparken kendimi yiyip bitiriyorum. özür diledim 6 gün boyunca affet dedim.. 7.8. gün daha napayım yeter artık deyip sertte konuştum.. ama en ufak bir ilgilenme yok. 2 haftadır böyleyiz ve şu an benle arkadaş gibi konuşup istemediklerimi yapıyor. biri lütfen bana yardımcı olsun kırılıyorum o boyle yaptıkça her gün daha fazla.. sizde sevmişinizdir. onu kaybetmek istemiyorum kazanmak istiyorum. uyku girmiyor gözüme onsuz kalmak çok kötü birşey.
Kendimi yiyip bitiriyorum '' ACİL YARDIM ''?