Kendini öven insan boş insan mıdır?

Bu hayatta en nefret ettiğim insan türlerinin başı gelendir hem de. Sürekli bir kendini övme, pazarlama ve ön plana atma çabası. Gerçekten de çok boş ve gereksiz geliyor bunlar bana.
Hep başkaları mı övecek, hep başkalarının mi bizi övmesini bekleyeceğiz? Kendimizi övmekte aşırıya kaçmadığımız sürece ne sorun olabilir ki? Bunun boş bir insan olup olmamakla alakası yok, kibirli olmakla alakası var. Kendini beğenmişlikle alakası var ama insan kendini övmeli, övebilmeli bence. Kendinin iyi yönlerinden, yaptığım şeylerden, başarılarından ve çalışmalarından bahsetmek çok güzel ve özgüvenli bir davranış. Herkes kendi övmeli ama gerektiği kadar övmeli, kimse kendini gereksiz yere övmesin. Her şeyde bir ölçü var.
Çürük malın reklamı çok olur onlarinkide o hesap
Evet, kendini bilen insan böyle şeyler söylemez. Bir eksiği var ki, bunu kapatmak için konuşma ve kendini övme gereği hissediyor.
Görüş
19Görüş
Her şeyde kendini övüyorsa boştur ama yaptığı işte gerçekten iyise ve övüyorsa boş moş değildir.
Övünülecek işlere imza atmışsa övünebilir
Kendini öven insanın karısına gecicen alican eline kahveni ve şöyle diyeceksin
Hah Zavallı ☕ sonrada sapur şupur içicen kahveyi kudurun sjjsskkskskkdks
Bence her şeyde kendini övüyorsa boş insandır. ama başarılı olduğu konularda övüyorsa değildir.
Boştur denemez belki ama boş olduğunu hissediyordur diyebiliriz. Kendini överek onay istiyor o nedenle başkalarından.
Bana göre boş değil, en boş insandır. Bir de yapmadığı etmedikleri şeyleri sanki yapmış gibi kendilerini övünce daha da insan sinir oluyor.
Boş insan değil egosu marsa uzanmış bir insandır birde kendimi övmek gibi olmasın diye lafları vardır
Nefret ediyorum bu tarz insanlardan. Bir yerden sonra konuşasım gelmiyor😑
Benim gözümde özgüveni olmayan, kendi huylarını, kendini sevdirmeye çalışan kişilerdir..
Teneke kadar boştur. Kendini öven insan aslında söylediklerinin tam tersidir.
Hayır, kişi kendine çok bakıyor, vücudunu geliştiriyor, bu bir başarı, kendini övebilir.
Bence egoist biridir. Yani mutavzi olmaz daha güzel olmaz mı
Yani.. Övmek değil övülmek gerek. Bırakalım da başkaları söylesin biraz da mütevazı olalım. Gereksiz egoya hiç gerek yok.
Boş olduğunu düşünmüyorum, özgüvenlidir bence. Tabii eğer doğruysa... Ama gerekçelerini de araştırmak gerekir çünkü bunu içindeki bazı şeyleri aşmak amaçlı yapıyor olabilir
Kendisini ifade etme mecburiyeti dışında hava atmak için yapıyorsa boş insandır...
egosu yüksek birisidir
Evet. Genelde hep öyle olur zaten
Sürekli kendini övüyorsa evet.
yüksek egolu BOŞ İNSANDIR
Komplekslidir bana göre..
En İyi Görüş