Merhaba, yıllardır bundan muzdaribim ama bırakamıyorum. Tırnaklarımı yemiyorum, parmaklarımın derilerini yiyorum ve bunu istesem de bırakamıyorum. Fotoğraflarda gördüğünüz hsli şu an daha iyi bile. Yediğim yerler sık sık iltihaplanıyor o zaman dokunmuyorum. Bu sadece ısırarak yemek değil, dişlerimle koparamadığım zaman elime temiz bir kürdan alıp onunla söküyorum yiyeceğim yeri. Psikiyatriye görümdüğümde bunu söyledim stres topu önerdi ama başka bir çözümü yok mu? Tişörtüm şortum, kitaplarım, defterlerim dokunduğum her yerde kan izleri var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kıyamam sana ya ne hale getirmişsin ellerini böyle. Başka bir doktora daha görün belki daha etkili bir çözüm önerisi sunar.
Bakış açımıza bak hahhahaha ya boşluğuma geldi
Farklı doktorlara göründüm elbet ileride geçer diyorlar sadece
@MarstakiJupiter Allah iyiliğini versin ya ciddi ciddi yazmış birde 😀
Amin cümlemizin 😄
Nefret etmeye ve midenizi bulandırmaya çalışın yerken. Soğudukça istemeyeceksiniz.
Çoktan denendi
O hâlde size o tadı verebilecek başka şeyler bulun ve belli bir süre ağzınızdan düşürmeyin.
Sakız denedim ama çene eklem disklerim hasarlı olduğu için ağrı müsaade etmiyor
Çekirdek çitleyin tuzsuz olanından
Çekirdek de aynı şekilde, ne yemeye çalışsam ağrıyor bu yüzden abur cubur gibi şeyleri tüketmiyorum, açlıktan ölecek gibi değilsem de yemek yemiyorum
O hâlde lastik gibi olan derinizide yememeniz gerekiyor. Kendinizi şartlandırın elleriniz mahvolmuş benim canım acıdı
Tekrar deneyeceğim öyleyse
Evet denemelisin, başaracağına inanıyorum
Davraniş bozukluğu. Genelde travma sonrasi cikar. Tedaviye ihtiyacin var
Tedavi görüyorum ama bunu engelleyemiyorum
Aynı sorun bendede vardı.
denize gittim bikaç gün girdim geçti.. deniz suyu çok iyi geliyor
Of çok kötü yapmışsın
Farkındayım
Başka bir şeyler al ağzına bnce
Maalesef o mümkün değil, stres topları ile nereye kadar
Yeme kendini ama yiyecek ye
Çene eklem disklerim sıkıntılı :') mümkün olduğunca yemek yemiyorum yoksa ağrılar artıyor
Geçmiş olsun, umarım iyileşirsin elini yememeye çalış
Bende yiyorum ve çok lezzetli 😋
Öyle ama aynı zamanda can sıkıcı
Afiyet olsun
Teşekkürler😋
Kafa hacamatı ol
Bi psikiyatriye git
Gidiyorum ama bir ses yok
Bunu bende yapıyorum
Durdurabiliyor musun
1 ay kendimi zor tutsam da bilinçsizce parmağım ağzımda oluyor
Aynısını ben de denemiştim, uzun bir aranın ardından daha saldırgan bir şekilde geri döndü...
Oje sürsem bile aynı şeyi yapıyorum. Bu yüzden ojelerim çıkıyor ve tekrar üzerinden sürmek zorunda kalıyorum. Yememek elimde deeğğğiiiiilll😢
Psikoloil
Anlamadım?
Psikolojiktir diyorum
Farkındayım zaten :/