Bazen görüyorum insanlar çok utanç verici şeyler yapıp hayatlarına devam edebiliyor, özgüvenli görünüp hiç sıkıntı olmamış gibi. Ya da çok absürt konsuusyorlar ve farkında bile olmuyorlar ama yine de kendilerini sevip değer veriyorlar. Ben aptal aptal konuşsam yerin dibine geçer bir daha insan içinde konusamazken diğerleri neden bu kadar rahat? Nasıl hicbisey olmamış gibi devam ediyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
@KsSoruyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendini sevmekle başla önce. Mesela sabah uyanınca aynanın karşısında ''ooo çok güzelim, harikayım" gibisinden sözler söyle.
Çünkü ne olursa olsun hayat devam ediyor herkes herşeye alışıyor
Doğru
Kendini sevmeyeni kimse sevmez..
Doğru
efettt
Kendini severek işe başlayabilirsin
Boş ver böyle devam et.
Boy kaç ya. Basketbol 🏀 falan oynuyor musun
Hayır sporcu değilim
Ben yıllarca spor yaptım. fizigin spor için çok Uygun gerçekten.
Aslinda daha çok mankenlik için
Spor yapmak isterdim daha doğrusu spor salonuna yazılmak da imkan yok şu an için
Mankenlik zor boyum kısa na
Antalya civarında yaşıyorsan maddi olarak sıkıntı varsa ben karşılarım yeterki Spor yap. Boy kaç? Bu arada mesaj atabilirsin bana buradan zor oluyor.
Ya ne alaka ben burada birilerinden dileniyor gibi mi yazdım mdm
Aşk olsun ya ne alaka. yazinda sporla ilgili bir şey yoktu ki. Konu spordan açıldı. benimde içimden geldi karşılık beklemeden. Beni yakından tanisan ne demek istediğimi anlardin.
İstemeden seni kırdım mi ben ya 😞😞😞
Ar damarı diye bişey varya o çatlıyor işte.
Onlarda yok gibi anlamıyorum ben bende mi sorun var
Hayır sende sorun yok sen olman gerektiği gibisin. Biz seninle bu neslin ahvadı değiliz.
Utanç yok ki onlarda
Valla olmaz oyle
Nasıl
Sen bu degilsin yA
Ne alaka tanışıyor muyuz
Yanlis mi soyluyorum yani cici kiz
Anlamıyorum ki neyin yanlısı jdjs
Numarani yaz, goruselim. Yorumunu sonra kaldiracagim
Jsjsjsj komik çocuksun hee
Gizliden gelip bisiler zirvala numarw iste sen beni mal sandın galiba sjjsjs hadi yavrum başka kapıya. Sonra silecekmis bide ahahah
Mal mi cocuk mu. Sen boyle agzi basit birisi degilsin. Nereden cikartiyorsin bunlari. Hos olmadi ama
Ağzı basit değilim sen hakediyorsun bunları. Pat diye birine numarani yaz diyorsun tanımam etmem seni mal biri değilsen böyle yazmazsin
Sana deger verdigimi ve tanidigimi dahi anlayamadan bana hakaretlerin hic hos olmadi sana yakismadi. Tesekkur ederim
Jsjsj ya kardeşim gizliden gelip numara istiyorsun böyle biri beni tanimasin ya. Mantık rica edicem senden ama yok gördüğüm gibi. ksk
Sana deger verip yorumlarini sorulsrini okuyup takip etmrkle sana gosterdigim ilgiyle en buyuk enayilgii yaptigim dogrudur. Hak etsen zaten bu halde olmazdin
Jsjsjj tamam kardeşim numaranı verecek enayi bul sen. Bir de beni haketmiorsun falan de tam olsun kdkd kardesim hala gizlisin ve gizliden cikmicaksan bişi de yazma sıkıldım
Siqtir git ne kardesi kardes kardes, iyice fukara edebiyati. Yeter