Aşiri mutsuz ne yapsaniz mutlu olmuyorsunuz. Günlük hayatinizada yansiyor bu icinizden hic birsey yapmak gelmiyor ve hic gülmüyorsak.
Ne yapmali? Bundan nasil kurtulmali?
Aşiri mutsuz ne yapsaniz mutlu olmuyorsunuz. Günlük hayatinizada yansiyor bu icinizden hic birsey yapmak gelmiyor ve hic gülmüyorsak.
Ne yapmali? Bundan nasil kurtulmali?
Merhaba.
Şunları söyleyeyim : Var olmak yok olmaktan çok daha değerli ve anlamlıdır. Bakın hayatın içerisinde sevinç acı mutluluk hüzün biz insanlar için var, düşe kalka büyüyoruz. Yaşadığımız sürece görüyoruz anlıyoruz birçok durumu. Esas olan zorluklara göğüs germektir nitekim başımıza gelen her olay atlattığımız badireler bizleri güçlü ve dirençli kılmak içindir. Bunun yanı sıra hayat başından sonuna kadar imtihana endekslidir. Bu dünyada iken en fazlasıyla bizlerin bize ihtiyacı olacak, kendimize sarılmayı öğrenmeliyiz kendimizle kucaklaşmayı bilmeliyiz aksi halde kendimizle baş başa kalırız.
Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor. Bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetinde üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor. O halde geç kalamayız her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
Evet, aşırı mutsuzluk psikolojik bir rahatsızlık olarak kabul edilir. Bu rahatsız edici genellikle bir grubun birleşimi, duyguları ve etrafındaki olumsuz bir etki yaratır ve bu kişinin günlük olarak olumsuz yönde etkilenmesi. Aşırı mutsuzluk, depresyon olarak da bilinen ve bu rahatsızlığın birçok farklı türü vardır. Eğer aşırı mutsuzluk ya da depresyon gibi bir rahatsızlık yapısı, bir psikiyatrist ya da psikolog kullanımını önerilir. Bu uzmanlar size en uygun tedavi yöntemlerini önerebilir ve sizi bu rahatsızlıktan kurtulmaya yardımcı olabilirler.
Kendinizi ihmal etmeyin ✨
Anlattıklarınız, hafif depresyon belirtileri gibi duruyor. Bunun için profesyonel psikolojik yardım almanız gerekebilir. Onun dışında yapmaktan keyif aldığınız aktivitelere yönelmekte ve yeni insanlarla tanışıp çevrenizi genişletebileceğiniz ortamlarda bulunmakta fayda var diye düşünüyorum..
Depresyon veya majör depresyon sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Majör depresyon sorununu yaşayan kişiler genelde bipolar hastası olur. Bipolar hastaları bir dönemlerini çok neşeli ve mutlu geçirirken, bir dönemlerini melankolik ve aşırı mutsuz geçirirler. Depresyon hastası olanlar ise kendilerini hep mutsuz hissederler ve uygun tedavi yöntemi ile bu süreci atlatırlar.
Görüş
11Görüş
Evet tabii ki. Bu depresyonun kendisi zaten.
Sosyalleşmek, hobiler edinmek iyi gelebilir fakat bu konuda da gayretli olmak lazım.
Bunu dahi yapma isteği yoksa bir psikiyatristen yardım almak gerekir.
Rahatsızlık
Yani aşırı mutsuzluk anksiyete sebebidir Bu da belli bir süre sonra psikolojik rahatsızlığa dönüşür
Evet ırsi bir anksiyete rahatsizligim var ne yapmam lazim?
Sana terapi almanı öneririm eğer başında bunu yapmazsan daha derin bir rahatsızlık yaşayabilirsin tedavisi daha zor olur
Bende mutsuzum eğer bu hayatınıza devam etmenizi zorlaştırıyorsa rahatsız edebilir insanı. ama hepimiz zaten hayatta mutsuzuz biraz
Bende çok mutsuzum çünkü kimse anlamiyor beni kimse dünyada tek anlayan insan yok insanlar çok kibirli çok bencil çok ben merkezci empati yoksunular
Ciddi yaşadığım mutsuz olduğum dönem 2 gün sürdü en fazla yani bayasi psikolojik rahatsızlık olabilir
Benim 6 ay olcak ya
Altında yatan bir sebep mutlaka vardır onu bulup çözmeye çalış sorun çözülmedikçe geçmez problem
Yıllardır aynı şeyi yaşıyorum kurtuluş bulamadım şahsen bulursan çözümü bana da haber versene
Bi faydası olmaz bence
Psikolojik rahatsızlıktan ziyade psikolojik bir alışkanlık
Evet kesinlikle psikolojik bı sıkıntı aynı şeyi bende yaşıyorum depresyonda olabilirsin psikologa danış
Bende de var her saniye kaygılı ve endişeli yaşamak çok zor ne yapacağım bende bilmiyorum bir türlü geçmiyor en ufak bir şeyden bile endişe etmek
Bu bendede war 🥹
Aşırı memnuniyetsizliktir.
Sanmıyorum pozitif kal.
Aynı ben ya mk depresyon yapmaktan acı çekmekten zevk alan biriyim psikolojimiz bozuk glb
Bende BÖYLEYİM YA İMDAT
İlacı varsa alırım bi beş altı yıl.
Bende aşırı mutsuzum hiç mutlu olamadım
Kronik olur hep bi mutsuz hissetme
Evet...
Evet öyle
En İyi Görüş